Menyer

All mat vi serverer er laget fra bunnen

Lunsj🎅🏼
Kveld🎄
Selskap

LUNSJ

FORETT

Østers, Fine de Claire, No.3

49 | 295

Velg mellom 1 stk eller 1/2 dusin

B, SS

Gravlaks med sennepssaus

285

Syltet agurk, pepperrotkrem, rødløk og potetlompe

F, E, GH, M, SP

Oksetartar – 80g | 160g

195 | 365

160g serveres med pommes frites

Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot

E, M, SP, SS

Stocks «snack-tallerken»

235 | 375

Spekemat, ost, salte mandler og brad

Velg mellom liten og stor

M, MA, SS

HOVEDRETT

Cesarsalat

335

Konfitert kylling i romanosalat med Cesar dressing

Bacon, reddik, parmesan, kokt egg og hvitløkskrutonger

E, GH, M, SS

Torsk med smørsaus

420

Rosenkål, fennikel, potet og tørka tomat

F, M, S, B

Andeconfit med rødvinssaus

365

Potetkrem, tomat og broccolini

M, SS

Ribbesylte-smørbrød

345

Rødkål, sennepsfrø, coleslaw, sennepsmajones og pommes frittes

GH, SS, E, SP

Kremet fiskesuppe med hvit fisk

310

Selleri, fennikel og stangselleri

F, M, SS, SI

Blomkål korma med hummus

295

Gresskarkjerner, agurk og granareple

SS, M, GH, Cashew

DESSERT

Multer med mascarponekrem

170

«Krum» kake og multesorbet

E, M, GH

Dagens dessert fra kjøkkenet

145

Spør din servitør

3 biter søtt til kaffen

115

Petit fours

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

KVELD

FORETT

Østers, Fine de Claire, No.3

35 | 210

Velg mellom 1 stk eller 1/2 dusin

B, SS

Terrine på ribbe og svinenakke fra frilandsgris

265

Sopp, nøtter og eple, bakt hvitløksmajones, rettich og rødvinssjy

SP, SS, HA

Råmarinert kamskjell fra Frøya

285

Østersemulsjon, knutekål, kamskjellbuljong og bottarga

SS, B, E

Rakfisk med pepperotkrem og syltet løk

285

Potetlompe, dill og potetchips

SS, F, M, GH

Sopproyal og sprø jordskokk

245

Hasselnøttskum, jordskokkrem og gele med sopp og jordskokk

GH, E, M, SY, H

Tartar av okselår

285

med hvitløksmajones, pepperrot, kapers, rødbet og løk

E, SS, SP

HOVEDRETT

Bakt torsk med bacon

545

Blomkål, ertekrem og småpotet, smørsaus med lardo

F, M, SS

Grillet breiflabb med pepperglace

565

Potetpuré og blåskjellcassoulet med kål, fevebønner og gulrot

F, M, B, SY

«Stock And» – Bryst & terrine på and fra Holte Gård

585

Rødkål, rosenkål, rips, småpoteter og andesjy

SS, HA, M

Flatbiff av reinsdyr fra Røros

595

Jordskokk, sellerikrem, pommes anna og kremet reinsdyrsjy

SS, M, SI, SP

Bakt blomkål med curry

445

Hummus, agurk, granateple og druze brød

C, SY, SS, SI

Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk

545

Bordelaise, røkt hollandaise og poteter

E, M, SI, SS, SP

DESSERT

Baskisk ostekake

155

GH, E, M

Multer med mascarponekrem

165

Krumkake og multesorbet

M, G, E

Sjokoladekrem og solbærkompott

165

Solbærgele og kaffeis

M, GH, E

Mango og pasjonsfruktmousse

155

Mango og ananas, banan-is med sjokolade

M, G, E

Stilton fra Neils Yard Dairy

165

Fikenpuré og karamellisert rugbrød

GH, M, SS

Ost – 3 slag

210

Serveres med nøttebrød og noe søtt

GH, M, MA, H, E, SS

Petit fours

135

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

SELSKAP

PARTIES

Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.

Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.

Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.

I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser

«5 unna Oslo S og Operaen»

Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.

If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.

Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.

IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats

«5 minutes from Oslo S and the Opera»

MENYFORSLAG 1

Røkt og akevittkrydret fjellørret med pepperotkrem og syltet løk

Potetlompe, dill og potetchips

Smoked and aquavit spiced trout

Horseradish, pickled onion and potato pancake

SS, F, M, GH

 

“Stock And” – Bryst & terrine på and fra Holte Gård

Rødkål, rosenkål, rips, småpoteter og andesjy

Breast & terrine with duck from Holte Farm

Pickled red cabbage, brussels sprouts, redcurrant, potatoes and duck

jus

SS, HA, M

 

Multer med mascarponekrem

Krumkake og multesorbet

Cloudberries with mascarpone

Norwegian “Krumkake” and cloudberry sorbet

M, G, E

 

Pris per person 975

MENYFORSLAG 2

Terrine på ribbe og svinenakke

Sopp, nøtter og eple, bakt hvitløksmajones, rettich og rødvinssjy

Pork belly & neck- terrine

Mushrooms, nuts and apple, baked garlic mayonnaise, rettich and red

wine jus

SP, SS, HA

 

Grillet breiflabb med pepperglace

Potetpuré og blåskjellcassoulet med kål, erter og gulrot

Grilled monkfish with pepper glaze

Potato purée and mussel cassoulet with cabbage, peas and carrot

F, M, B, SY

 

Mango og pasjonsfruktmousse

Mango og ananas, banan-is med sjokolade

Mango and passionfruit mousse

Mango and pineapple, banana ice cream with chocolate

M, G, E

 

Pris per person 985

MENYFORSLAG 3

Råmarinert kamskjell fra Frøya

Østersemulsjon, knutekål, kamskjellbuljong og bottarga

Marinated scallops from Frøya

Oyster emulsion, kohlrabi, scallop bouillon and bottarga

SS, B, E

 

Flatbiff av reinsdyr fra Røros

Jordskokk, sellerikrem, pommes anna og kremet reinsdyrsjy

Sirloin of reindeer from Røros

Jerusalem artichokes, celeriac purée, pommes anna and creamy

reindeer jus

SS, M, SI, SP

 

Sjokoladekrem og solbærkompott

Solbærgele og kaffeis

Chocolate cremeaux with blackcurrant

Blackcurrant gel and coffee ice cream

M, GH, E

 

Pris per person 995

MENYFORSLAG VEGETAR

Sopproyal og sprø jordskokk

Hasselnøttskum, jordskokkrem og gele med sopp og jordskokk

Mushroom royal and crispy jerusalem artichokes

Hazelnut foam, jerusalem artichoke purée and mushroom gel

GH, E, M, SY, H

 

Bakt blomkål med curry

Hummus, agurk, granateple og druze brød

Baked cauliflower with curry

Hummus, cucumber, pomegranate and druze bread

C, SY, SS, SI

 

Dessert, samme som resten av selskapet

Dessert, same as the rest of the party

 

Pris per person 865

LEGGE TIL NOE?

Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795

Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110

Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 115

 

INFORMASJON

Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.

Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.

Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.

PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager i forveien. Siste justering på antall senest 24 timer i forveien. Avbestilling minimum 7 dager i forveien.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

Buljonggruppen AS
815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Buljonggruppen AS
815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Buljonggruppen AS
815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no