Menyer

All mat vi serverer er laget fra bunnen

Lunsj
Kveld
Selskap

LUNSJ

LUNCH

SMÅRETTER

SMALL COURSES

11:00 - 14:45

Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

 

Røkelaks toast med sitronmajones 275

Focaccia, syltet sjalottløk og grønn salat

Smoked salmon with lemon mayonnaise

Focaccia, pickled onion and green salad

GH, F, E, SS

 

Oksetartar – 80 g. 195

Kapers, rødbet, løk, sennep og pepperrot

Beef tartar – capers, beetroot, onion, mustard and horseradish

E, M, SP, SS

 

Oksehalebuljong med oksehaleragu 255

Fersk pasta og sylta løk

Ox tail bullion with ox tail ragu

Fresh pasta and pickled onion

SS, M, GH
 

Stocks «snack-tallerken» 235 liten

Spekemat, ost, salte mandler og brød 375 stor

Stock´s “snack-plate”

Cured meat, cheese, salted almonds and bread

M, MA, SS

 

HOVEDRETTER

MAIN COURSES

Konfitert kylling salat, parmesan, egg og romanosalat 295

Sylta gulbete, tørka tomat, sitronmajones og hvitløkskrutonger

Confit of chicken, parmesan, eggs, romano salad, pickled beets, lemon mayonnaise and croutons

E, GH, M, SS

 

Steak sandwich på hjemmelagd surdeigsbrød 335

Stekt spinat, løkkompott, sennepsfrø, soppmajones og pommes frittes

Steak sandwich on homemade sourdough bread

Spinach, mustard seeds, onion compot mushroom mayonnaise and pommes frittes

GH, SS, E, SP

 

Kremet fiskesuppe med hvit fisk 310

Selleri, fennikel og stangselleri

Creamy fish soup with white fish

Celery, fennel and celeriac

F, M, SS, SI

 

Andeconfit med sennep- rødvinssaus 345

Potetpure, bakte beter, fennikel og jordskokk

Duck confit with mustard – red wine sauce

Potato pure, baked beets, fennel and sunchokes

M, SS, SP

 

Bakt torsk med smørsaus 345

Potetpure, bakte beter, fennikel og jordskokk

Baked cod with buttersauce

Potatopure, baked beets, fennel and sunchokes

F, M, SS

 

Oksetarter – 160 g. med pommes frittes 295

Kapers, cornichons, rødbet, løk, sennep og pepperrot

Beef tartar – 160 g. with fries

Capers, cornichons, beetroot, onion, mustard and horseradish

E, M, SP, SS

 

DESSERT

DESSERTS

Multer med mascarponekrem 170

«krum» kake og multesorbet

Cloud berries with mascarpone cream

“krum” cake and cloud berry sorbet

M, GH

 

Dagens dessert fra kjøkkenet 145

Spør din servitør

Todays dessert from the kitchen

Ask your waiter

 

3 biter søtt til kaffen / Petit four 115

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

MENY🎅🏻

JULEN 2024

FORETTER

STARTERS

Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

 

Rakfisk fra Valdres med smørsaus 265

Perlepoteter, dill, potetchips og sjalottløk

Fermented Norwegian trout with butter sauce

Potato, dill, potato chips and pickled shallots

F, M, SS

 

Kamskjell fra Frøya med kamskjellsaus 265

Dillmarinert agurk, nepe og blomkål

Scallops from Frøya with scallop sauce

Dill marinated cucumber, turnips and cauliflower

B, M, SS

 

Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus 245

Potetlompe, selleri, gressløk og sitron

Grilled ox tounge with bone marrow sauce

Potato pancake, celery, chives and lemon

SS, M, GH, SI

 

Braisert portobello med soppbuljong 225

Pak choy, bakt hvitløksmajones og sprøløk

Braised portobello with mushroom bullion

Pak choy, baked garlic mayonnaise and crispy onion

SY, E, GH, SS

 

Tartar av okselår med hvitløksmajones, pepperrot, kapers, rødbet, løk 265

Tartar of beef with garlic mayonnaise, horseradish, capers, beet root

and onion

E, SS, SP

 

HOVEDRETTER

MAIN COURSES

Lettsaltet torsk fra Møre med fiskevelouté 465

Erter, kålrot og blomkål

Potetpure med panchetta og friske urter

Cod from Møre with fish velouté

Peas, rutabaga and cauliflower

Potato purée with p ancetta and fresh herbs

F, M, SS

 

Kveite med blåskjellsaus 475

Smørdampet kål, basilikumolje, syltet løk og marinert squash

Halibut with mussel sauce

Butter cooked cabbage, basil oil, pickled onion and marinated squash

F, M, B, SS

 

Tørrmodnet and fra Holte gård med krydret andesaus 525

Rødkålspure, karamellisert eple, rosettekål og rødkål med fiken

Dry aged duck from Holte farm with spiced duck sauce

Red cabbage purée, caramelized apple, flower sprouts and red

cabbage with figs

SS, SP, M, SI

 

Reinsdyr fra Røros med kirsebær -rødvinssaus 575

Kvedepure, sortkål, rosenkål og jordskokk

Reindeer from Røros and red wine sauce with cherries

Quince pureé, black kale, brussels sprouts and sunchokes

SS, M

 

Holtefjell XO krokett med purre og potet 375

Grillet purre og karamellisert løkvinaigrette

Holtefjell XO croquet with leek and potato

Grilled leek and caramelized onion vinaigrette.

SS, GH, M, E, SP, SY

 

Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 455

Rødvinssaus, røkt hollandaise og poteter

Rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion

Red wine sauce, smoked hollandaise and potatoes

E, M, SI, SS, SP

 

DESSERT

DESSERTS

Baskisk ostekake 155

Basque cheese cake

GH, E, M

 

Mørk sjokolade ganasj med pasjonsfrukt sorbet 170

Pasjonsfrukt gele, havrekrunsj og hasselnøttkake

Dark chocolate ganach with passion fruit sorbet

Passion fruit gel, oat meal crunch and hazelnut cake

GH, H, E, M

 

Multer med mascarponekrem 170

«krum» kake og multesorbet

Cloud berries with mascarpone cream

“krum” cake and cloud berry sorbet

M, GH

 

Stilton fra Neils Yard Dairy 165

Pepperkake, portvins sirup og fikenkompott

Fønix blue cheese from Stavanger dairy

Gingerbread, port wine sirup and fig compote

GH, M, SS

 

Ost – 3 slag 195

Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheeses, ask about today’s assortments

Served with nut bread and condiments

GH, M, MA, H, E, SS

 

Petit fours – 125

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

SELSKAP

PARTIES

Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.

Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.

Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.

I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser

«5 unna Oslo S og Operaen»

Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.

If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.

Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.

IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats

«5 minutes from Oslo S and the Opera»

MENYFORSLAG 1

Gravet ishavsrøye med smørsaus

Perlepoteter, dill, røkt laks, potetchips og sjalottløk

Arctic char with butter sauce

Potato, smoked salmon, dill, potato chips and pickled shallots

F, M, SS

 

Tørrmodnet and fra Holte gård med krydret andesaus

Rødkålspure, karamellisert eple, rosettekål og rødkål med fiken

Dry aged duck from Holte farm with spiced duck sauce

Red cabbage purée, caramelized apple, flower sprouts and red

cabbage with figs

SS, SP

 

Baskisk ostekake med bringebærsorbet

Basque cheesecake with raspberry sorbet

M, E

 

Pris per person 910

MENYFORSLAG 2

Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus

Potetlompe, selleri, gressløk og sitron

Grilled ox tongue with bone marrow sauce

Potato pancake, celery, chives and lemon

SS, M, GH, SI

 

Kveite med blåskjellsaus

Smørdampet kål, basilikumolje, syltet løk og marinert squash

Halibut with mussel sauce

Butter cooked cabbage, basil oil, pickled onion and marinated squash

F, M, B, SS

 

Mørk sjokolade ganasj med pasjonsfrukt sorbet

Pasjonsfrukt gele, havrekrunsj og hasselnøttkake

Dark chocolate ganach with passion fruit sorbet

Passion fruit gel, oat meal crunch and hazelnut cake

GH, H, E, M

 

Pris per person 935

MENYFORSLAG 3

Kamskjell fra Frøya med kamskjellsaus

Dillmarinert agurk, nepe og blomkål

Scallops from Frøya with scallop sauce

Dill marinated cucumber, turnips and cauliflower

B, M, SS

 

Reinsdyr fra Røros med kirsebær -rødvinssaus

Kvedepure, sortkål, rosenkål og jordskokk

Reindeer from Røros and red wine sauce with cherries

Quince pureé, black kale, brussels sprouts and sunchokes

SS, M

 

Multer med mascarponekrem

«krum» kake og multesorbet

Cloud berries with mascarpone cream

“krum” cake and cloud berry sorbet

M, GH

 

Pris per person 985

MENYFORSLAG VEGETAR

Braisert portobello med soppbuljong

Pak choy, bakt hvitløksmajones og sprøløk

Braised portobello with mushroom bullion

Pak choy, baked garlic mayonnaise and crispy onion

SY, E, GH, SS

 

Holtefjell XO krokett med purre og potet

Grillet purre og karamellisert løkvinaigrette

Holtefjell XO croquet with leek and potato

Grilled leek and caramelized onion vinaigrette

SS, GH, M, E, SP

 

Dessert

Samme som resten av selskapet

Same as the rest of the party

Pris per person 845

LEGGE TIL NOE?

Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795

Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110

Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 110

 

INFORMASJON

Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.

Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.

Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.

PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager i forveien. Siste justering på antall senest 24 timer i forveien. Avbestilling minimum 7 dager i forveien.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no