Våre menyer

All mat vi serverer er laget fra bunnen

Lunsj
A la carte
Selskap

FORRETT

STARTERS

Østers, Fine de Claire, No.3.pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

SS, B

 

Rakfisk fra Valdres 255

Lefse, Røros rømme, dill, potetchips og rødløk

Fermented Norwegian trout from Valdres

Potato pancake, sour cream from Røros, dill, potato chips and red onion

F, M, E, SS, GH

 

Kyllingbuljong med bresert svineribbe 185

Purre, jordskokk, soyamarinert egg og shiitake

Miso- chicken bouillon with braised pork

Leek, sunchokes, soy marinated eggs and shiitake

GH,SE,E,SY,SI,SS

 

Oksetartar -80 g 175

Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot

Beef tartar 80g

Capers, beet root, onion, mustard and horse radish

E,SP,SS

 

Stock Snacks

Spekemat og modne oster, salte mandler, kompott og brød

Liten 235 Stor 375

Stock´s “snack-plate”

Cured meat, cheese, salted almonds compote and bread

Small 235, Large 375

M,GH,MA

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

HOVEDRETT

MAIN COURSES

Lettsalta torsk fra Møre med blåskjellsaus 325

Kålrot, blomkålpure og grønnkål

Slightly salted cod from Møre with musselsauce

Rutabaga, cauliflower pure and green kale

F, B, M, SS

 

Kyllingsalat med sitronmajones

Romanosalat, kokt egg, parmesan, tørket tomat, krutong og pepperrot

Enten som salat 265 eller på surdeigsbrød 275

Chicken salad with lemon mayonnaise

Romano salad, boiled egg, parmesan, dried tomato and horseradish crouton

Either as salad 265 or on sourdough bread 275

E, GH, M, SS

 

Konfitert andelår på surdeigsbrød 265

Sylta rødkål, eple/soyaglaze,

Potetpure og rosenkål

Confit of duck with red wine sauce

Pickled red kale, apple/soy glace, brussel sprouts and potato puree

SS, GH, SP

 

Oksetartar - 160g 255

Kapers, rødbet, løk, sennep, pepperrot og pommes frites

Beef tartar 160g

Capers, beet root, onion, mustard, horse radish and French fries

E,SP,SS

 

Kyllingbuljong med bresert svineribbe 295

Purre, jordskokk, soyamarinert egg og aromasopp

Miso- chicken bouillon with braised pork,

Leek, sunchokes, soy marinated eggs and mushroom

GH, SE, E, SY, SI, SS

 

Hvite bønner og potet "falafel" med fermentert sitron smørsaus 255

Spinat, brent småløk, fava bønner, skorsonerrot og jordskokkchips

White beans and potato "falafel" with fermented lemon beurre blanc

Spinach, burned small onion, horse beans, scorsone root and Jerusalem

artichoke chips

GH, SS, M, SP, E

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

DESSERT

DESSERTS

Glasert sjokolademousse med klementin 155

Klementin -creme fraiche sorbet, klementinkompott og hasselnøtt krunsj

Glazed chocolate mousse with clementine

Clementine -crème fraiche sorbet, clementine compot and hazel nut crunch

M, H, E, GH

 

Multer med mascarponemousse 155

«krumkake» og multesorbet

Cloud berries with mascarpone mousse

“krumcake” and cloud berry sorbet

M, GH

 

Ost – 3 slag 195

Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheeses, ask about today’s assortments

Served with nut bread and condiments

GH, M, MA, H, SS

 

Petit fours – 3 slag 115

Ask about today’s assortments

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

FORRETT

STARTERS

Østers, Fine de Claire, No.3.pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

SS, B

 

Rakfisk fra Valdres 255

Potetlefse, rørosrømme, dill, potetchips og rødløk

Fermented Norwegian trout from Valdres

Potato pancake, sour cream from Røros, dill, potato chips and red onion

F, M, E, SS, GH

 

Røkte andehjerter fra Holte gård 245

Soppskum med Vin Jaune, tyttebær, gravet eggeplomme og jordskokk

Smoked duck hearts with mushroom foam

Sunchokes, lingonberries and cured egg yolk

M, SS, E, SY

 

Kamskjell fra Frøya med fermentert sitronsmørsaus 245

Sultanrosinvinaigrette, grillet purreløk, blomkål og dill

Scallops from Frøya with fermented lemon beurre blanc

Sultan raisin vinaigrette, grilled leek and cauliflower

S, M, SS, F

 

Løkbuljong og karamellisert løk med sherry og sennep 225

Parmesanmajones, toast, sennepsfrø og fritert jordskokk

Onion bullion with caramelized onion with sherry and mustard

Parmesan emulsion, toast and fried sunchoke

SS, GH, M, E, SP

 

Tartar av okselår med eggeplomme, pepperrot, kapers, rødbet og løk 265

Tartar of beef with egg yolk, horseradish, capers, beet root and onion

E, SS, SP

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

HOVEDRETT

MAIN COURSES

Hvite bønner og potet "falafel" med fermentert sitronsmørsaus 345

Spinat, småløk, favabønner, skorsonnerot og jordskokkchips

White beans and potato "falafel" with fermented lemon beurre blanc

Spinach, small onion, fava beans, salsify and crispy sunchokes

GH, SS, M, SP, E

 

Torsk fra Sunnmøre med blåskjellsaus og kyllingbuljong 395

Kålrot, blomkålpure og grønnkål

Potetpure med panchetta og friske urter

Cod from Møre with mussel sauce and chicken bullion

Rutabaga, cauliˀower pure, kale

Potato pure with pancetta and fresh herbs

F, B, M, SS

 

Ishavsrøye med dillhollandaise 395

Smørbakt selleri, favabønner, sennepsfrø, sitronmajones, småløk og sprø

byggryn

Arctic char with dill hollandaise

Butter cooked celery, fava beans, mustard seeds, citrus mayonnaise, small

onions and crispy barley

F, M, E, GB, SI, SS

 

Tørrmodnet and fra Holte gård med krydret appelsinsaus 475

Rød spisskål med fiken, sprø rosettkål og jordskokk

Dry aged duck from Holte farm with orange sauce

Red pointed cabbage with figs, crispy flower sprouts and sunchokes

SS, M, SI

 

Reinsdyr fra Røros med rødvinssaus og soppskum 525

Skorsonnerot, rosenkål, portobello og kvedepure

Reindeer from Røros with red wine sauce and mushroom foam

Salsify, brussels sprouts, portobello and quince pure

SS, M, SY

 

Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 445

Rødvinssaus, røkt hollandaise og smørpoteter

Rib eye steak with haricots verts, tomatosand glazed onion

Red wine sauce, smoked hollandaise and butter potatoes

E, M, SI, SS

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

DESSERT

DESSERTS

Glasert sjokolademousse med klementin 155

Klementin -creme fraiche sorbet og hasselnøttkrunsj

Glazed chocolate mousse with clementine

Clementine -crème fraiche sorbet and hazelnut crunch

M, H, E, GH

 

Hvit sjokoladeganach med pasjonsfruktsorbet 145

Marinert ananas, kokoskrunsj, pasjonsfruktmarengs og sitruskake

White chocolate ganache with passionfruit sorbet

Marinated pineapple with coconut crunch, passionfruit meringue and citrus

cake

E, GH, M

 

Multer med mascarponemousse 155

«krumkake» og multesorbet

Cloudberries with mascarpone mousse

“krumkake” and cloudberry sorbet

M, GH

 

Stilton fra Neal's Yard Dairy 155

Pepperkake, portvinssirup og fikenkompott

Stilton from Neal's Yard Dairy

Gingerbread. port wine syrup and fig compote

GH, M, SS

 

Ost – 3 slag 195

Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheeses, ask about today’s assortments

Served with nut bread and condiments

GH, M, MA, H, SS

 

Petit fours – 3 slag 115

Ask about today’s assortments

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

SELSKAP

PARTIES

Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.

Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.

Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.

I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser

«5 unna Oslo S og Operaen»

Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.

If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.

Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.

IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats

«5 minutes from Oslo S and the Opera»

MENYFORSLAG 1

Røkte andehjerter fra Holte gård

Soppskum med Vin Jaune, tyttebær, gravet eggeplomme og jordskokk

Smoked duck hearts with mushroom foam

Sunchokes, lingonberries and cured egg yolk

M, SS, E, SY

 

Lettsalta torsk fra Møre med blåskjellsaus og kyllingbuljong

Kålrot, blomkålpure og grønnkål

Potetpure med panchetta og friske urter

Slightly salted cod from Møre with mussel sauce and chicken bullion

Swede, cauliflower pure and kale

Potato pure with pancetta and fresh herbs

F, B, M, SS

 

Hvit sjokoladeganach med pasjonsfruktsorbet

Marinert ananas, kokoskrunsj, pasjonsfrukt marengs og sitruskake

White chocolate ganache with Passionfruit sorbet

Marinated pineapple with coconut crunch, passionfruit meringue, citrus

cake

E, GH, M

 

Pris per person 815

MENYFORSLAG 2

Røkt laks med potetpannekake

Rørosrømme, dill, potetchips og sylta sjalottløk

Smoked salmon with potato pancake

Sour cream from Røros, dill, potato chips and pickled shallots

F, M, E, SS, GH

 

Tørrmodnet and stekt på skrog med krydret appelsinsaus

Rød spisskål, solbær med fiken, sprø rosett kål og jordskokk

Dry aged duck cooked on the bone with spiced orange sauce

Red pointed cabbage, blackcurrant with fig, jerusalem artichoke and crispy

flower sprouts

SS, M, SI

 

Multer med mascarponemousse

«krumkake» og multesorbet

Cloud berries with mascarpone mousse

“krumkake” and cloudberry sorbet

M, GH

 

Pris per person 865

MENYFORSLAG 3

Kamskjell fra Frøya med fermentert sitronsmørsaus

Sultanrosin vinaigrette, grillet purreløk, blomkål og dill

Scallops from Frøya with fermented lemon beurre blanc

Sultan raisin vinaigrette, grilled leek and cauliflower

S, M, SS, F

 

Reinsdyr fra Røros med rødvinssaus og soppskum

Skorsonnerot, rosenkål, portobellosopp og kvedepure

Reindeer from Røros with red wine sauce and mushroom foam

Salsify, brussels sprouts, portobello mushroom and quince pure

SS, M, SY

 

Glasert sjokolademousse med klementin

Klementin -creme fraiche sorbet og hasselnøttkrunsj

Glazed chocolate mousse with clementine

Clementine -crème fraiche sorbet and hazel nut crunch

M, H, E, GH

 

Pris per person 895

MENYFORSLAG VEGETAR

Løkbuljong og karamellisert løk med sherry og sennep

Parmesanmajones, toast, sennepsfrø og fritert jordskokk

Onion bullion with caramelized onion with sherry and mustard

Parmesan mayonnaise, toast and fried sunchoke

SS, GH, M, E, SP

 

Hvite bønner og potet “falafel» med fermentert sitronsmørsaus

Spinat, brent småløk, favabønner, skorsonnerot og jordskokkchips

White beans and potato «falafel” with fermented lemon beurre blanc

Spinach, burned small onion, fava beans, salsify and sunchokes chips

GH, SS, M, SP, E

 

Dessert

Samme som resten av selskapet

Same as the rest of the party

 

Pris per person 735

LEGGE TIL NOE?

Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795

Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110

Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 110

 

INFORMASJON

Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.

Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.

Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.

PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager i forveien. Siste justering på antall senest 24 timer i forveien. Avbestilling minimum 7 dager i forveien.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no