Menyer

All mat vi serverer er laget fra bunnen

Lunsj
Kveld
Selskap

LUNSJ

LUNCH

SMÅRETTER

SMALL COURSES

11:00 - 14:45

Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

 

Hjemmelagd røkt skinke 275

Focaccia, estragonmajones, pickles og grønn salat

Homemade ham of pork

Focaccia, tarragon mayonnaise, pickled onion and green salad

GH, E, SS, E

 

Oksetartar – 80g 195

eller 160 g med pommes frittes 365

Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot

Beef tartar – capers, beetroot, onion, mustard and horseradish

E, M, SP, SS

 

Stocks «snack-tallerken» 235 liten

Spekemat, ost, salte mandler og brød 375 stor

Stock´s “snack-plate”

Cured meat, cheese, salted almonds and bread

M, MA, SS

 

HOVEDRETTER

MAIN COURSES

Cesarsalat

Konfitert kylling i romanosalat med Cesar dressing 335

Bacon, reddik, parmesan, kokt egg og hvitløkskrutonger

Confit of chicken in romano salad with Cesar dressing

Bacon, raddish, parmesan, boiled egg and croutons

E, GH, M, SS

 

Lange med smørsaus 375

Blomkål, nepe, grillet brokkolini og potet

Ling with butter sauce

Cauliflower, turnips grilled broccolini and potato

F, M, SS

 

Steak sandwich på surdeigsbrød 365

Tomat, pimentmajones, coleslaw og pommes frittes

Steak sandwich with homemade sourdough bread

Tomato, piment mayonnaise, coleslaw and pommes frittes

GH, SS, E, M, SP

 

Kremet fiskesuppe med hvit fisk 310

Selleri, fennikel og stangselleri

Creamy fish soup with white fish

Celery, fennel and celeriac

F, M, SS, SI

 

Kremet skogsopp på focaccia 295

Med pommes frittes 345

Sylta løk, salat med vinaigrette, purremajones og parmesan

Creamy forest mushroom on grilled focaccia 295 – with pommes 345

Pickled onion, salad with vinaigrette, leek mayonnaise and parmesan

M, E, GH, SS

 

DESSERT

DESSERTS

Marinerte plommer med sjokoladekrem 165

Bringebær, havrekrunsj og bringebærsorbet

Marinated plums with chocolate cremeaux

Raspberries, oatmeal crunch and raspberry sorbet

SS, E, M, GH

 

Dagens dessert fra kjøkkenet 155

Spør din servitør

Todays dessert from the kitchen

Ask your waiter

 

3 biter søtt til kaffen / Petit four 115

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

KVELD

EVENING

FORETTER

STARTERS

Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

B, SS

 

Kveitetartar med tomatbuljong 265

Fennikelkrem, lime og jalapeno-majones, urtesalat og potetchips

Halibut tartar with tomato consommé

Fennel cream, lime and jalapeno mayonnaise, herb salad and potato

chips

F, E, SS, M, SI

 

Krabbe fra Hitra og grillet sellerirot 285

Smørsaus med fermentert selleri, eple, stekt brioche og

pimentemajones

Brown crab from Hitra and grilled celeriac

Butter sauce with fermented celery, apples, fried brioche and piment

d’espelette mayonnaise

S, M, SS, GH, E, SI

 

Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus 245

Potetlompe, selleri, gressløk og sitron

Grilled ox tounge with bone marrow sauce

Potato pancake, celery, chives and lemon

SS, M, GH, SI

 

Kantarell med soppsaus, smågulrot og fevebønner 275

Purreløkmajones, småsalat, toast og parmesan

Chantarelles with mushroom sauce, mini carrots and horse beans

Leek mayonnaise, small salad, toast and parmigiano

GH, E, SS, M

 

Tartar av okselår med hvitløksmajones, pepperrot, kapers, rødbet og

løk 285

Tartar of beef with garlic mayonnaise, horseradish, capers, beetroot

and onion

E, SS, SP

 

 

HOVEDRETTER

MAIN COURSES

Bakt fjellørret med smørsaus 485

Blomkål, agurksalat, grillet og syltet løk

Baked mountain trout and butter sauce

Cauliflower, cucumber salad, grilled and pickled onion

F, M, SS

 

Stekt piggvar med kantarell 635

Gulrot, fevebønner, spinat, potetpuré og piggvarsaus

Turbot with chanterelles

Carrots, horse beans, spinach, potato purée and turbot sauce

F, M, SS

 

Mørbrad & pølse av høyfjellslam 525

Grønnkål, skorsonnerot, rosenkål, potetpuré og lammesjy

Lamb, sirloin & sausage

Green kale, salsify, brussels sprouts, potato purée and lamb jus

M, SS, SI

 

Tørrmodnet & grillet svinenakke fra Annis 525

Brokkolini & sennepssaus. Poteter med røkt svinknoke og kål

Dry aged and grilled pork neck from Annis

Broccolini & mustard sauce. Potatoes with smoke pork shank and cabbage

SS, M , SP

 

Røkte beter med linser og chevre 425

Betesalat, erter, fennikel og gresskarkjerner

Smoked beets with lentil ragout and chevre

Beet salad, green peas, fennel and pumpkin seeds

M, H, E, GH, SS

 

Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 535

Bordelaise, røkt hollandaise og poteter

Rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion

Bordelaise, smoked hollandaise and potatoes

E, M, SI, SS, SP

 

DESSERT

DESSERTS

Baskisk ostekake 155

Basque cheesecake

GH, E, M

 

«Baba au brandy» og eplesorbet 165

Vaniljekrem med rømme, hasselnøttkrokan og eplegéle

Baba cake with brandy syrup and apple sorbet

Vanilla custard, hazelnut brittle and apple gel

GH, E, M, SS

 

Yoghurt og hvit sjokolademousse 185

Moreller, tonkabønneis, mandelfinancier og karamell

Yoghurt and white chocolate mousse

Morels, tonka bean ice cream, almond financier with caramel sauce

M, GH, MA, E

 

Marinerte plommer med sjokoladekrem 165

Bringebær, havrekrunsj og bringebærsorbet

Marinated plums with chocolate creamaux

Raspberries, oatmeal crunch and raspberry sorbet

SS, E, M, GH

 

Fønix blåmugg fra Stavanger ysteri 165

Fikenpuré og karamellisert rugbrød

Fønix blue cheese from Stavanger dairy

Carremelized rye bread and fig compote

GH, M, SS

 

Ost – 3 slag 210

Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheeses, ask about today’s assortments

Served with nut bread and condiments

GH, M, MA, H, E, SS

 

Petit fours – 135

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

SELSKAP

PARTIES

Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.

Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.

Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.

I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser

«5 unna Oslo S og Operaen»

Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.

If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.

Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.

IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats

«5 minutes from Oslo S and the Opera»

MENYFORSLAG 1

Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus

Potetlompe, selleri, gressløk og sitron

Grilled ox tongue with bone marrow sauce

Potato pancake, celery, chives and lemon

SS, M, GH, SI

 

Kveite med kantarell

Gulrot, fevebønner, spinat, potetpuré og piggvarsaus

Turbot with chanterelles

Carrots, horse beans, spinach, potato purée and turbot sauce

F, M, SS

 

«Baba au brandy» og eplesorbet

Vaniljekrem med rømme, hasselnøttkrokan og eplegéle

Baba cake with brandy syrup and apple sorbet

Vanilla custard, hazelnut brittle and apple gel

GH, E, M, SS

 

Pris per person 935

MENYFORSLAG 2

Kveitetartar med tomatbuljong

Fennikelkrem, lime og jalapeno-majones, urtesalat og potetchips

Halibut tartar with tomato consommé

Fennel cream, lime and jalapeno mayonnaise, herb salad and potato chips

F, E, SS, M, SI

 

Tørrmodnet og grillet svinenakke fra Annis

Brokkolini & sennepssaus. Poteter med røkt svinknoke og kål

Dry aged and grilled pork neck from Annis

Broccolini & mustard sauce. Potatoes with smoke pork shank and cabbage

SS, M , SP

 

Marinerte plommer med sjokoladekrem

Bringebær, havrekrunsj og bringebærsorbet

Marinated plums with chocolate creamaux

Raspberries, oatmeal crunch and raspberry sorbet

SS, E, M, GH

 

Pris per person 955

MENYFORSLAG 3

Krabbe fra Hitra og grillet sellerirot

Smørsaus med fermentert selleri, eple, stekt brioche og

pimentemajones

Brown crab from Hitra and grilled celeriac

Butter sauce with fermented celery, apples, fried brioche and piment

d’espelette mayonnaise

S, M, SS, GH, E, SI

 

Mørbrad og pølse av høyfjellslam

Grønnkål, skorsonnerot, rosenkål, potetpuré og lammesjy

Lamb, sirloin and sausage

Green kale, salsify, brussels sprouts, potato purée and lamb jus

M, SS, SI

 

Yoghurt og hvit sjokolademousse

Moreller, tonkabønneis, mandelfinancier og karamell

Yoghurt and white chocolate mousse

Morels, tonka bean ice cream, almond financier with caramel sauce

M, GH, MA, E

 

Pris per person 995

MENYFORSLAG VEGETAR

Kantarell med soppsaus, smågulrot og fevebønner

Purreløkmajones, småsalat, toast og parmesan

Chantarelles with mushroom sauce, mini carrots and horse beans

Leek mayonnaise, small salad, toast and parmigiano

GH, E, SS, M

 

Røkte beter med linser og chevre

Betesalat, erter, fennikel og gresskarkjerner

Smoked beetroot with lentils and chevre

Beetrot salad, peas, fennel & pumpkin seeds

M, H, E, SS

 

Dessert, samme som resten av selskapet

Dessert, same as the rest of the party

 

Pris per person 865

LEGGE TIL NOE?

Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795

Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110

Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 115

 

INFORMASJON

Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.

Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.

Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.

PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager i forveien. Siste justering på antall senest 24 timer i forveien. Avbestilling minimum 7 dager i forveien.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no