Våre menyer
All mat vi serverer er laget fra bunnen
FORRETT
STARTERS
Østers, Fine de Claire, No.3.pr stk 35 / ½ dusin 210
Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210
SS, B
Rakfisk fra Valdres 255
Lefse, Røros rømme, dill, potetchips og rødløk
Fermented Norwegian trout from Valdres
Potato pancake, sour cream from Røros, dill, potato chips and red onion
F, M, E, SS, GH
Kyllingbuljong med bresert svineribbe 185
Purre, jordskokk, soyamarinert egg og shiitake
Miso- chicken bouillon with braised pork
Leek, sunchokes, soy marinated eggs and shiitake
GH,SE,E,SY,SI,SS
Oksetartar -80 g 175
Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot
Beef tartar 80g
Capers, beet root, onion, mustard and horse radish
E,SP,SS
Stock Snacks
Spekemat og modne oster, salte mandler, kompott og brød
Liten 235 Stor 375
Stock´s “snack-plate”
Cured meat, cheese, salted almonds compote and bread
Small 235, Large 375
M,GH,MA
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

HOVEDRETT
MAIN COURSES
Lettsalta torsk fra Møre med blåskjellsaus 325
Kålrot, blomkålpure og grønnkål
Slightly salted cod from Møre with musselsauce
Rutabaga, cauliflower pure and green kale
F, B, M, SS
Kyllingsalat med sitronmajones
Romanosalat, kokt egg, parmesan, tørket tomat, krutong og pepperrot
Enten som salat 265 eller på surdeigsbrød 275
Chicken salad with lemon mayonnaise
Romano salad, boiled egg, parmesan, dried tomato and horseradish crouton
Either as salad 265 or on sourdough bread 275
E, GH, M, SS
Konfitert andelår på surdeigsbrød 265
Sylta rødkål, eple/soyaglaze,
Potetpure og rosenkål
Confit of duck with red wine sauce
Pickled red kale, apple/soy glace, brussel sprouts and potato puree
SS, GH, SP
Oksetartar - 160g 255
Kapers, rødbet, løk, sennep, pepperrot og pommes frites
Beef tartar 160g
Capers, beet root, onion, mustard, horse radish and French fries
E,SP,SS
Kyllingbuljong med bresert svineribbe 295
Purre, jordskokk, soyamarinert egg og aromasopp
Miso- chicken bouillon with braised pork,
Leek, sunchokes, soy marinated eggs and mushroom
GH, SE, E, SY, SI, SS
Hvite bønner og potet "falafel" med fermentert sitron smørsaus 255
Spinat, brent småløk, fava bønner, skorsonerrot og jordskokkchips
White beans and potato "falafel" with fermented lemon beurre blanc
Spinach, burned small onion, horse beans, scorsone root and Jerusalem
artichoke chips
GH, SS, M, SP, E
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

DESSERT
DESSERTS
Glasert sjokolademousse med klementin 155
Klementin -creme fraiche sorbet, klementinkompott og hasselnøtt krunsj
Glazed chocolate mousse with clementine
Clementine -crème fraiche sorbet, clementine compot and hazel nut crunch
M, H, E, GH
Multer med mascarponemousse 155
«krumkake» og multesorbet
Cloud berries with mascarpone mousse
“krumcake” and cloud berry sorbet
M, GH
Ost – 3 slag 195
Serveres med nøttebrød og noe søtt
Cheeses, ask about today’s assortments
Served with nut bread and condiments
GH, M, MA, H, SS
Petit fours – 3 slag 115
Ask about today’s assortments
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

FORRETT
STARTERS
Østers, Fine de Claire, No.3.pr stk 35 / ½ dusin 210
Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210
SS, B
Rakfisk fra Valdres 255
Potetlefse, rørosrømme, dill, potetchips og rødløk
Fermented Norwegian trout from Valdres
Potato pancake, sour cream from Røros, dill, potato chips and red onion
F, M, E, SS, GH
Røkte andehjerter fra Holte gård 245
Soppskum med Vin Jaune, tyttebær, gravet eggeplomme og jordskokk
Smoked duck hearts with mushroom foam
Sunchokes, lingonberries and cured egg yolk
M, SS, E, SY
Kamskjell fra Frøya med fermentert sitronsmørsaus 245
Sultanrosinvinaigrette, grillet purreløk, blomkål og dill
Scallops from Frøya with fermented lemon beurre blanc
Sultan raisin vinaigrette, grilled leek and cauliflower
S, M, SS, F
Løkbuljong og karamellisert løk med sherry og sennep 225
Parmesanmajones, toast, sennepsfrø og fritert jordskokk
Onion bullion with caramelized onion with sherry and mustard
Parmesan emulsion, toast and fried sunchoke
SS, GH, M, E, SP
Tartar av okselår med eggeplomme, pepperrot, kapers, rødbet og løk 265
Tartar of beef with egg yolk, horseradish, capers, beet root and onion
E, SS, SP
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

HOVEDRETT
MAIN COURSES
Hvite bønner og potet "falafel" med fermentert sitronsmørsaus 345
Spinat, småløk, favabønner, skorsonnerot og jordskokkchips
White beans and potato "falafel" with fermented lemon beurre blanc
Spinach, small onion, fava beans, salsify and crispy sunchokes
GH, SS, M, SP, E
Torsk fra Sunnmøre med blåskjellsaus og kyllingbuljong 395
Kålrot, blomkålpure og grønnkål
Potetpure med panchetta og friske urter
Cod from Møre with mussel sauce and chicken bullion
Rutabaga, cauliˀower pure, kale
Potato pure with pancetta and fresh herbs
F, B, M, SS
Ishavsrøye med dillhollandaise 395
Smørbakt selleri, favabønner, sennepsfrø, sitronmajones, småløk og sprø
byggryn
Arctic char with dill hollandaise
Butter cooked celery, fava beans, mustard seeds, citrus mayonnaise, small
onions and crispy barley
F, M, E, GB, SI, SS
Tørrmodnet and fra Holte gård med krydret appelsinsaus 475
Rød spisskål med fiken, sprø rosettkål og jordskokk
Dry aged duck from Holte farm with orange sauce
Red pointed cabbage with figs, crispy flower sprouts and sunchokes
SS, M, SI
Reinsdyr fra Røros med rødvinssaus og soppskum 525
Skorsonnerot, rosenkål, portobello og kvedepure
Reindeer from Røros with red wine sauce and mushroom foam
Salsify, brussels sprouts, portobello and quince pure
SS, M, SY
Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 445
Rødvinssaus, røkt hollandaise og smørpoteter
Rib eye steak with haricots verts, tomatosand glazed onion
Red wine sauce, smoked hollandaise and butter potatoes
E, M, SI, SS
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

DESSERT
DESSERTS
Glasert sjokolademousse med klementin 155
Klementin -creme fraiche sorbet og hasselnøttkrunsj
Glazed chocolate mousse with clementine
Clementine -crème fraiche sorbet and hazelnut crunch
M, H, E, GH
Hvit sjokoladeganach med pasjonsfruktsorbet 145
Marinert ananas, kokoskrunsj, pasjonsfruktmarengs og sitruskake
White chocolate ganache with passionfruit sorbet
Marinated pineapple with coconut crunch, passionfruit meringue and citrus
cake
E, GH, M
Multer med mascarponemousse 155
«krumkake» og multesorbet
Cloudberries with mascarpone mousse
“krumkake” and cloudberry sorbet
M, GH
Stilton fra Neal's Yard Dairy 155
Pepperkake, portvinssirup og fikenkompott
Stilton from Neal's Yard Dairy
Gingerbread. port wine syrup and fig compote
GH, M, SS
Ost – 3 slag 195
Serveres med nøttebrød og noe søtt
Cheeses, ask about today’s assortments
Served with nut bread and condiments
GH, M, MA, H, SS
Petit fours – 3 slag 115
Ask about today’s assortments
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

SELSKAP
PARTIES
Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.
Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.
Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.
I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser
«5 unna Oslo S og Operaen»
Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.
If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.
Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.
IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats
«5 minutes from Oslo S and the Opera»
MENYFORSLAG 1
Røkte andehjerter fra Holte gård
Soppskum med Vin Jaune, tyttebær, gravet eggeplomme og jordskokk
Smoked duck hearts with mushroom foam
Sunchokes, lingonberries and cured egg yolk
M, SS, E, SY
Lettsalta torsk fra Møre med blåskjellsaus og kyllingbuljong
Kålrot, blomkålpure og grønnkål
Potetpure med panchetta og friske urter
Slightly salted cod from Møre with mussel sauce and chicken bullion
Swede, cauliflower pure and kale
Potato pure with pancetta and fresh herbs
F, B, M, SS
Hvit sjokoladeganach med pasjonsfruktsorbet
Marinert ananas, kokoskrunsj, pasjonsfrukt marengs og sitruskake
White chocolate ganache with Passionfruit sorbet
Marinated pineapple with coconut crunch, passionfruit meringue, citrus
cake
E, GH, M
MENYFORSLAG 2
Røkt laks med potetpannekake
Rørosrømme, dill, potetchips og sylta sjalottløk
Smoked salmon with potato pancake
Sour cream from Røros, dill, potato chips and pickled shallots
F, M, E, SS, GH
Tørrmodnet and stekt på skrog med krydret appelsinsaus
Rød spisskål, solbær med fiken, sprø rosett kål og jordskokk
Dry aged duck cooked on the bone with spiced orange sauce
Red pointed cabbage, blackcurrant with fig, jerusalem artichoke and crispy
flower sprouts
SS, M, SI
Multer med mascarponemousse
«krumkake» og multesorbet
Cloud berries with mascarpone mousse
“krumkake” and cloudberry sorbet
M, GH
MENYFORSLAG 3
Kamskjell fra Frøya med fermentert sitronsmørsaus
Sultanrosin vinaigrette, grillet purreløk, blomkål og dill
Scallops from Frøya with fermented lemon beurre blanc
Sultan raisin vinaigrette, grilled leek and cauliflower
S, M, SS, F
Reinsdyr fra Røros med rødvinssaus og soppskum
Skorsonnerot, rosenkål, portobellosopp og kvedepure
Reindeer from Røros with red wine sauce and mushroom foam
Salsify, brussels sprouts, portobello mushroom and quince pure
SS, M, SY
Glasert sjokolademousse med klementin
Klementin -creme fraiche sorbet og hasselnøttkrunsj
Glazed chocolate mousse with clementine
Clementine -crème fraiche sorbet and hazel nut crunch
M, H, E, GH
MENYFORSLAG VEGETAR
Løkbuljong og karamellisert løk med sherry og sennep
Parmesanmajones, toast, sennepsfrø og fritert jordskokk
Onion bullion with caramelized onion with sherry and mustard
Parmesan mayonnaise, toast and fried sunchoke
SS, GH, M, E, SP
Hvite bønner og potet “falafel» med fermentert sitronsmørsaus
Spinat, brent småløk, favabønner, skorsonnerot og jordskokkchips
White beans and potato «falafel” with fermented lemon beurre blanc
Spinach, burned small onion, fava beans, salsify and sunchokes chips
GH, SS, M, SP, E
Dessert
Samme som resten av selskapet
Same as the rest of the party
LEGGE TIL NOE?
Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795
Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110
Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 110
INFORMASJON
Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.
Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.
Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.
PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager i forveien. Siste justering på antall senest 24 timer i forveien. Avbestilling minimum 7 dager i forveien.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no
Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA
