Menyer
All mat vi serverer er laget fra bunnen
LUNSJ
LUNCH
SMÅRETTER
SMALL COURSES
11:00 - 14:45
Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210
Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210
Røkelaks toast med sitronmajones 275
Focaccia, syltet sjalottløk og grønn salat
Smoked salmon with lemon mayonnaise
Focaccia, pickled onion and green salad
GH, F, E, SS
Oksetartar – 80 g. 195
Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot
Beef tartar – capers, beetroot, onion, mustard and horseradish
E, M, SP, SS
Oksehalebuljong med oksehaleragu 255
Fersk pasta og sylta løk
Ox tail bullion with ox tail ragu
Fresh pasta and pickled onion
SS, M, GH
Stocks «snack-tallerken» 235 liten
Spekemat, ost, salte mandler og brød 375 stor
Stock´s “snack-plate”
Cured meat, cheese, salted almonds and bread
M, MA, SS
HOVEDRETTER
MAIN COURSES
Konfitert kylling salat, parmesan, egg og romanosalat 295
Sylta gulbete, tørka tomat, sitronmajones og hvitløkskrutonger
Confit of chicken, parmesan, eggs, romano salad, pickled beets, lemon mayonnaise and croutons
E, GH, M, SS
Steak sandwich på hjemmelagd surdeigsbrød 335
Stekt spinat, løkkompott, sennepsfrø, soppmajones og pommes frittes
Steak sandwich on homemade sourdough bread
Spinach, mustard seeds, onion compot mushroom mayonnaise and pommes frittes
GH, SS, E, SP
Kremet fiskesuppe med hvit fisk 310
Selleri, fennikel og stangselleri
Creamy fish soup with white fish
Celery, fennel and celeriac
F, M, SS, SI
Andeconfit med sennep- rødvinssaus 345
Potetpure, bakte beter, fennikel og jordskokk
Duck confit with mustard – red wine sauce
Potato pure, baked beets, fennel and sunchokes
M, SS, SP
Bakt torsk med smørsaus 345
Potetpure, bakte beter, fennikel og jordskokk
Baked cod with buttersauce
Potatopure, baked beets, fennel and sunchokes
F, M, SS
Oksetarter – 160 g. med pommes frittes 295
Kapers, cornichons, rødbet, løk, sennep og pepperrot
Beef tartar – 160 g. with fries
Capers, cornichons, beetroot, onion, mustard and horseradish
E, M, SP, SS
DESSERT
DESSERTS
Multer med mascarponekrem 170
«krum» kake og multesorbet
Cloud berries with mascarpone cream
“krum” cake and cloud berry sorbet
M, GH
Dagens dessert fra kjøkkenet 145
Spør din servitør
Todays dessert from the kitchen
Ask your waiter
3 biter søtt til kaffen / Petit four 115
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.
MENY🎅🏻
JULEN 2024
FORETTER
STARTERS
Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210
Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210
Rakfisk fra Valdres med smørsaus 265
Perlepoteter, dill, potetchips og sjalottløk
Fermented Norwegian trout with butter sauce
Potato, dill, potato chips and pickled shallots
F, M, SS
Kamskjell fra Frøya med kamskjellsaus 265
Dillmarinert agurk, nepe og blomkål
Scallops from Frøya with scallop sauce
Dill marinated cucumber, turnips and cauliflower
B, M, SS
Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus 245
Potetlompe, selleri, gressløk og sitron
Grilled ox tounge with bone marrow sauce
Potato pancake, celery, chives and lemon
SS, M, GH, SI
Braisert portobello med soppbuljong 225
Pak choy, bakt hvitløksmajones og sprøløk
Braised portobello with mushroom bullion
Pak choy, baked garlic mayonnaise and crispy onion
SY, E, GH, SS
Tartar av okselår med hvitløksmajones, pepperrot, kapers, rødbet, løk 265
Tartar of beef with garlic mayonnaise, horseradish, capers, beet root
and onion
E, SS, SP
HOVEDRETTER
MAIN COURSES
Lettsaltet torsk fra Møre med fiskevelouté 465
Erter, kålrot og blomkål
Potetpure med panchetta og friske urter
Cod from Møre with fish velouté
Peas, rutabaga and cauliflower
Potato purée with p ancetta and fresh herbs
F, M, SS
Kveite med blåskjellsaus 475
Smørdampet kål, basilikumolje, syltet løk og marinert squash
Halibut with mussel sauce
Butter cooked cabbage, basil oil, pickled onion and marinated squash
F, M, B, SS
Tørrmodnet and fra Holte gård med krydret andesaus 525
Rødkålspure, karamellisert eple, rosettekål og rødkål med fiken
Dry aged duck from Holte farm with spiced duck sauce
Red cabbage purée, caramelized apple, flower sprouts and red
cabbage with figs
SS, SP, M, SI
Reinsdyr fra Røros med kirsebær -rødvinssaus 575
Kvedepure, sortkål, rosenkål og jordskokk
Reindeer from Røros and red wine sauce with cherries
Quince pureé, black kale, brussels sprouts and sunchokes
SS, M
Holtefjell XO krokett med purre og potet 375
Grillet purre og karamellisert løkvinaigrette
Holtefjell XO croquet with leek and potato
Grilled leek and caramelized onion vinaigrette.
SS, GH, M, E, SP, SY
Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 455
Rødvinssaus, røkt hollandaise og poteter
Rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion
Red wine sauce, smoked hollandaise and potatoes
E, M, SI, SS, SP
DESSERT
DESSERTS
Baskisk ostekake 155
Basque cheese cake
GH, E, M
Mørk sjokolade ganasj med pasjonsfrukt sorbet 170
Pasjonsfrukt gele, havrekrunsj og hasselnøttkake
Dark chocolate ganach with passion fruit sorbet
Passion fruit gel, oat meal crunch and hazelnut cake
GH, H, E, M
Multer med mascarponekrem 170
«krum» kake og multesorbet
Cloud berries with mascarpone cream
“krum” cake and cloud berry sorbet
M, GH
Stilton fra Neils Yard Dairy 165
Pepperkake, portvins sirup og fikenkompott
Fønix blue cheese from Stavanger dairy
Gingerbread, port wine sirup and fig compote
GH, M, SS
Ost – 3 slag 195
Serveres med nøttebrød og noe søtt
Cheeses, ask about today’s assortments
Served with nut bread and condiments
GH, M, MA, H, E, SS
Petit fours – 125
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.
SELSKAP
PARTIES
Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.
Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.
Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.
I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser
«5 unna Oslo S og Operaen»
Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.
If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.
Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.
IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats
«5 minutes from Oslo S and the Opera»
Gravet ishavsrøye med smørsaus
Perlepoteter, dill, røkt laks, potetchips og sjalottløk
Arctic char with butter sauce
Potato, smoked salmon, dill, potato chips and pickled shallots
F, M, SS
Tørrmodnet and fra Holte gård med krydret andesaus
Rødkålspure, karamellisert eple, rosettekål og rødkål med fiken
Dry aged duck from Holte farm with spiced duck sauce
Red cabbage purée, caramelized apple, flower sprouts and red
cabbage with figs
SS, SP
Baskisk ostekake med bringebærsorbet
Basque cheesecake with raspberry sorbet
M, E
Pris per person 910
Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus
Potetlompe, selleri, gressløk og sitron
Grilled ox tongue with bone marrow sauce
Potato pancake, celery, chives and lemon
SS, M, GH, SI
Kveite med blåskjellsaus
Smørdampet kål, basilikumolje, syltet løk og marinert squash
Halibut with mussel sauce
Butter cooked cabbage, basil oil, pickled onion and marinated squash
F, M, B, SS
Mørk sjokolade ganasj med pasjonsfrukt sorbet
Pasjonsfrukt gele, havrekrunsj og hasselnøttkake
Dark chocolate ganach with passion fruit sorbet
Passion fruit gel, oat meal crunch and hazelnut cake
GH, H, E, M
Pris per person 935
Kamskjell fra Frøya med kamskjellsaus
Dillmarinert agurk, nepe og blomkål
Scallops from Frøya with scallop sauce
Dill marinated cucumber, turnips and cauliflower
B, M, SS
Reinsdyr fra Røros med kirsebær -rødvinssaus
Kvedepure, sortkål, rosenkål og jordskokk
Reindeer from Røros and red wine sauce with cherries
Quince pureé, black kale, brussels sprouts and sunchokes
SS, M
Multer med mascarponekrem
«krum» kake og multesorbet
Cloud berries with mascarpone cream
“krum” cake and cloud berry sorbet
M, GH
Pris per person 985
Braisert portobello med soppbuljong
Pak choy, bakt hvitløksmajones og sprøløk
Braised portobello with mushroom bullion
Pak choy, baked garlic mayonnaise and crispy onion
SY, E, GH, SS
Holtefjell XO krokett med purre og potet
Grillet purre og karamellisert løkvinaigrette
Holtefjell XO croquet with leek and potato
Grilled leek and caramelized onion vinaigrette
SS, GH, M, E, SP
Dessert
Samme som resten av selskapet
Same as the rest of the party
Pris per person 845
LEGGE TIL NOE?
Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795
Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110
Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 110
INFORMASJON
Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.
Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.
Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.
PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager i forveien. Siste justering på antall senest 24 timer i forveien. Avbestilling minimum 7 dager i forveien.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.