Menyer
All mat vi serverer er laget fra bunnen
LUNSJ
LUNCH
SMÅRETTER
SMALL COURSES
11:00 - 14:45
Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210
Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210
Hjemmelagd røkt skinke 275
Focaccia, estragonmajones, pickles og grønn salat
Homemade ham of pork
Focaccia, tarragon mayonnaise, pickled onion and green salad
GH, E, SS, E
Oksetartar – 80g 195
eller 160 g med pommes frittes 365
Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot
Beef tartar – capers, beetroot, onion, mustard and horseradish
E, M, SP, SS
Stocks «snack-tallerken» 235 liten
Spekemat, ost, salte mandler og brød 375 stor
Stock´s “snack-plate”
Cured meat, cheese, salted almonds and bread
M, MA, SS
HOVEDRETTER
MAIN COURSES
Cesarsalat
Konfitert kylling i romanosalat med Cesar dressing 335
Bacon, reddik, parmesan, kokt egg og hvitløkskrutonger
Confit of chicken in romano salad with Cesar dressing
Bacon, raddish, parmesan, boiled egg and croutons
E, GH, M, SS
Lange med smørsaus 375
Blomkål, nepe, grillet brokkolini og potet
Ling with butter sauce
Cauliflower, turnips grilled broccolini and potato
F, M, SS
Steak sandwich på surdeigsbrød 365
Tomat, pimentmajones, coleslaw og pommes frittes
Steak sandwich with homemade sourdough bread
Tomato, piment mayonnaise, coleslaw and pommes frittes
GH, SS, E, M, SP
Kremet fiskesuppe med hvit fisk 310
Selleri, fennikel og stangselleri
Creamy fish soup with white fish
Celery, fennel and celeriac
F, M, SS, SI
Kremet skogsopp på focaccia 295
Med pommes frittes 345
Sylta løk, salat med vinaigrette, purremajones og parmesan
Creamy forest mushroom on grilled focaccia 295 – with pommes 345
Pickled onion, salad with vinaigrette, leek mayonnaise and parmesan
M, E, GH, SS
DESSERT
DESSERTS
Marinerte plommer med sjokoladekrem 165
Bringebær, havrekrunsj og bringebærsorbet
Marinated plums with chocolate cremeaux
Raspberries, oatmeal crunch and raspberry sorbet
SS, E, M, GH
Dagens dessert fra kjøkkenet 155
Spør din servitør
Todays dessert from the kitchen
Ask your waiter
3 biter søtt til kaffen / Petit four 115
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

KVELD
EVENING
FORETTER
STARTERS
Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210
Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210
B, SS
Kveitetartar med tomatbuljong 265
Fennikelkrem, lime og jalapeno-majones, urtesalat og potetchips
Halibut tartar with tomato consommé
Fennel cream, lime and jalapeno mayonnaise, herb salad and potato
chips
F, E, SS, M, SI
Krabbe fra Hitra og grillet sellerirot 285
Smørsaus med fermentert selleri, eple, stekt brioche og
pimentemajones
Brown crab from Hitra and grilled celeriac
Butter sauce with fermented celery, apples, fried brioche and piment
d’espelette mayonnaise
S, M, SS, GH, E, SI
Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus 245
Potetlompe, selleri, gressløk og sitron
Grilled ox tounge with bone marrow sauce
Potato pancake, celery, chives and lemon
SS, M, GH, SI
Kantarell med soppsaus, smågulrot og fevebønner 275
Purreløkmajones, småsalat, toast og parmesan
Chantarelles with mushroom sauce, mini carrots and horse beans
Leek mayonnaise, small salad, toast and parmigiano
GH, E, SS, M
Tartar av okselår med hvitløksmajones, pepperrot, kapers, rødbet og
løk 285
Tartar of beef with garlic mayonnaise, horseradish, capers, beetroot
and onion
E, SS, SP
HOVEDRETTER
MAIN COURSES
Bakt fjellørret med smørsaus 485
Blomkål, agurksalat, grillet og syltet løk
Baked mountain trout and butter sauce
Cauliflower, cucumber salad, grilled and pickled onion
F, M, SS
Stekt piggvar med kantarell 635
Gulrot, fevebønner, spinat, potetpuré og piggvarsaus
Turbot with chanterelles
Carrots, horse beans, spinach, potato purée and turbot sauce
F, M, SS
Mørbrad & pølse av høyfjellslam 525
Grønnkål, skorsonnerot, rosenkål, potetpuré og lammesjy
Lamb, sirloin & sausage
Green kale, salsify, brussels sprouts, potato purée and lamb jus
M, SS, SI
Tørrmodnet & grillet svinenakke fra Annis 525
Brokkolini & sennepssaus. Poteter med røkt svinknoke og kål
Dry aged and grilled pork neck from Annis
Broccolini & mustard sauce. Potatoes with smoke pork shank and cabbage
SS, M , SP
Røkte beter med linser og chevre 425
Betesalat, erter, fennikel og gresskarkjerner
Smoked beets with lentil ragout and chevre
Beet salad, green peas, fennel and pumpkin seeds
M, H, E, GH, SS
Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 535
Bordelaise, røkt hollandaise og poteter
Rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion
Bordelaise, smoked hollandaise and potatoes
E, M, SI, SS, SP
DESSERT
DESSERTS
Baskisk ostekake 155
Basque cheesecake
GH, E, M
«Baba au brandy» og eplesorbet 165
Vaniljekrem med rømme, hasselnøttkrokan og eplegéle
Baba cake with brandy syrup and apple sorbet
Vanilla custard, hazelnut brittle and apple gel
GH, E, M, SS
Yoghurt og hvit sjokolademousse 185
Moreller, tonkabønneis, mandelfinancier og karamell
Yoghurt and white chocolate mousse
Morels, tonka bean ice cream, almond financier with caramel sauce
M, GH, MA, E
Marinerte plommer med sjokoladekrem 165
Bringebær, havrekrunsj og bringebærsorbet
Marinated plums with chocolate creamaux
Raspberries, oatmeal crunch and raspberry sorbet
SS, E, M, GH
Fønix blåmugg fra Stavanger ysteri 165
Fikenpuré og karamellisert rugbrød
Fønix blue cheese from Stavanger dairy
Carremelized rye bread and fig compote
GH, M, SS
Ost – 3 slag 210
Serveres med nøttebrød og noe søtt
Cheeses, ask about today’s assortments
Served with nut bread and condiments
GH, M, MA, H, E, SS
Petit fours – 135
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

SELSKAP
PARTIES
Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.
Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.
Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.
I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser
«5 unna Oslo S og Operaen»
Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.
If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.
Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.
IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats
«5 minutes from Oslo S and the Opera»
Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus
Potetlompe, selleri, gressløk og sitron
Grilled ox tongue with bone marrow sauce
Potato pancake, celery, chives and lemon
SS, M, GH, SI
Kveite med kantarell
Gulrot, fevebønner, spinat, potetpuré og piggvarsaus
Turbot with chanterelles
Carrots, horse beans, spinach, potato purée and turbot sauce
F, M, SS
«Baba au brandy» og eplesorbet
Vaniljekrem med rømme, hasselnøttkrokan og eplegéle
Baba cake with brandy syrup and apple sorbet
Vanilla custard, hazelnut brittle and apple gel
GH, E, M, SS
Pris per person 935
Kveitetartar med tomatbuljong
Fennikelkrem, lime og jalapeno-majones, urtesalat og potetchips
Halibut tartar with tomato consommé
Fennel cream, lime and jalapeno mayonnaise, herb salad and potato chips
F, E, SS, M, SI
Tørrmodnet og grillet svinenakke fra Annis
Brokkolini & sennepssaus. Poteter med røkt svinknoke og kål
Dry aged and grilled pork neck from Annis
Broccolini & mustard sauce. Potatoes with smoke pork shank and cabbage
SS, M , SP
Marinerte plommer med sjokoladekrem
Bringebær, havrekrunsj og bringebærsorbet
Marinated plums with chocolate creamaux
Raspberries, oatmeal crunch and raspberry sorbet
SS, E, M, GH
Pris per person 955
Krabbe fra Hitra og grillet sellerirot
Smørsaus med fermentert selleri, eple, stekt brioche og
pimentemajones
Brown crab from Hitra and grilled celeriac
Butter sauce with fermented celery, apples, fried brioche and piment
d’espelette mayonnaise
S, M, SS, GH, E, SI
Mørbrad og pølse av høyfjellslam
Grønnkål, skorsonnerot, rosenkål, potetpuré og lammesjy
Lamb, sirloin and sausage
Green kale, salsify, brussels sprouts, potato purée and lamb jus
M, SS, SI
Yoghurt og hvit sjokolademousse
Moreller, tonkabønneis, mandelfinancier og karamell
Yoghurt and white chocolate mousse
Morels, tonka bean ice cream, almond financier with caramel sauce
M, GH, MA, E
Pris per person 995
Kantarell med soppsaus, smågulrot og fevebønner
Purreløkmajones, småsalat, toast og parmesan
Chantarelles with mushroom sauce, mini carrots and horse beans
Leek mayonnaise, small salad, toast and parmigiano
GH, E, SS, M
Røkte beter med linser og chevre
Betesalat, erter, fennikel og gresskarkjerner
Smoked beetroot with lentils and chevre
Beetrot salad, peas, fennel & pumpkin seeds
M, H, E, SS
Dessert, samme som resten av selskapet
Dessert, same as the rest of the party
Pris per person 865
LEGGE TIL NOE?
Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795
Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110
Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 115
INFORMASJON
Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.
Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.
Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.
PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager i forveien. Siste justering på antall senest 24 timer i forveien. Avbestilling minimum 7 dager i forveien.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no
Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no
Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA
