










Våre menyer
All mat vi serverer er laget fra bunnen
LUNSJ
LUNCH
11(12) – 14:45
Østers, Fine de Claire, No.3.pr stk 35 / ½ dusin 210
Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210
SS, B
Cæsar salat med kylling, bacon, parmesan, egg og hvitløkskrutonger 225
Caesar salad with chicken, bacon, parmesan, egg and garlic croutons 225
E, F, GH, M, SP, SS
Croque Madame med bøkerøkt skinke og gruyere 265
Små salat med sennep, tomat og syltet rødløk
Croque madame with smoked ham and gruyere cheese 265
Small salad with mustard, tomatoes and pickled onions
GH, E, M, SS, SP
Skrei med fennikel -senneps 295
Syltede beter, potet, grønnkål, reddik og fennikel crudite
Cod with fennel -mustard sauce 295
Pickled beets, potatoes, kale, raddisg and fennel crudites
F, M, SS, SP
Kremet fiskesuppe med hvit fisk, reker og krepsehaler 245
Purreløk, fennikel og gressløk
Creamy fish soup with white fish, shrimp, craw fish, leak, fennel and chives 245
F, M, SS, SI
Oksetarter – kapers, rødbet, løk, sennep og pepperot 80 g 175 – 160 g med pommes frites 255
Beef tartar – capers, cornichons, beet root, onion, mustard and horse radish
E, M, SP, SS
Burger av høyrygg og bringe med cheddar og briochebrød 265
Tomat, cornichons, panchettaragu, salat, aioli og pommes frites
Burger with cheddar and brioche bun 265
Tomato, cornichons, panchetta ragu, salad and aioli. Comes with pommes frites
E, GH, M, SS
Dagens lunsj 255
Today’s lunch 255
Dagens dessert 120
Today’s dessert 120
2 retter (hovedrett og dessert) 355
2 courses (main and dessert) 355
3 retter(forrett, hovedrett og dessert) 445
2 courses(main and dessert) 455
Sitronkake, kremostis, sitronkrem, bringebær og havrekrunsj 125
Lemon cake, Cream cheese ice cream. lemon curd, raspberries amd oatcrumble 125
2 biter søtt til kaffen/Petit four 85
2 sweets for the coffee (Petit four) 85
Stocks «snack-tallerken»
Spekemat, ost, salte mandler og brød
Liten 235 Stor 375
Stock´s “snack-plate”
Cured meat, cheese, salted almonds and bread
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.











FORRETT
STARTERS
16:00 – 21:45
Østers, Fine de Claire, No.3.pr stk 35 / ½ dusin 210
Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210
SS, B
Villkveite og villaks marinert i lime og pasjonsfrukt 220
Advokadokrem, mango, koriander og sprø villris
Wild halibut & salmon marinated in lime and passionfruit
Avocado cream, mango, coriander and pulled wild rice 220
F, SE, SY
Kamskjell fra Frøya med fermentert sitron smørsaus 245
Grillet purreløk, potetchips, fennikelkrem og ørretrogn
Scallops from Frøya with fermented lemon beurre blanc 245
Grilled leek, potato chips, fennel cream and trout roe
B, SS, F, M
Grillet sjøkreps med sjøkrepssuppe 275
Ravioli, syltet rødløk, stangselleri og syrlig agurk
Grilled langoustine with langoustine soup 275
Ravioli, pickled red onion, celeriac and pickled cucumber
S, SS, GH, M
Sopp chawanmushi med jordskokk -soppbuljong 210
Shimegi sopp, jordskokk og rosenkål
Mushroom chawanmushi with mushroom bouillon 210
Shimegi mushroom, pickled red onion, jerusalem artichoke and brussels sprout
M, SS, SE, E, SY
Tartar av okselår med eggeplomme, pepperrot, kapers, rødbet og løk 235
Tartar of beef with eggyolk, horseraddish, kapers, beetroot and onion 235
E, SS, SP
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.











HOVEDRETT
MAIN COURSES
16:00 – 21:45
Potet og purreløk med Holtefjell XO 325
Grillet purreløk, stekt svartkål, perlepoteter og potetchips med syltet løkpulver
Potato and leek cream with Holtefjell XO 235
Grilled leeks, fried black kale, potatoes and potato chips with pickled onion powder
SS, M
Bakt skrei med soya -hasselnøtt smør 355
Røkt blomkålpure, kålrot, sylta blomkål og granateple
Baked cod with soy -hazelnut butter 355
Smoked cauliflower cream, turnips, pickled cauliflower and pomegranate
F, SY, M, SS
Skinnstekt fjellørret med villt -skogsbuljong 365
Kål -kyllingskum, poteter med sennep, svartkål og syltet sjalottløk
Pan fried mountain trout with game -forest bouillon 365
Kale -chicken foam, potato with mustard, mangold leaf and pickled shallots
F, M, SP. SS
Okse ytrefilet og «bouef bourguignon» 395
Rødvinssaus, potetpure, glasert borettane løk, gulrot, grønnkål og persille
Beef striploin and bouef bourguinon 395
Red wine sauce, potato pure, glazed borettane onion, carrots, green kale and parsley
SS, M, SI
Rype stekt på skrog med kremet rypesaus 510
Skorsonerrot, tyttebær, fritert mose, rosenkål og poteter
Grouse cooked on the bone with creamy game sauce 510
Salsify, lingon berries, fried moss, brussel sprout and potatoes
Tilberedningstid 25 minutter/Cooking time 25 minutes
Kan inneholde hagl/May contain lead
SS, M
Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 395
Rødvinssaus, røkt hollandaise og persillepoteter
Rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion 395
Red wine sauce, smoked hollandaise and parsley potatoes
E, M, SI, SS
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SE sesam/sesam SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.











DESSERT
DESSERTS
16:00 – 21:45
Tarte tatin med vaniljeiskrem 165
Karamellsaus, karaamelliserte pekannøtter, eplegele med friske epler
Tarte tatin with vanilla ice cream 165
Caramel sauce, caramelized pekan nuts, apple gel with fresh apples
GH, M, E, PE
Sjokoladenemesis med pasjonsfruktsorbet 155
Karamellisert hvit sjokolade, pasjonsfruktgele og kaffemarengs
Chocolate Nemesis with passionfruit sorbet 155
Caramelized white chocolate, passion gel and coffee meringue
E, M
Tindvedterte med italiensk marengs 165
Canelé, havrekrunsj, bringebær og vaniljekrem
Sea buckthorn tarte with italian meringue 165
Canelé, oat meal crunch, raspberries and vanilla cream
GH, E, M
Fønix blåmuggost fra Stavanger ysteri 165
Karamellisert rugbrød og fikenkompott
Fønix blue cheese from Stavanger dairy 165
Caramelized rye bread and fig compote
GH, M, SS
Ost – 3 slag 165
Serveres med nøttebrød og noe søtt
Cheeses, ask about today’s assortments 165
Served with nut bread and condiments
GH, M, MA, H, SS
Petit fours – 3 slag 115
Ask about today’s assortments 115
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SE sesam/sesam SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.











SELSKAP
PARTIES
Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.
Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.
Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.
I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser
«5 unna Oslo S og Operaen»
Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.
If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.
Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.
IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats
«5 minutes from Oslo S and the Opera»
MENYFORSLAG 1
Villkveite og villaks marinert i lime og pasjonsfrukt
Avokadokrem, mango, koriander og sprø villris
Wild halibut & salmon marinated in lime and passionfruit
Avocado cream, mango, coriander and pulled wild rice
F, SE, SY
Bakt skrei med soya -hasselnøttsmør
Røkt blomkålpure, kålrot, sylta blomkål og granateple
Baked cod with soy -hazelnut butter
Smoked cauliflower cream, turnips, pickled cauliflower and pomegranate
F, SY, M, SS
Tarte tatin med vaniljeiskrem
Karamellsaus, karamelliserte pekannøtter, eplegele med friske epler
Tarte tatin with vanilla ice cream
Caramel sauce, caramelized pecan nuts, apple gel with fresh apples
M, GH, E, PE
Pris per person 740
MENYFORSLAG 2
Kamskjell fra Frøya med fermentert sitronsmørsaus
Grillet purreløk, potetchips, fennikelkrem og ørretrogn
Scallops from Frøya with fermented lemon beurre blanc
Grilled leek, potato chips, fennel cream and trout roe
B, SS, F, M
Okse ytrefilet med rødvinssaus
Potetpure, glasert borettaneløk, gulrot og grønnkål
Beef tenderloin with Red wine sauce
Potato pure, glazed borettane onion, carrot and kale
SS, M, SI
Sjokoladenemesis med pasjonsfruktsorbet
Karamellisert hvit sjokolade, pasjonsfruktgele og kaffemarengs
Chocolate Nemesis with passionfruit sorbet
Caramelized white chocolate, passion gel and coffee meringue
E, M
Pris per person 770
MENYFORSLAG 3
Sjøkreps og villkveite med sjøkrepssuppe
Syltet rødløk, stangselleri og agurk
Langoustine and wild halibut with langoustine soup
Pickled red onion, celeriac and cucumber
S, SS, GH, M
Reinsdyr flatbiff med rosmarin -rødvinssaus
Skorsonerrot, tyttebær, fritert mose, rosenkål og poteter
Reindeer with rosemary and red wine sauce
Salsify, lingon berries, fried moss, brussel sprout and potatoes
SS, M
Tindvedterte med italiensk marengs
Canelé, havrekrunsj, bringebær og vaniljekrem
Sea buckthorn tarte with italian meringue
Canelé, oat meal crunch, raspberries and vanilla cream
E, M, GH
Pris per person 850
MENYFORSLAG VEGETAR
Sopp chawanmushi med jordskokk -soppbuljong
Shimegi sopp, jordskokk og rosenkål
Jerusalem artichokes chawanmushi with mushroom bouillon
Shimegi mushroom, pickled red onion, jerusalem artichoke and brussels sprout
M, SS, SE, E, SY
Potet og purreløk med Holtefjell XO
Grillet purreløk, stekt svartkål, perlepoteter og potetchips med syltet løkpulver
Potato and leek cream with Holtefjell XO
Grilled leeks, fried black kale, potatoes and potato chips with pickled onion powder
SS, M
Dessert
Samme som resten av selskapet
Sea buckthorn tarte with italian meringue
Canelé, oat meal crunch, raspberries and vanilla cream
Same as the rest of the party
Pris per person 695
LEGGE TIL NOE?
Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795
Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110
Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 110
INFORMASJON
Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.
Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.
Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.
PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager før og siste justering på antall senest 24 timer før deres booking.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastes i sin helhet.
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SE sesam/sesam SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.











VINKART
WINE LIST
På glass / By the glass
Musserende / Champagne
Sparkling / Champagne
Hvitvin
White wine








































Rødvin
Red wine
















































VINSTOCK
MUSSERENDE
CHAMPAGNE
Hvitvin / White wine
Frankrike / France
ALSACE
LOIRE
BOURGOGNE
CÔTE D`OR
CÔTE DE BEAUNE, LES GRAND CRU'S
CHABLIS
CHABLIS, LES GRAND CRU
CÔTE DE CHALONNAISE
CÔTE MACONNAIS
RHONE
BORDEAUX
Hvitvin / White wine
Tyskland / Germany
MOSEL
RHEINGAU
PFALZ
BADEN
RHEINHESSEN
Hvitvin / White wine
Østerrike / Austria
NIEDEROSTERREICH
Hvitvin / White wine
Spania / Spain
Hvitvin / White wine
Portugal
Hvitvin / White wine
Italia / Italy
Hvitvin / White wine
USA
CENTRAL COAST
NAPA VALLEY
SONOMA COAST
OREGON
Hvitvin / White wine
New Zealand
MARLBOROUGH
Rødvin / Red wine
Frankrike / France
BORDEAUX
BOURGOGNE
CÔTE D’OR
CÔTE DE CHALONNAISE
GRAND CRU
ALPILLES
RHONE
Rødvin / Red wine
Italia / Italy
PIEMONTE
TOSCANA
VENETO
Rødvin / Red wine
Spania / Spain
RIOJA
PRIORAT
RIBERA DEL DUERO / CASTILLA Y LEON
Rødvin / Red wine
Portugal
Rødvin / Red wine
USA
NAPA VALLEY
NEW YORK
ARGENTINA
Rødvin / Red wine
Østerrike / Austria
Rosévin / Rosé wines











COCKTAILS
SIGNATURE
Part-time Lover
Famous Grouse, Frangelico, Baileys, Grand Marnier
179
N.W.A
Kjellermesterens Premium Reserva Akkevit
Lemon juice, Honey syrup, Seabuckthorn foam
179
Boulard of Dreams
Boulard Calvados, Cointreau
Lemon juice, Simple syrup
179
Boulard of Dreams
Boulard Calvados, Cointreau
Lemon juice, Simple syrup
179
Mon Chéri
Bulleit Rye, Cherry & raisin purée
Lemon Juice, Simple syrup, Liquorice bitters
179
Banana Democracy
Havana 7yrs, Banana syrup, Chocolate syrup
Lemon juice, Pineapple juice
179
Red Hot Chilli Creole
Bulleit Bourbon, Grand Marnier, Lemon juice
Agave syrup, Creole Bitters
Creole Spice Mix
179
CLASSICS
Boulevardier
Bulleit Bourbon, Campari, Antica formula Vermouth
149
Dark & Stormy
Goslings Rum, Lime juice, Simple syrup
Topped with ginger beer
149
Manhattan
Bulleit Rye, Antica formula Vermouth
Angostura bitters
149
Old Cuban
Havana Club 7, Fresh Lime Juice, Simple Syrup, Prosecco,
Handful of Mint
154
Amaretto Sour
Amaretto, Fresh Lemon Juice, Simple Syrup, Egg White,
Angostura Bitters
149
Clover Club
Copperhead Gin, Lemon juice
raspberry syrup, egg white
159
Pornstar Martini
Absolut Vanilla Vodka, Passoa, Passion Fruit Pure, Lemon Juice,
Champagne shot
179











Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA










