Våre menyer

All mat vi serverer er laget fra bunnen

Lunsj
A la carte
Selskap

FORRETT

STARTERS

Østers, Fine de Claire, No.3.pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

SS, B

 

Røkt røye med pepperotrømme 255

Sylta agurk, dillmajones, dill og grillet purreløk

Smoked arctic char with horseradish

Pickled cucumber, dill mayonnaise, dill and grilled leeks

F, E, M, SP, GH

 

Oksetartar -80 g 175

Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot

Beef tartar 80g

Capers, beet root, onion, mustard and horse radish

E,SP,SS

 

Stock Snacks

Spekemat og modne oster, salte mandler, kompott og brød

Liten 235 Stor 375

Stock´s “snack-plate”

Cured meat, cheese, salted almonds compote and bread

Small 235, Large 375

M,GH,MA

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

HOVEDRETT

MAIN COURSES

Braisert svinenakke på focaccia 265

Cornichons, chipotlemajones, karamellisert løk,

Syltet grønn chili og pommes frites

Braised pork neck on focaccia

Cornichons, chipotle mayonnaise, caramelized onions,

Pickled green chili and pommes frittes

SS, GH, SP, M, E

 

Skrei med røkt fiskevelouté 325

Syltet småløk, gulbete, kålrotpuré, erter, spinat og poteter

Winter cod with smoked fish velouté

Pickled onion, yellow beetroot, rutabaga pureé,

Petit pois, spinach and potatoes

F, M, SS

 

Kyllingsalat med stekt kyllinglår og romanosalat 265

Tomat, bakt løk, sitronmajones, krutonger og kokt egg

Chicken salad with chicken legs and romano salad

Tomatoes, baked onion, lemon mayonnaise, croutons and boiled egg

GH, E, SP

 

Oksetartar - 160g 255

Kapers, rødbet, løk, sennep, pepperrot og pommes frites

Beef tartar 160g

Capers, beet root, onion, mustard, horse radish and French fries

E,SP,SS

 

Kremet fiskesuppe med hvit fisk 295

Purreløk, fennikel, sellerirot og persille

Creamy fish soup with white fish, leeks, fennel, celery and parsley

M, F, SS, SI

 

Risotto med parmesan og spinat 265

Brokkolini, shiitake, gulbete og syltet løk

Risotto with parmesan and spinach

Broccolini, shiitake, yellow beets and pickled onion

M, SS

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

DESSERT

DESSERTS

Oriado sjokoladekrem med kaffeiskrem 155

Kaffemarengs, solbærgele og solbærkompott

Oriado chocolate cream with coffee ice cream

Coffee meringue, blackcurrant gel and compote

E, M

 

Stekt ostekake med bringebær -limesorbet 155

Havrekjeks, bringebærmarengs og bringebærgele

Baked cheese cake with raspberry -lime sorbet

Oat meal crackers, raspberry meringue and raspberry gel

M, GH, E

 

Ost – 3 slag 195

Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheeses, ask about today’s assortments

Served with nut bread and condiments

GH, M, MA, H, SS

 

Petit fours – 3 slag 115

Ask about today’s assortments

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

FORRETT

STARTERS

Østers, Fine de Claire, No.3.pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

SS, B

 

Lettrøkt ishavsrøye med pepperrotsaus 235

Sprø surdeig, syrlig agurk og dill

Smoked arctic char with horseradish sauce

Crispy sour dough, pickled cucumber and dill

F, M, GH, SS, SP, E

 

Stekt kalvebrissel med estragon og salvie 245

Hasselnøtter, løk og syltet pære

Fried sweetbread of veal with tarragon and sage

Hazelnuts, onion and pickled pear

M, SS, H

 

Stekt sjøkrepshale med sjøkrepssaus 265

Sjøkrepssalat med fennikel, squash, sitronmajones

Pan fried langoustine tail with langoustine sauce

Langoustine salad with fennel, squash and lemon emulsion

S, SS, M, E

 

Artisjokk med luftig artisjokk -potetkrem 235

Piment d`Espelette og myk purreløk

Artichokes with creamy artichoke -potato cream

Piment d`Espelette and soft leek

M, SS

 

Tartar av okselår med eggeplomme, pepperrot, kapers, rødbet og løk  265

Tartar of beef with egg yolk, horseradish, capers, beet root and onion

E, SS, SP

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

HOVEDRETT

MAIN COURSES

Gresskarterrine med gnocchi og ostesaus med Holtefjell 345

Gresskarkjerner, syltet småløk, salvie og hasselnøtter

Pumpkin terrine with gnocchi and “Holtefjell” cheese sauce

Pumpkin seeds, pickled small onion, sage and hazelnuts

SS, M, GH, H

 

Skrei med røkt blåskjellsaus 395

Kålrotpurè, gulrot, erter og bacon

Winter cod with smoked mussel sauce

Rutabaga purè, carrot, peas and bacon

F, B, M, SS

 

Steinbit med sjøkrepssaus 395

Skalldyrrisotto med blåskjell, tomater i chili og grilla squash

Wolf fish with creamy langoustine sauce

Shellfish risotto with mussels, tomatoes in chili and grilled squash

F, S, M, SS

 

Kylling fra Hovelsrud gård med estragon -kyllingsaus 425

Kyllingterrine med estragon og pistasj, kremet savoykål, småløk og  eplepurè

Chicken from Hovelsrud farm with tarragon-chicken sauce

Chicken terrine with tarragon and pistachio, creamy savoy cabbage  and apple

SS, P, M

 

Ytrefilet av okse, rødvinssaus med grilla margbein 475

Potetpure, sylta sjalottløk, små gulrot og potetchips

Beef sirloin. Sherry -tarragon sauce with grilled bone marrow

Potato pure, pickled shallot and potato chips

M, SS

 

Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 445

Rødvinssaus, røkt hollandaise og poteter

Rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion

Red wine sauce, smoked hollandaise and potatoes

E, M, SI, SS

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

DESSERT

DESSERTS

Friterte munker med krydret appelsinsorbet 145

Vaniljekrem med Grand Marnier, appelsinkompott og havrekrunsj

Fried «munks» with spiced orange sorbet

Vanilla cream with Grand Marnier, orange compote and oat meal  crunch

GH, E, SS, M

 

Oriado sjokoladekrem med kaffeiskrem 155

Kaffemarengs, solbærgele og solbærkompott

Oriado chocolate cream with coffee ice cream

Coffee meringue, blackcurrant gel and compote

E, M

 

Stekt ostekake med bringebær -limesorbet 155

Havrekjeks, bringebærmarengs og bringebærgele

Baked cheese cake with raspberry -iime sorbet

Oat meal crackers, raspberry meringue and raspberry gel

M, GH, E

 

Fønix fra Stavanger Ysteri 155

Karamellisert rugbrød og fikenpure

Fønix from Stavanger

Caramelized rye bread and fig pure

GR, SS, M

 

Ost – 3 slag 195

Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheeses, ask about today’s assortments

Served with nut bread and condiments

GH, M, MA, H, SS

 

Petit fours – 3 slag 115

Ask about today’s assortments

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

SELSKAP

PARTIES

Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.

Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.

Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.

I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser

«5 unna Oslo S og Operaen»

Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.

If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.

Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.

IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats

«5 minutes from Oslo S and the Opera»

MENYFORSLAG 1

Lettrøkt ishavsrøye med pepperrotsaus

Sprø surdeig, syrlig agurk og dill

Smoked arctic char with horseradish sauce

Crispy sour dough, pickled cucumber and dill

F, M, GH, SS, SP, E

 

Kylling fra Hovelsrud gård med estragon -kyllingsaus

Kyllingterrine med estragon og pistasj, savoykål, småløk og eplepurè

Chicken from Hovelsrud farm with tarragon-chicken sauce

Chicken terrine with tarragon and pistachio, creamy savoy cabbage and apple

SS, P, M

 

Friterte munker med krydret appelsinsorbet

Vaniljekrem med Grand Marnier, appelsinkompott og havrekrunsj

Fried «munks» with spiced orange sorbet

Vanilla cream with Grand Marnier, orange compote and oat meal crunch

GH, E, SS, M

 

Pris per person 805

MENYFORSLAG 2

Stekt kalvebrissel med estragon og salvie

Hasselnøtter, løk og syltet pære

Fried sweetbread of veal with tarragon and sage

Hazelnuts, onion and pickled pear

M, SS, H

 

Skrei med røkt blåskjellsaus

Kålrotpurè, gulrot, erter og bacon

Winter cod with smoked mussel sauce

Rutabaga purè, carrot, peas and bacon

F, B, M, SS

 

Stekt ostekake med bringebær -limesorbet

Havrekjeks, bringebærmarengs og bringebærgele

Baked cheese cake with raspberry -iime sorbet

Oat meal crackers, raspberry meringue and raspberry gel

M, GH, E

 

Pris per person 825

MENYFORSLAG 3

Stekt sjøkrepshale med sjøkrepssaus

Sjøkrepssalat med fennikel, squash, sitronmajones

Pan fried langoustine tail with langoustine sauce

Langoustine salad with fennel, squash and lemon emulsion

S, SS, M, E

 

Ytrefilet av okse, rødvinssaus med grilla margbein

Potetpure, sylta sjalottløk, små gulrot og potetchips

Beef sir loin. Sherry -tarragon sauce with grilled bone marrow

Potato pure, pickled shallot and potato chips

M, SS

 

Oriado sjokoladekrem med kaffeiskrem

Kaffemarengs, solbærgele og solbærkompott

Oriado chocolate cream with coffee ice cream

Coffee meringue, blackcurrant gel and compote

E, M

 

Pris per person 895

MENYFORSLAG VEGETAR

Artisjokk med luftig artisjokk -potetkrem

Piment d`Espelette og myk purreløk

Artichokes with creamy artichoke -potato cream

Piment d`Espelette and soft leek

M, SS

 

Gresskarterrine med gnocchi og ostesaus med Holtefjell

Gresskarkjerner, syltet småløk, salvie og hasselnøtter

Pumpkin terrine with gnocchi and “Holtefjell” cheese sauce

Pumpkin seeds, pickled small onion, sage and hazelnuts

SS, M, GH, H

 

Dessert

Samme som resten av selskapet

Same as the rest of the party

Pris per person 735

LEGGE TIL NOE?

Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795

Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110

Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 110

 

INFORMASJON

Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.

Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.

Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.

PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager i forveien. Siste justering på antall senest 24 timer i forveien. Avbestilling minimum 7 dager i forveien.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Champagne Brunch

Vi setter igang med Champagne brunsj igjen. Det blir småretter på tallerken og bobler i glasset🥂 Vi er så heldig å få besøk av Dj Simon som spiller rolig house💽

9. mars 2024 - 12:30 - 16:00