Menyer
All mat vi serverer er laget fra bunnen

17. Mai
Meny
Hvit asparges med frisk salat, reddik og smørsaus 310
+ Løyrom 20 g. 195
M, SS, E (F)
Kveite med hollandaise 525
Nepe, eple og broccolini
F, M, SS, E
eller
Tørrmodnet svin fra Lesja med rødvinsaus 565
Grønn asparges, broccolini og nepe
SS, M
Karamellisert brioche med jordbær og karamellsaus 165
Havrekrunsj og vaniljeiskrem
E, SS, GH, M
3 retter fisk 965 kjøtt 995
4 retter 1155
Vinpakke
3 retter 525
4 retter 725
Oppgradert vinpakke
3 retter 725
4 retter 1025

Østers naturell, fine de claire 35 per stk
Snacks
Løyrom på blinis med rømme 270
(M, GH, F, E)
Løyrom på blinis med rømme, 35 g. løyrom 285
M, GH, F, E
Tartar på toast med sennep og bakt hvitløk 155
GH, SP, E
Stocks «snack-tallerken 235 liten – 375 stor
Spekemat, ost, salte mandler og brød
M, MA, SS
Til barna
Pølse i lompe 55
Kroneis 45
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

LUNSJ
LUNCH
SMÅRETTER
SMALL COURSES
11:00 - 14:45
Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210
Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210
Hjemmelagd skinke på toast 275
Focaccia, estragonmajones, syltet sjalottløk og grønn salat
Homemade ham of pork on toast
Focaccia, tarragon mayonnaise, pickled onion and green salad
GH, E, SS, E
Oksetartar – 80 g. 195
Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot
Beef tartar – capers, beetroot, onion, mustard and horseradish
E, M, SP, SS
Stocks «snack-tallerken» 235 liten
Spekemat, ost, salte mandler og brød 375 stor
Stock´s “snack-plate”
Cured meat, cheese, salted almonds and bread
M, MA, SS
HOVEDRETTER
MAIN COURSES
Cesarsalat
Konfitert kylling i romanosalat med Cesar dressing 335
Bacon, reddik, parmesan, kokt egg og hvitløkskrutonger
Confit of chicken in romano salad with Cesar dressing
Bacon, raddish, parmesan, boiled egg and croutons
E, GH, M, SS
Lysing med hollandaise 375
Spisskål, blomkålkrem, dill og agurk
Hake with hollandaise
Pointed cabbage, cauliflower, dill and cucumber
F, M, E, SS
Steak sandwich på hjemmelagd surdeigsbrød 365
Tomat, sylta løk, estragonmajones, og pommes frittes
Steak sandwich on homemade sourdough bread
Tomato, pickled onion, tarragon mayonnaise and pommes frittes
GH, SS, E, SP
Kremet fiskesuppe med hvit fisk 310
Selleri, fennikel og stangselleri
Creamy fish soup with white fish
Celery, fennel and celeriac
F, M, SS, SI
Oksetarter – 160 g. med pommes frittes 325
Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot
Beef tartar – 160 g. with fries
Capers, beetroot, onion, mustard and horseradish
E, M, SP, SS
DESSERT
DESSERTS
Mango og yoghurtmousse 175
Havre, chili og mangosorbet
Mango and fresh cheese cream
Oat meal biscuit, chilli and mango sorbet
SS, M, E
Dagens dessert fra kjøkkenet 155
Spør din servitør
Todays dessert from the kitchen
Ask your waiter
3 biter søtt til kaffen / Petit four 115
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

KVELD
EVENING
FORETTER
STARTERS
Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210
Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210
B, SS
Kveiterulade med dill emulsjon 255
Agurk, sprøtt rugbrød, pepperrot og nori
Halibut with dill emulsion
Cucumber, crispy rye bread, horseradish
F, E, GH, SS
Kamskjell fra Frøya med smørsaus 265
Purreløk, blomkålkrem og stekt kongeøstersopp
Scallops from Frøya with beurre blanc
Leek, cauliflower cream and fried king oyster mushroom
B, M, SS
Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus 245
Potetlompe, selleri, gressløk og sitron
Grilled ox tounge with bone marrow sauce
Potato pancake, celery, chives and lemon
SS, M, GH, SI
Hvit asparges med aspargeshollandaise 310
Frisk salat, piement d'espelette og reddik
White asparagus with asparagus hollandaise
Salad, piement d'espeltte and radish
M, SS, E
Tartar av okselår med hvitløksmajones,
pepperrot, kapers, rødbet, løk 265
Tartar of beef with garlic mayonnaise,
horseradish, capers, beetroot and onion
E, SS, SP
HOVEDRETTER
MAIN COURSES
Pannestekt uer med beurre blanc 470
Hvit asparges, nepe og blomkål
Pan fried red fish with beurre blanc
White asparagus, turnip and cauliflower
F, M, SS
Grillet breiflabb med tomat og hollandaise 520
Sjøkrepsolje, spisskål og knutekål
Grilled monkfish with tomato
Langoustine oil, pointed cabbage and kohlrabi
M, S, SS, E
Due stekt på skrog 620
Fritert lår, brent løk, sortkål og potetpuré
Duesaus med syltet tyttebær
Pigeon cooked on the bone
Potato pure, fried leg and black kale
Pigeon sauce with pickled lingon berries
SS, M, GH
Tørrmodnet svin fra Annis med peppersaus og comtékrokett 525
Grønn asparges, hasselnøtter og jordskokk
Dry aged pork from Annis with pepper sauce and Comte
Green asparagus, hazelnuts and sunchokes
SS, M, H, GH
Falafel med hvite bønner og potet 420
Tomat, feve bønner, sortkål, sylta jordskokk og hasselnøtter
Falafel with white beans and potato
Tomato, horse beans, black kale, pickled sunchokes and hazelnuts
M, H, E, GH, SS
Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 495
Bordelaise, røkt hollandaise og poteter
Rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion
Bordelaise, smoked hollandaise and potatoes
E, M, SI, SS, SP
DESSERT
DESSERTS
Baskisk ostekake 155
Basque cheesecake
GH, E, M
Hvit sjokolade og appelsin 175
Pekankake, karamellisert pekan og karamell
White chocolate and orange
Pecan cake, caramelized pecan and caramel
M, E, GH, PE
Mango og yoghurtmousse 175
Havre, chili og mangosorbet
Mango and fresh cheese cream
Oat meal biscuit, chilli and mango sorbet
SS, M, E
Fønix blåmugg fra Stavanger ysteri 165
Fikenpuré og karamellisert rugbrød
Fønix blue cheese from Stavanger dairy
Carremelized rye bread and fig compote
GH, M, SS
Ost – 3 slag 195
Serveres med nøttebrød og noe søtt
Cheeses, ask about today’s assortments
Served with nut bread and condiments
GH, M, MA, H, E, SS
Petit fours – 125
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

SELSKAP
PARTIES
Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.
Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.
Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.
I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser
«5 unna Oslo S og Operaen»
Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.
If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.
Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.
IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats
«5 minutes from Oslo S and the Opera»
Kveiterulade med dill emulsjon
Agurk, sprøtt rugbrød, pepperrot og nori
Halibut with dill emulsion
Cucumber, crispy rye bread, horseradish
F, E, GH, SS
Tørrmodnet svin fra Annis med peppersaus og comtékrokett
Grønn asparges, hasselnøtter og jordskokk
Dry aged pork from Annis with pepper sauce and Comte
Green asparagus, hazelnuts and sunchokes
SS, M, H, GH
Sjokolademousse med bringebærsorbet
Hasselnøttkake, bringebær gele og havrekrunsj
Chocolate mousse with raspberry sorbet
Hazelnut cake, raspberry gel and oat meal crunch
M, GH, E, H
Pris per person 925
Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus
Potetlompe, selleri, gressløk og sitron
Grilled ox tongue with bone marrow sauce
Potato pancake, celery, chives and lemon
SS, M, GH, SI
Grillet breiflabb med tomat og hollandaise
Sjøkrepsolje, spisskål og knutekål
Grilled monkfish with tomato
Langoustine oil, pointed cabbage and kohlrabi
M, S, SS, E
Mango og yoghurtmousse
Havre, chili og mangosorbet
Mango and fresh cheese cream
Oat meal biscuit, chilli and mango sorbet
SS, M, E
Pris per person 945
Kamskjell fra Frøya med smørsaus
Purreløk, blomkålkrem og stekt kongeøstersopp
Scallops from Frøya with beurre blanc
Leek, cauliflower cream and fried king oyster mushroom
B, M, SS
Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk
Bordelaise, røkt hollandaise og poteter
Rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion
Bordelaise, smoked hollandaise and potatoes
E, M, SI, SS, SP
Hvit sjokolade og appelsin
Pekankake, karamellisert pekan og karamell
White chocolate and orange
Pecan cake, caramelized pecan and caramel
M, E, GH, PE
Pris per person 985
Hvit asparges med aspargeshollandaise
Frisk salat, piement d´espelette og reddik
White asparagus with asparagus hollandaise
Salad, piement d´espeltte and radish
M, SS, E
Falafel med hvite bønner og potet
Tomat, feve bønner, sortkål, sylta jordskokk og hasselnøtter
Falafel with white beans and potato
Tomato, horse beans, black kale, pickled sunchokes and hazelnuts
M, H, E, GH, SS
Dessert, samme som resten av selskapet
Dessert, same as the rest of the party
Pris per person 765
LEGGE TIL NOE?
Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795
Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110
Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 115
INFORMASJON
Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.
Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.
Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.
PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager i forveien. Siste justering på antall senest 24 timer i forveien. Avbestilling minimum 7 dager i forveien.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no
Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no
Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA
