Menyer

All mat vi serverer er laget fra bunnen

17. mai 2025
Lunsj
Kveld
Selskap

17. Mai

Meny

Hvit asparges med frisk salat, reddik og smørsaus 310

+ Løyrom 20 g. 195

M, SS, E (F)

 

Kveite med hollandaise 525

Nepe, eple og broccolini

F, M, SS, E

 

eller

 

Tørrmodnet svin fra Lesja med rødvinsaus 565

Grønn asparges, broccolini og nepe

SS, M

 

Karamellisert brioche med jordbær og karamellsaus 165

Havrekrunsj og vaniljeiskrem

E, SS, GH, M

 

3 retter fisk 965 kjøtt 995

4 retter 1155

 

Vinpakke

3 retter 525

4 retter 725

 

Oppgradert vinpakke

3 retter 725

4 retter 1025

 

Østers naturell, fine de claire 35 per stk

Snacks

Løyrom på blinis med rømme 270

(M, GH, F, E)

 

Løyrom på blinis med rømme, 35 g. løyrom 285

M, GH, F, E

 

Tartar på toast med sennep og bakt hvitløk 155

GH, SP, E

 

Stocks «snack-tallerken 235 liten – 375 stor

Spekemat, ost, salte mandler og brød

M, MA, SS

 

Til barna

Pølse i lompe 55

 

Kroneis 45

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

LUNSJ

LUNCH

SMÅRETTER

SMALL COURSES

11:00 - 14:45

Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

 

Hjemmelagd skinke på toast 275

Focaccia, estragonmajones, syltet sjalottløk og grønn salat

Homemade ham of pork on toast

Focaccia, tarragon mayonnaise, pickled onion and green salad

GH, E, SS, E

 

Oksetartar – 80 g. 195

Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot

Beef tartar – capers, beetroot, onion, mustard and horseradish

E, M, SP, SS

 

Stocks «snack-tallerken» 235 liten

Spekemat, ost, salte mandler og brød 375 stor

Stock´s “snack-plate”
Cured meat, cheese, salted almonds and bread
M, MA, SS

HOVEDRETTER

MAIN COURSES

Cesarsalat

Konfitert kylling i romanosalat med Cesar dressing 335

Bacon, reddik, parmesan, kokt egg og hvitløkskrutonger

Confit of chicken in romano salad with Cesar dressing

Bacon, raddish, parmesan, boiled egg and croutons

E, GH, M, SS

 

Lysing med hollandaise 375

Spisskål, blomkålkrem, dill og agurk

Hake with hollandaise

Pointed cabbage, cauliflower, dill and cucumber

F, M, E, SS

 

Steak sandwich på hjemmelagd surdeigsbrød 365

Tomat, sylta løk, estragonmajones, og pommes frittes

Steak sandwich on homemade sourdough bread

Tomato, pickled onion, tarragon mayonnaise and pommes frittes

GH, SS, E, SP

 

Kremet fiskesuppe med hvit fisk 310

Selleri, fennikel og stangselleri

Creamy fish soup with white fish

Celery, fennel and celeriac

F, M, SS, SI

 

Oksetarter – 160 g. med pommes frittes 325

Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot

Beef tartar – 160 g. with fries

Capers, beetroot, onion, mustard and horseradish

E, M, SP, SS

DESSERT

DESSERTS

Mango og yoghurtmousse 175

Havre, chili og mangosorbet

Mango and fresh cheese cream

Oat meal biscuit, chilli and mango sorbet

SS, M, E

 

Dagens dessert fra kjøkkenet 155

Spør din servitør

Todays dessert from the kitchen

Ask your waiter

 

3 biter søtt til kaffen / Petit four 115

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

KVELD

EVENING

FORETTER

STARTERS

Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

B, SS

 

Kveiterulade med dill emulsjon 255

Agurk, sprøtt rugbrød, pepperrot og nori

Halibut with dill emulsion

Cucumber, crispy rye bread, horseradish

F, E, GH, SS

 

Kamskjell fra Frøya med smørsaus 265

Purreløk, blomkålkrem og stekt kongeøstersopp

Scallops from Frøya with beurre blanc

Leek, cauliflower cream and fried king oyster mushroom

B, M, SS

 

Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus 245

Potetlompe, selleri, gressløk og sitron

Grilled ox tounge with bone marrow sauce

Potato pancake, celery, chives and lemon

SS, M, GH, SI

 

Hvit asparges med aspargeshollandaise 310

Frisk salat, piement d'espelette og reddik

White asparagus with asparagus hollandaise

Salad, piement d'espeltte and radish

M, SS, E

 

Tartar av okselår med hvitløksmajones,

pepperrot, kapers, rødbet, løk 265

Tartar of beef with garlic mayonnaise,

horseradish, capers, beetroot and onion

E, SS, SP

 

HOVEDRETTER

MAIN COURSES

Pannestekt uer med beurre blanc 470

Hvit asparges, nepe og blomkål

Pan fried red fish with beurre blanc

White asparagus, turnip and cauliflower

F, M, SS

 

Grillet breiflabb med tomat og hollandaise 520

Sjøkrepsolje, spisskål og knutekål

Grilled monkfish with tomato

Langoustine oil, pointed cabbage and kohlrabi

M, S, SS, E

 

Due stekt på skrog 620

Fritert lår, brent løk, sortkål og potetpuré

Duesaus med syltet tyttebær

Pigeon cooked on the bone

Potato pure, fried leg and black kale

Pigeon sauce with pickled lingon berries

SS, M, GH

 

Tørrmodnet svin fra Annis med peppersaus og comtékrokett 525

Grønn asparges, hasselnøtter og jordskokk

Dry aged pork from Annis with pepper sauce and Comte

Green asparagus, hazelnuts and sunchokes

SS, M, H, GH

 

Falafel med hvite bønner og potet 420

Tomat, feve bønner, sortkål, sylta jordskokk og hasselnøtter

Falafel with white beans and potato

Tomato, horse beans, black kale, pickled sunchokes and hazelnuts

M, H, E, GH, SS

 

Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 495

Bordelaise, røkt hollandaise og poteter

Rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion

Bordelaise, smoked hollandaise and potatoes

E, M, SI, SS, SP

 

DESSERT

DESSERTS

Baskisk ostekake 155

Basque cheesecake

GH, E, M

 

Hvit sjokolade og appelsin 175

Pekankake, karamellisert pekan og karamell

White chocolate and orange

Pecan cake, caramelized pecan and caramel

M, E, GH, PE

 

Mango og yoghurtmousse 175

Havre, chili og mangosorbet

Mango and fresh cheese cream

Oat meal biscuit, chilli and mango sorbet

SS, M, E

 

Fønix blåmugg fra Stavanger ysteri 165

Fikenpuré og karamellisert rugbrød

Fønix blue cheese from Stavanger dairy

Carremelized rye bread and fig compote

GH, M, SS

 

Ost – 3 slag 195

Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheeses, ask about today’s assortments

Served with nut bread and condiments

GH, M, MA, H, E, SS

 

Petit fours – 125

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

SELSKAP

PARTIES

Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.

Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.

Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.

I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser

«5 unna Oslo S og Operaen»

Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.

If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.

Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.

IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats

«5 minutes from Oslo S and the Opera»

MENYFORSLAG 1

Kveiterulade med dill emulsjon

Agurk, sprøtt rugbrød, pepperrot og nori

Halibut with dill emulsion

Cucumber, crispy rye bread, horseradish

F, E, GH, SS

 

Tørrmodnet svin fra Annis med peppersaus og comtékrokett

Grønn asparges, hasselnøtter og jordskokk

Dry aged pork from Annis with pepper sauce and Comte

Green asparagus, hazelnuts and sunchokes

SS, M, H, GH

 

Sjokolademousse med bringebærsorbet

Hasselnøttkake, bringebær gele og havrekrunsj

Chocolate mousse with raspberry sorbet

Hazelnut cake, raspberry gel and oat meal crunch

M, GH, E, H

 

Pris per person 925

MENYFORSLAG 2

Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus

Potetlompe, selleri, gressløk og sitron

Grilled ox tongue with bone marrow sauce

Potato pancake, celery, chives and lemon

SS, M, GH, SI

 

Grillet breiflabb med tomat og hollandaise

Sjøkrepsolje, spisskål og knutekål

Grilled monkfish with tomato

Langoustine oil, pointed cabbage and kohlrabi

M, S, SS, E

 

Mango og yoghurtmousse

Havre, chili og mangosorbet

Mango and fresh cheese cream

Oat meal biscuit, chilli and mango sorbet

SS, M, E

 

Pris per person 945

MENYFORSLAG 3

Kamskjell fra Frøya med smørsaus

Purreløk, blomkålkrem og stekt kongeøstersopp

Scallops from Frøya with beurre blanc

Leek, cauliflower cream and fried king oyster mushroom

B, M, SS

 

Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk

Bordelaise, røkt hollandaise og poteter

Rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion

Bordelaise, smoked hollandaise and potatoes

E, M, SI, SS, SP

 

Hvit sjokolade og appelsin

Pekankake, karamellisert pekan og karamell

White chocolate and orange

Pecan cake, caramelized pecan and caramel

M, E, GH, PE

 

Pris per person 985

MENYFORSLAG VEGETAR

Hvit asparges med aspargeshollandaise

Frisk salat, piement d´espelette og reddik

White asparagus with asparagus hollandaise

Salad, piement d´espeltte and radish

M, SS, E

 

Falafel med hvite bønner og potet

Tomat, feve bønner, sortkål, sylta jordskokk og hasselnøtter

Falafel with white beans and potato

Tomato, horse beans, black kale, pickled sunchokes and hazelnuts

M, H, E, GH, SS

 

Dessert, samme som resten av selskapet

Dessert, same as the rest of the party

 

Pris per person 765

LEGGE TIL NOE?

Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795

Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110

Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 115

 

INFORMASJON

Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.

Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.

Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.

PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager i forveien. Siste justering på antall senest 24 timer i forveien. Avbestilling minimum 7 dager i forveien.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no