Menyer
All mat vi serverer er laget fra bunnen
LUNSJ
LUNCH
SMÅRETTER
SMALL COURSES
11:00 - 14:45
Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210
Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210
Hjemmelagd skinke på toast 275
Focaccia, estragonmajones, syltet sjalottløk og grønn salat
Homemade ham of pork on toast
Focaccia, tarragon mayonnaise, pickled onion and green salad
GH, E, SS, E
Oksetartar – 80 g. 195
Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot
Beef tartar – capers, beetroot, onion, mustard and horseradish
E, M, SP, SS
Stocks «snack-tallerken» 235 liten
Spekemat, ost, salte mandler og brød 375 stor
Stock´s “snack-plate”
Cured meat, cheese, salted almonds and bread
M, MA, SS
HOVEDRETTER
MAIN COURSES
Konfitert kylling, parmesan, egg og romanosalat 295
Sylta gulbete, tørka tomat, sitronmajones og hvitløkskrutonger
Confit of chicken, parmesan, egg, romano salad, pickled beets, lemon mayonnaise and croutons
E, GH, M, SS
Torsk med blåskjellrisotto 355
Rosenkål, fennikel og tørka tomat
Cod with mussel risotto
Brussel sprouts, fennel and dried tomatoes
F, M, S, B
Braisert høyrygg med rødvinssaus 365
Potetkrem, tomat, broccolini
Braised chuck roll with red wine sauce
Potato cream, tomato and broccolini
M, SS
Steak sandwich på hjemmelagd surdeigsbrød 345
Tomat, sennepsfrø, chipotlemajones og pommes frittes
Steak sandwich on homemade sourdough bread
Tomato, mustard seeds, chipotle mayonnaise and pommes frittes
GH, SS, E, SP
Kremet fiskesuppe med hvit fisk 310
Selleri, fennikel og stangselleri
Creamy fish soup with white fish
Celery, fennel and celeriac
F, M, SS, SI
Oksetarter – 160 g. med pommes frittes 325
Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot
Beef tartar – 160 g. with fries
Capers, beetroot, onion, mustard and horseradish
E, M, SP, SS
DESSERT
DESSERTS
Sjokoladekrem med pasjonsfruktsorbet 165
Hasselnøttkake, pasjonsfrukt gele og havrekrunsj
Chocolatecream with passionfrut sorbet
Hazelnuts cake, passionfruit gel and oat meal crunch
M, GH, H, E
Dagens dessert fra kjøkkenet 155
Spør din servitør
Todays dessert from the kitchen
Ask your waiter
3 biter søtt til kaffen / Petit four 115
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

KVELD
EVENING
FORETTER
STARTERS
Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210
Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210
B, SS
Ørret tataki med soya og ingefær 265
Syltet småsopp og fevebønner
Trout tataki with soy and ginger
Pickled mushrooms and horse beans
F, SY, E, M, GH, SS, SE
Sjøkreps med grillet olje og luftig skum 285
Sprø agurk, sitron og tomat
Langoustine with grilled oil and foam
Crispy cucumber, lemon and tomato
S, M, SS, E
Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus 245
Potetlompe, selleri, gressløk og sitron
Grilled ox tounge with bone marrow sauce
Potato pancake, celery, chives and lemon
SS, M, GH, SI
Hummus, sesam og sprøtt brød 210
Paprika, agurk, granateple og koriander
Hummus, sesam and crispy bread
Red pepper, cucumber, pomme grenade and cilantro
SY, E, GH, SS, M
Tartar av okselår med hvitløksmajones 265
Pepperrot, kapers, rødbet, løk
Tartar of beef with garlic mayonnaise, horseradish, capers, beet root
and onion
E, SS, SP
HOVEDRETTER
MAIN COURSES
Skrei og sjøkrepsskum 465
Risotto, squash og shiitake
Skrei and langoustine foam
Risotto, squash and shiitake
F, M, S, SS
Piggvar med piggvarsaus 535
Løyrom, broccolini og dill
Turbot with turbot sauce
Kalix vendace roe, broccolini and dill
F, M, SS
Kylling fra Hovelsrud gård med kyllingsjy 465
lårfilet, lever og hjerte
Skorsonnerot, broccolini og hasselnøtter
Chicken fra Hovelsrud farm with chicken sauce
Thighs, liver and heart
Salsify, broccolini and hazelnuts
SS, E, M, H
Grillet reinsdyr fra Røros med rødvinssaus 575
Syltet tyttebær, gulrot, jordskokkpuré og grønnkål
Reindeer from Røros with red wine sauce
Pickled lingonberries, carrots, sunchoke purée and kale
SS, M
Risotto med steinsopp 385
Tomat, italiensk spinat, parmesan og pinjekjerner
Risotto with porcini
Tomato, italian spinach, parmesan and pine nuts
M, SS
Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 455
Bordelaise, røkt hollandaise og poteter
Rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion
Bordelaise, smoked hollandaise and potatoes
E, M, SI, SS, SP
DESSERT
DESSERTS
Baskisk ostekake 155
Basque cheesecake
GH, E, M
Sjokolademousse og kaffeiskrem 165
Varm pistasjkake og sitron
Chocolate mousse with coffee ice cream
Warm pistachiocake and lemon
M, E, GH, P
Rommarinert ananas med popcorniskrem 165
Karamellisert popcorn og vanilje
Rum marinated pineapple with popcorn ice cream
Caramellized popcorn and vanilla
SS, M, E
Fønix blåmugg fra Stavanger ysteri 165
Fikenpuré og karamellisert rugbrød
Fønix blue cheese from Stavanger dairy
Carremelized rye bread and fig compote
GH, M, SS
Ost – 3 slag 195
Serveres med nøttebrød og noe søtt
Cheeses, ask about today’s assortments
Served with nut bread and condiments
GH, M, MA, H, E, SS
Petit fours – 125
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

SELSKAP
PARTIES
Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.
Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.
Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.
I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser
«5 unna Oslo S og Operaen»
Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.
If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.
Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.
IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats
«5 minutes from Oslo S and the Opera»
Ørret tataki med soya og ingefær
Syltet småsopp og fevebønner
Trout tataki with soy and ginger
Pickled mushrooms and horse beans
F, Sy, E, M, GH, SS, SE
Kylling fra Hovelsrud gård med kyllingsjy
Lårfilet og hjerte
Skorsonnerot, broccolini og hasselnøtter
Chicken fra Hovelsrud farm with chicken sauce
Thighs, liver and heart
Salsify, broccolini and hazelnuts
SS, E, M, H
Baskisk ostekake
Basque cheesecake
M, E
Pris per person 910
Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus
Potetlompe, selleri, gressløk og sitron
Grilled ox tongue with bone marrow sauce
Potato pancake, celery, chives and lemon
SS, M, GH, SI
Skrei og sjøkrepsskum
Risotto, squash og shiitake
Skrei and langoustine foam
Risotto, squash and shiitake
F, S, M, SS
Rommarinert ananas med popcorniskrem
Karamellisert popcorn og vanilje
Rum marinated pineapple with popcorn ice cream
Caramellized popcorn and vanilla
SS, M, GH, E
Pris per person 935
Sjøkreps med grillet olje og luftig skum
Sprø agurk, sitron og tomat
Langoustine with grilled oil and foam
Crispy cucumber, lemon and tomato
S, E, SS, M
Grillet reinsdyr fra Røros med rødvinssaus
Syltet tyttebær, gulrot, jordskokkpuré og grønnkål
Reindeer from Røros with red wine sauce
Pickled lingonberries, carrots, sunchoke purée and kale
SS, M
Sjokolademousse og kaffeiskrem
Varm pistasjkake og sitron
Chocolade mousse with coffee ice cream
Warm pistachiocake and lemon
E, M, GH, P
Pris per person 985
Hummus, sesam og sprøtt brød
Paprika, agurk, granateple og koriander
Hummus, sesam and crispy bread
Red pepper, cucumber, pomme grenade and cilantro
SY, E, GH, SS, M
Risotto med steinsopp
Tomat, italiensk spinat, parmesan og pinjekjerner
Risotto with porcini
Tomato, italian spinach, parmesan and pine nuts
M, SS
Dessert, samme som resten av selskapet
Dessert, same as the rest of the party
Pris per person 765
LEGGE TIL NOE?
Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795
Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110
Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 115
INFORMASJON
Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.
Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.
Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.
PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager i forveien. Siste justering på antall senest 24 timer i forveien. Avbestilling minimum 7 dager i forveien.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no
Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no
Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA
