Menyer

All mat vi serverer er laget fra bunnen

Lunsj
Kveld
Selskap

LUNSJ

LUNCH

SMÅRETTER

SMALL COURSES

11:00 - 14:45

Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

 

Hjemmelagd skinke på toast 275

Focaccia, estragonmajones, syltet sjalottløk og grønn salat

Homemade ham of pork on toast

Focaccia, tarragon mayonnaise, pickled onion and green salad

GH, E, SS, E

 

Oksetartar – 80 g. 195

Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot

Beef tartar – capers, beetroot, onion, mustard and horseradish

E, M, SP, SS

 

Stocks «snack-tallerken» 235 liten

Spekemat, ost, salte mandler og brød 375 stor

Stock´s “snack-plate”
Cured meat, cheese, salted almonds and bread
M, MA, SS

HOVEDRETTER

MAIN COURSES

Konfitert kylling, parmesan, egg og romanosalat 295

Sylta gulbete, tørka tomat, sitronmajones og hvitløkskrutonger

Confit of chicken, parmesan, egg, romano salad, pickled beets, lemon mayonnaise and croutons

E, GH, M, SS

 

Torsk med blåskjellrisotto 355

Rosenkål, fennikel og tørka tomat

Cod with mussel risotto

Brussel sprouts, fennel and dried tomatoes

F, M, S, B

 

Braisert høyrygg med rødvinssaus 365

Potetkrem, tomat, broccolini

Braised chuck roll with red wine sauce

Potato cream, tomato and broccolini

M, SS

 

Steak sandwich på hjemmelagd surdeigsbrød 345

Tomat, sennepsfrø, chipotlemajones og pommes frittes

Steak sandwich on homemade sourdough bread

Tomato, mustard seeds, chipotle mayonnaise and pommes frittes

GH, SS, E, SP

 

Kremet fiskesuppe med hvit fisk 310

Selleri, fennikel og stangselleri

Creamy fish soup with white fish

Celery, fennel and celeriac

F, M, SS, SI

 

Oksetarter – 160 g. med pommes frittes 325

Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot

Beef tartar – 160 g. with fries

Capers, beetroot, onion, mustard and horseradish

E, M, SP, SS

DESSERT

DESSERTS

Sjokoladekrem med pasjonsfruktsorbet 165

Hasselnøttkake, pasjonsfrukt gele og havrekrunsj

Chocolatecream with passionfrut sorbet

Hazelnuts cake, passionfruit gel and oat meal crunch

M, GH, H, E

 

Dagens dessert fra kjøkkenet 155

Spør din servitør

Todays dessert from the kitchen

Ask your waiter

 

3 biter søtt til kaffen / Petit four 115

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

KVELD

EVENING

FORETTER

STARTERS

Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

B, SS

 

Ørret tataki med soya og ingefær 265

Syltet småsopp og fevebønner

Trout tataki with soy and ginger

Pickled mushrooms and horse beans

F, SY, E, M, GH, SS, SE

 

 

Sjøkreps med grillet olje og luftig skum 285

Sprø agurk, sitron og tomat

Langoustine with grilled oil and foam

Crispy cucumber, lemon and tomato

S, M, SS, E

 

Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus 245

Potetlompe, selleri, gressløk og sitron

Grilled ox tounge with bone marrow sauce

Potato pancake, celery, chives and lemon

SS, M, GH, SI

 

Hummus, sesam og sprøtt brød 210

Paprika, agurk, granateple og koriander

Hummus, sesam and crispy bread

Red pepper, cucumber, pomme grenade and cilantro

SY, E, GH, SS, M

 

Tartar av okselår med hvitløksmajones 265

Pepperrot, kapers, rødbet, løk

Tartar of beef with garlic mayonnaise, horseradish, capers, beet root

and onion

E, SS, SP

 

HOVEDRETTER

MAIN COURSES

Skrei og sjøkrepsskum 465

Risotto, squash og shiitake

Skrei and langoustine foam

Risotto, squash and shiitake

F, M, S, SS

 

Piggvar med piggvarsaus 535

Løyrom, broccolini og dill

Turbot with turbot sauce

Kalix vendace roe, broccolini and dill

F, M, SS

 

Kylling fra Hovelsrud gård med kyllingsjy 465

lårfilet, lever og hjerte

Skorsonnerot, broccolini og hasselnøtter

Chicken fra Hovelsrud farm with chicken sauce

Thighs, liver and heart

Salsify, broccolini and hazelnuts

SS, E, M, H

 

Grillet reinsdyr fra Røros med rødvinssaus 575

Syltet tyttebær, gulrot, jordskokkpuré og grønnkål

Reindeer from Røros with red wine sauce

Pickled lingonberries, carrots, sunchoke purée and kale

SS, M

 

Risotto med steinsopp 385

Tomat, italiensk spinat, parmesan og pinjekjerner

Risotto with porcini

Tomato, italian spinach, parmesan and pine nuts

M, SS

 

Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 455

Bordelaise, røkt hollandaise og poteter

Rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion

Bordelaise, smoked hollandaise and potatoes

E, M, SI, SS, SP

 

DESSERT

DESSERTS

Baskisk ostekake 155

Basque cheesecake

GH, E, M

 

Sjokolademousse og kaffeiskrem 165

Varm pistasjkake og sitron

Chocolate mousse with coffee ice cream

Warm pistachiocake and lemon

M, E, GH, P

 

Rommarinert ananas med popcorniskrem 165

Karamellisert popcorn og vanilje

Rum marinated pineapple with popcorn ice cream

Caramellized popcorn and vanilla

SS, M, E

 

Fønix blåmugg fra Stavanger ysteri 165

Fikenpuré og karamellisert rugbrød

Fønix blue cheese from Stavanger dairy

Carremelized rye bread and fig compote

GH, M, SS

 

Ost – 3 slag 195

Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheeses, ask about today’s assortments

Served with nut bread and condiments

GH, M, MA, H, E, SS

 

Petit fours – 125

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

SELSKAP

PARTIES

Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.

Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.

Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.

I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser

«5 unna Oslo S og Operaen»

Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.

If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.

Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.

IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats

«5 minutes from Oslo S and the Opera»

MENYFORSLAG 1

Ørret tataki med soya og ingefær

Syltet småsopp og fevebønner

Trout tataki with soy and ginger

Pickled mushrooms and horse beans

F, Sy, E, M, GH, SS, SE

 

Kylling fra Hovelsrud gård med kyllingsjy

Lårfilet og hjerte

Skorsonnerot, broccolini og hasselnøtter

Chicken fra Hovelsrud farm with chicken sauce

Thighs, liver and heart

Salsify, broccolini and hazelnuts

SS, E, M, H

 

Baskisk ostekake

Basque cheesecake

M, E

 

 

Pris per person 910

MENYFORSLAG 2

Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus

Potetlompe, selleri, gressløk og sitron

Grilled ox tongue with bone marrow sauce

Potato pancake, celery, chives and lemon

SS, M, GH, SI

 

Skrei og sjøkrepsskum

Risotto, squash og shiitake

Skrei and langoustine foam

Risotto, squash and shiitake

F, S, M, SS

 

Rommarinert ananas med popcorniskrem

Karamellisert popcorn og vanilje

Rum marinated pineapple with popcorn ice cream

Caramellized popcorn and vanilla

SS, M, GH, E

 

Pris per person 935

MENYFORSLAG 3

Sjøkreps med grillet olje og luftig skum

Sprø agurk, sitron og tomat

Langoustine with grilled oil and foam

Crispy cucumber, lemon and tomato

S, E, SS, M

 

Grillet reinsdyr fra Røros med rødvinssaus

Syltet tyttebær, gulrot, jordskokkpuré og grønnkål

Reindeer from Røros with red wine sauce

Pickled lingonberries, carrots, sunchoke purée and kale

SS, M

 

Sjokolademousse og kaffeiskrem

Varm pistasjkake og sitron

Chocolade mousse with coffee ice cream

Warm pistachiocake and lemon

E, M, GH, P

 

Pris per person 985

MENYFORSLAG VEGETAR

Hummus, sesam og sprøtt brød

Paprika, agurk, granateple og koriander

Hummus, sesam and crispy bread

Red pepper, cucumber, pomme grenade and cilantro

SY, E, GH, SS, M

 

Risotto med steinsopp

Tomat, italiensk spinat, parmesan og pinjekjerner

Risotto with porcini

Tomato, italian spinach, parmesan and pine nuts

M, SS

 

Dessert, samme som resten av selskapet

Dessert, same as the rest of the party

 

Pris per person 765

LEGGE TIL NOE?

Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795

Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110

Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 115

 

INFORMASJON

Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.

Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.

Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.

PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager i forveien. Siste justering på antall senest 24 timer i forveien. Avbestilling minimum 7 dager i forveien.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

En boblende aften

6 bobler, 6 land, 6 retter

Den 27. mars inviterer Stock til å prøve bobler og mat fra hele verden i selskap med Vingruppens Annika Groven