Menyer
All mat vi serverer er laget fra bunnen
LUNSJ
FORETT
Østers, Fine de Claire, No.3
Velg mellom 1 stk eller 1/2 dusin
B, SS
Gravlaks med sennepssaus
Syltet agurk, pepperrotkrem, rødløk og potetlompe
F, E, GH, M, SP
Oksetartar – 80g | 160g
160g serveres med pommes frites
Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot
E, M, SP, SS
Stocks «snack-tallerken»
Spekemat, ost, salte mandler og brad
Velg mellom liten og stor
M, MA, SS
HOVEDRETT
Cesarsalat
Konfitert kylling i romanosalat med Cesar dressing
Bacon, reddik, parmesan, kokt egg og hvitløkskrutonger
E, GH, M, SS
Torsk med smørsaus
Rosenkål, fennikel, potet og tørka tomat
F, M, S, B
Andeconfit med rødvinssaus
Potetkrem, tomat og broccolini
M, SS
Ribbesylte-smørbrød
Rødkål, sennepsfrø, coleslaw, sennepsmajones og pommes frittes
GH, SS, E, SP
Kremet fiskesuppe med hvit fisk
Selleri, fennikel og stangselleri
F, M, SS, SI
Blomkål korma med hummus
Gresskarkjerner, agurk og granareple
SS, M, GH, Cashew
DESSERT
Multer med mascarponekrem
«Krum» kake og multesorbet
E, M, GH
Dagens dessert fra kjøkkenet
Spør din servitør
3 biter søtt til kaffen
Petit fours
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

KVELD
FORETT
Østers, Fine de Claire, No.3
Velg mellom 1 stk eller 1/2 dusin
B, SS
Terrine på ribbe og svinenakke fra frilandsgris
Sopp, nøtter og eple, bakt hvitløksmajones, rettich og rødvinssjy
SP, SS, HA
Råmarinert kamskjell fra Frøya
Østersemulsjon, knutekål, kamskjellbuljong og bottarga
SS, B, E
Rakfisk med pepperotkrem og syltet løk
Potetlompe, dill og potetchips
SS, F, M, GH
Sopproyal og sprø jordskokk
Hasselnøttskum, jordskokkrem og gele med sopp og jordskokk
GH, E, M, SY, H
Tartar av okselår
med hvitløksmajones, pepperrot, kapers, rødbet og løk
E, SS, SP
HOVEDRETT
Bakt torsk med bacon
Blomkål, ertekrem og småpotet, smørsaus med lardo
F, M, SS
Grillet breiflabb med pepperglace
Potetpuré og blåskjellcassoulet med kål, fevebønner og gulrot
F, M, B, SY
«Stock And» – Bryst & terrine på and fra Holte Gård
Rødkål, rosenkål, rips, småpoteter og andesjy
SS, HA, M
Flatbiff av reinsdyr fra Røros
Jordskokk, sellerikrem, pommes anna og kremet reinsdyrsjy
SS, M, SI, SP
Bakt blomkål med curry
Hummus, agurk, granateple og druze brød
C, SY, SS, SI
Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk
Bordelaise, røkt hollandaise og poteter
E, M, SI, SS, SP
DESSERT
Baskisk ostekake
GH, E, M
Multer med mascarponekrem
Krumkake og multesorbet
M, G, E
Sjokoladekrem og solbærkompott
Solbærgele og kaffeis
M, GH, E
Mango og pasjonsfruktmousse
Mango og ananas, banan-is med sjokolade
M, G, E
Stilton fra Neils Yard Dairy
Fikenpuré og karamellisert rugbrød
GH, M, SS
Ost – 3 slag
Serveres med nøttebrød og noe søtt
GH, M, MA, H, E, SS
Petit fours
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

SELSKAP
PARTIES
Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.
Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.
Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.
I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser
«5 unna Oslo S og Operaen»
Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.
If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.
Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.
IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats
«5 minutes from Oslo S and the Opera»
Røkt og akevittkrydret fjellørret med pepperotkrem og syltet løk
Potetlompe, dill og potetchips
Smoked and aquavit spiced trout
Horseradish, pickled onion and potato pancake
SS, F, M, GH
“Stock And” – Bryst & terrine på and fra Holte Gård
Rødkål, rosenkål, rips, småpoteter og andesjy
Breast & terrine with duck from Holte Farm
Pickled red cabbage, brussels sprouts, redcurrant, potatoes and duck
jus
SS, HA, M
Multer med mascarponekrem
Krumkake og multesorbet
Cloudberries with mascarpone
Norwegian “Krumkake” and cloudberry sorbet
M, G, E
Pris per person 975
Terrine på ribbe og svinenakke
Sopp, nøtter og eple, bakt hvitløksmajones, rettich og rødvinssjy
Pork belly & neck- terrine
Mushrooms, nuts and apple, baked garlic mayonnaise, rettich and red
wine jus
SP, SS, HA
Grillet breiflabb med pepperglace
Potetpuré og blåskjellcassoulet med kål, erter og gulrot
Grilled monkfish with pepper glaze
Potato purée and mussel cassoulet with cabbage, peas and carrot
F, M, B, SY
Mango og pasjonsfruktmousse
Mango og ananas, banan-is med sjokolade
Mango and passionfruit mousse
Mango and pineapple, banana ice cream with chocolate
M, G, E
Pris per person 985
Råmarinert kamskjell fra Frøya
Østersemulsjon, knutekål, kamskjellbuljong og bottarga
Marinated scallops from Frøya
Oyster emulsion, kohlrabi, scallop bouillon and bottarga
SS, B, E
Flatbiff av reinsdyr fra Røros
Jordskokk, sellerikrem, pommes anna og kremet reinsdyrsjy
Sirloin of reindeer from Røros
Jerusalem artichokes, celeriac purée, pommes anna and creamy
reindeer jus
SS, M, SI, SP
Sjokoladekrem og solbærkompott
Solbærgele og kaffeis
Chocolate cremeaux with blackcurrant
Blackcurrant gel and coffee ice cream
M, GH, E
Pris per person 995
Sopproyal og sprø jordskokk
Hasselnøttskum, jordskokkrem og gele med sopp og jordskokk
Mushroom royal and crispy jerusalem artichokes
Hazelnut foam, jerusalem artichoke purée and mushroom gel
GH, E, M, SY, H
Bakt blomkål med curry
Hummus, agurk, granateple og druze brød
Baked cauliflower with curry
Hummus, cucumber, pomegranate and druze bread
C, SY, SS, SI
Dessert, samme som resten av selskapet
Dessert, same as the rest of the party
Pris per person 865
LEGGE TIL NOE?
Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795
Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110
Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 115
INFORMASJON
Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.
Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.
Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.
PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager i forveien. Siste justering på antall senest 24 timer i forveien. Avbestilling minimum 7 dager i forveien.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.
