Menyer

All mat vi serverer er laget fra bunnen

Lunsj
A la carte
Selskap

FORRETT

STARTERS

Østers, Fine de Claire, No.3.pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

SS, B

 

Røkt røye med pepperotrømme 255

Sylta agurk, dillmajones, dill og grillet purreløk

Smoked arctic char with horseradish

Pickled cucumber, dill mayonnaise, dill and grilled leeks

F, E, M, SP, GH

 

Oksetartar -80 g 175

Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot

Beef tartar 80g

Capers, beet root, onion, mustard and horse radish

E,SP,SS

 

Stock Snacks

Spekemat og modne oster, salte mandler, kompott og brød

Liten 235 Stor 375

Stock´s “snack-plate”

Cured meat, cheese, salted almonds compote and bread

Small 235, Large 375

M,GH,MA

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

HOVEDRETT

MAIN COURSES

Braisert svinenakke på focaccia 265

Cornichons, chipotlemajones, karamellisert løk,

Syltet grønn chili og pommes frites

Braised pork neck on focaccia

Cornichons, chipotle mayonnaise, caramelized onions,

Pickled green chili and pommes frittes

SS, GH, SP, M, E

 

Skrei med røkt fiskevelouté 325

Syltet småløk, gulbete, kålrotpuré, erter, spinat og poteter

Winter cod with smoked fish velouté

Pickled onion, yellow beetroot, rutabaga pureé,

Petit pois, spinach and potatoes

F, M, SS

 

Kyllingsalat med stekt kyllinglår og romanosalat 265

Tomat, bakt løk, sitronmajones, krutonger og kokt egg

Chicken salad with chicken legs and romano salad

Tomatoes, baked onion, lemon mayonnaise, croutons and boiled egg

GH, E, SP

 

Oksetartar - 160g 255

Kapers, rødbet, løk, sennep, pepperrot og pommes frites

Beef tartar 160g

Capers, beet root, onion, mustard, horse radish and French fries

E,SP,SS

 

Kremet fiskesuppe med hvit fisk 295

Purreløk, fennikel, sellerirot og persille

Creamy fish soup with white fish, leeks, fennel, celery and parsley

M, F, SS, SI

 

Risotto med parmesan og spinat 265

Brokkolini, shiitake, gulbete og syltet løk

Risotto with parmesan and spinach

Broccolini, shiitake, yellow beets and pickled onion

M, SS

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

DESSERT

DESSERTS

Oriado sjokoladekrem med kaffeiskrem 155

Kaffemarengs, solbærgele og solbærkompott

Oriado chocolate cream with coffee ice cream

Coffee meringue, blackcurrant gel and compote

E, M

 

Stekt ostekake med bringebær -limesorbet 155

Havrekjeks, bringebærmarengs og bringebærgele

Baked cheese cake with raspberry -lime sorbet

Oat meal crackers, raspberry meringue and raspberry gel

M, GH, E

 

Ost – 3 slag 195

Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheeses, ask about today’s assortments

Served with nut bread and condiments

GH, M, MA, H, SS

 

Petit fours – 3 slag 115

Ask about today’s assortments

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

FORRETT

STARTERS

Østers, Fine de Claire, No.3.pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

SS, B

 

Kamskjell fra Frøya med kamskjellbuljong 255

Østersemulsjon, nori, fevebønner og rettish

Scallops from Frøya with scallop bullion

Oyster emulsion, nori, fava beans and rettish

B, SS, E

 

Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus 245

Potetlompe, selleri, gressløk og sitron

Grilled ox tounge with bone marrow sauce

Potato pancake, celery, chives and lemon

SS, M, GH, SI

 

Hvit asparges , sitron og smørsaus 285

+ Kalix løyrom 20 g. 125

White asparagus, lemon and beurre blanc

+ Kalix caviar 20g

M, SS, E, (F)

 

Grillet hval med tomater fra Hanasand 235

Agurk, hvitløk, basilikumemulsjon og krutonger

Grilled whale with tomatoes from Hanasand

Cucumber, garlic, basil emulsion and croutons

E, GH

 

Tartar av okselår 265

med eggeplomme, pepperrot, kapers, rødbet og løk

Tartar of beef

with egg yolk, horseradish, capers, beet root and onion

E, SS, SP

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

HOVEDRETT

MAIN COURSES

Gresskarterrine med gnocchi og ostesaus med Holtefjell 345

Gresskarkjerner, syltet småløk, salvie og hasselnøtter

Pumpkin terrine with gnocchi and “Holtefjell” cheese sauce

Pumpkin seeds, pickled small onion, sage and hazelnuts

SS, M, GH, H

 

Pannestekt uer med smørsaus 385

Norske vårgrønnsaker og blomkål

Pan fried red fish with beurre blanc

Norwegian spring vegetables and cauliflower

F, M, SS

 

Piggvar stekt på ben med røkt kaperssmør og grillet sitron 475

Potetpuré, broccolini og grønn asparges

Turbot cooked on the bone with smoked capers butter and grilled

lemon

Potato pure, broccolini and green asparagus

F, M, SY

 

Svinekam fra Annis og hjemmelaget svinepølse med rødvinssaus  445

«Cassoulet» med smørbønner, flesk og vårløk

Pork sir loin from Annis and homemade pork sausage with red wine

sauce

“Cassoulet” with butter beans, bacon and spring onion

SS, SI, M, SP, GH

 

Kalv ytrefilet med morkelsaus 485

Comte-potetkrokett, favabønner med sennep og shiitake

Veal sir loin with morel sauce

Comte-potato croquet, fava beans with mustard and shiitake

M, SS, GH, SP, E

 

Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 445

Rødvinssaus, røkt hollandaise og poteter

Rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion

Red wine sauce, smoked hollandaise and potatoes

E, M, SI, SS

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

DESSERT

DESSERTS

Paris Brest med eple og pærekompott 155

Karamellsaus, kanel og vaniljeiskrem

Paris Brest with apple and pear compote

Caramel sauce, cinnamon and vanilla ice cream

GH, SS, E, M

 

Oriado sjokoladekrem med kaffeiskrem 165

Kaffemarengs, solbærgele og solbærkompott

Oriado chocolate cream with coffee ice cream

Coffee meringue, blackcurrant gel and compote

E, M

 

Rommarinert ananas med kokos-lime sorbet 155

Popcorn, banan og vaniljekrem

Pineapple with rum and coconut-lime sorbet

Popcorn, banana and vanilla cream

SS, M, E, GH

 

Norsk blåmuggost 155

Karamellisert rugbrød og fikenpure

Norwegian blue cheese

Caramelized rye bread and fig pure

GR, SS, M

 

Ost – 3 slag 195

Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheeses, ask about today’s assortments

Served with nut bread and condiments

GH, M, MA, H, SS

 

Petit fours – 3 slag 110

Ask about today’s assortments

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

SELSKAP

PARTIES

Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.

Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.

Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.

I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser

«5 unna Oslo S og Operaen»

Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.

If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.

Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.

IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats

«5 minutes from Oslo S and the Opera»

MENYFORSLAG 1

Grillet hval med tomater fra Hanasand

Agurk, hvitløk, basilikumemulsjon og krutonger

Grilled whale with tomatoes from Hanasand

Cucumber, garlic, basil emulsion and croutons

E, GH

 

Svinekam fra Annis og hjemmelaget svinepølse med rødvinssaus

«Cassoulet» med smørbønner, flesk og vårløk

Pork sir loin from Annis and homemade pork sausage with red wine

sauce

“Cassoulet” with butter beans, bacon and spring onion

SS, SI, M, SP, GH

 

Rommarinert ananas med kokos -lime sorbet

Popcorn, banan og vaniljekrem

Pineapple with rum and coconut -lime sorbet

Popcorn, banana and vanilla cream

SS, M, E, GH

 

Pris per person 835

MENYFORSLAG 2

Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus

Potetlompe, selleri, gressløk og sitron

Grilled ox tounge with bone marrow sauce

Potato pancake, celery, chives and lemon

SS, M, GH, SI

 

Sterling kveite med smørsaus

Potetpure, norske vårgrønnsaker og potetchips

Sterling kveite with butter sauce

Potato pure, Norwegian spring vegetables and chips

F, M, SS

 

Paris Brest med eple og pærekompott

Karamellsaus, kanel og vaniljeiskrem

Paris Brest with apple and pear compote

Caramel sauce, cinnamon and vanilla ice cream

GH, SS, E, M

 

Pris per person 865

MENYFORSLAG 3

Kamskjell fra Frøya med kamskjellbuljong

Østersemulsjon, nori, fevebønner og rettish

Scallops from Frøya with scallop bullion

Oyster emulsion, nori, fava beans and rettish

B, SS, E

 

Kalv ytrefilet med morkelsaus

Comte -potetkrokett, favabønner med sennep og shiitake

Veal sir loin with morel sauce

Comte -potato croquet, fava beans with mustard and shiitake

M, SS, GH, SP, E

 

Oriado sjokoladekrem med kaffeiskrem

Kaffemarengs, solbærgele og solbærkompott

Oriado chocolate cream with coffee ice cream

Coffee meringue, blackcurrant gel and compote

E, M

 

Pris per person 895

MENYFORSLAG VEGETAR

Hvit asparges, sitron og smørsaus

White asparagus, lemon and beurre blanc

M, SS, E

 

Gresskarterrine med gnocchi og ostesaus med Holtefjell

Gresskarkjerner, syltet småløk, salvie og hasselnøtter

Pumpkin terrine with gnocchi and “Holtefjell” cheese sauce

Pumpkin seeds, pickled small onion, sage and hazelnuts

SS, M, GH, H

 

Dessert

Samme som resten av selskapet

Same as the rest of the party

Pris per person 815

LEGGE TIL NOE?

Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795

Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110

Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 110

 

INFORMASJON

Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.

Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.

Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.

PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager i forveien. Siste justering på antall senest 24 timer i forveien. Avbestilling minimum 7 dager i forveien.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no