Menyer

All mat vi serverer er laget fra bunnen

Høstferiemeny
Lunsj
A la carte
Selskap

HØSTFERIEMENY

16:00 - 17:30

Kremet suppe fra sommerens fermenterte asparges

Persilleolje og skogsopp

 

**

 

Pannestekt lysing med blåskjellsaus

Smørstekt kål, delikatesseløk og brunet blomkål

 

Eller

 

Langtidsbakt okseculotte med grønnpeppersaus

Fersk mais, hjertesalat og søtpotet

 

**

 

Norske plommer med pisket nyr

 

Pris

3 retter fisk 635

3 retter kjøtt 655

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

LUNSJ

LUNCH

SMÅRETTER

SMALL COURSES

 Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

 

Sopptoast 195

Kremet skogsopp på focaccia med grønn salat

Creamy mushrooms on focaccia with green salad

GH, M, SS

 

Oksetartar – 80 g. 195

Kapers, cornichons, rødbet, løk, sennep og pepperrot

Beef tartar – capers, cornichons, beetroot, onion, mustard and horseradish

E, M, SP, SS

 

Kremet suppe fra sommerens fermenterte asparges 185

Persilleolje og skogsopp

Creamy asparagus soup with parsley and mushrooms

SS, M

 

Stocks «snack-tallerken»

Spekemat, ost, salte mandler og brød

235 liten | 375 stor

Stock´s “snack-plate”

Cured meat, cheese, salted almonds and bread

M, MA, SS

 

HOVEDRETTER

MAIN COURSES

Konfitert kylling salat, parmesan, egg og romanosalat 295

Sylta gulbete, tørka tomat, sitronmajones og hvitløkskrutonger

Confit of chicken, parmesan, eggs, romano salad, pickled beets,

lemon mayonnaise and croutons

E, GH, M, SS

 

Steak sandwich på hjemmelagd surdeigsbrød 320

Grilla hjertesalat, tomatsalsa, sennepsfrø, estragonmajones og

pommes frittes

Steak sandwich on homemade sourdough bread

Grilled heart lettuce, tomatosalsa, mustard seeds, tarragon

mayonnaise and pommes frittes

GH, SS, E, SP

 

Kremet fiskesuppe med hvit fisk 310

Selleri, fennikel og stangselleri

Creamy fish soup with white fish

Celery, fennel and celeriac

F, M, SS, SI

 

Bakt lange med blåskjellsaus 325

Blomkålkrem, spisskål og fennikel

Baked ling with musselsauce

Cauliflower cream, pointed cabbage and fennel

F, M, SS, B

 

Oksetarter – 160 g. med pommes frittes 295

Kapers, cornichons, rødbet, løk, sennep og pepperrot

Beef tartar – 160 g. with fries

Capers, cornichons, beetroot, onion, mustard and horseradish

E, M, SP, SS

 

Sopptoast 310

Kremet skogsopp på focaccia med grønn salat

Creamy mushrooms on focaccia with green salad

GH, M, SS

 

DESSERT

DESSERTS

Norske jordbær og nyrkrem 165

Rabarbrasorbet, rabarbramarengs og havrecrunch

Norwegian strawberries with "Nyr" fresh cheese cream

Rhubarb sorbet, meringue and oat crunch

SS, M, E, GH

 

Melkesjokoladekrem med pasjonsfruktsorbet 165

Pasjonsfruktgele og pistasjkake

Milk chocolate cream with passionfruit sorbet

Passionfruit gel and pistachio cake

GH, E, M, P

 

Petit fours – 3 slag 110

Ask about today’s assortments

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

FORRETT

STARTERS

Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

 

Grillet makrell med soya og brunet smør 225

Norsk tomat og sprø kapers

Mackrell with soy and brown butter

Norwegian tomatoes and crispy capers

F, SY, SS, GH, E, M

 

Bakt purreløk med hollandaise 215

Røkte mandler, ostekrem, sprøtt libabrød og squash

Baked leek with hollandaise

Smoked almonds, cheese cream, crispy liba bread and squash

M, SI, SS, MA, GH, E

 

Nykokt krabbe fra Hitra 245

Sitronmajones, sprø smørtoast, ørretrogn og selleri

Freshly cooked crab from Hitra

Lemon emulsion, crispy butter toast, trout roe and celery

F, B, M, E, GH, SI, S

 

Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus 245

Potetlompe, selleri, gressløk og sitron

Grilled ox tongue with bone marrow sauce

Potato pancake, celery, chives and lemon

SS, M, GH, SI

 

Oksetartar med majones, Tabasco, pepperrot, kapers, rødbet og løk  265

Beef tartare with mayonnaise, tabasco, horseradish, capers, beetroot

and onion

E, SS, SP

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

HOVEDRETT

MAIN COURSES

Variasjon på skogsopp med gnocchi og hasselnøtter 375

Jordskokk og steinsoppskum med Vin jaune

Forest mushrooms with gnocchi and hazelnuts

Jerusalem artichoke and porcini foam with Vin jaune

M, GH, E, SS, SI, SY, H

 

Pannestekt lysing med blåskjellsaus 395

Smørstekt kål, delikatesseløk og brunet blomkål

Pan fried hake with mussel sauce

Cabbage, small onion and browned cauliflower

F, M, B, SS, SI

 

Breiflabb med kyllingsjy og hvitløkskum 480

Fregola tostada med paprika, spinat og squash

Monkfish with chicken jus and garlic foam

Fregola tostada with red pepper, spinach and zucchini

F, M, GH, SS, B, S

 

Langtidsbakt okseculotte med grønnpeppersaus 420

Fersk mais, hjertesalat og søtpotet

Slow cooked top sirloin cap with green pepper sauce

Fresh corn, heart salad and sweet potato

SI, SS, M, SP

 

Kalv ytrefilet og kalvebrisselkrokett 485

Kantareller, tørket sortkål og eple

Steinsoppskum med Vin jaune

Veal sirloin and sweetbread croquette

Chantarelles, dried black cabbage and apple

Porcini foam with Vin jaune

SS, SI, GH, M

 

Norsk entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 455

Beinmargsaus, røkt hollandaise og poteter

Norwegian rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion

Bone marrow sauce, smoked hollandaise and potatoes

E, M, SI, SS

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

DESSERT

DESSERTS

Norske plommer med pisket nyr 165

Karamellisert havre og moreller

Norwegian plums with fresh cheese

Caramelized oats and morels

M, E, GH

 

Baskisk ostekake med bringebærsorbet 160

Basque cheesecake with raspberry sorbet

M, E

 

Mørk sjokolademousse med kaffeis 170

Solbær, varm hasselnøttkake og eplekaramell

Dark chocolate mousse with coffee ice cream

Blackcurrant, warm hazelnut cake and apple caramel

M, E, H

 

Ost – 3 slag 195

Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheeses, ask about today’s assortments

Served with nut bread and condiments

GH, M, MA, H, SS

 

Petit fours – 3 slag 110

Ask about today’s assortments

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

SELSKAP

PARTIES

Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.

Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.

Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.

I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser

«5 unna Oslo S og Operaen»

Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.

If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.

Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.

IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats

«5 minutes from Oslo S and the Opera»

MENYFORSLAG 1

Grillet makrell med soya og brunet smør

Norsk tomat og sprø kapers

Mackrell with soy and brown butter

Norwegian tomatoes and crispy capers

F, SY, SS, GH, E, M

 

Langtidsbakt okseculotte med grønnpeppersaus

Fersk mais, hjertesalat og søtpotet

Slow cooked top sirloin cap with green pepper sauce

Fresh corn, heart salad and sweet potato

SI, SS, M, SP

 

Baskisk ostekake med bringebærsorbet

Basque cheesecake with raspberry sorbet

M, E

 

Pris per person 835

MENYFORSLAG 2

Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus

Potetlompe, selleri, gressløk og sitron

Grilled ox tongue with bone marrow sauce

Potato pancake, celery, chives and lemon

SS, M, GH, SI

 

Breiflabb med kyllingsjy og hvitløkskum

Fregola tostada med paprika, spinat og squash

Monkfish with chicken jus and garlic foam

Fregola tostada with red pepper, spinach and zucchini

F, M, GH, SS, B, S

 

Norske plommer med pisket nyr

Karamellisert havre og moreller

Norwegian plums with fresh cheese

Caramelized oats and morels

M, E, GH

 

Pris per person 885

MENYFORSLAG 3

Nykokt krabbe fra Hitra

Sitronmajones, sprø smørtoast, ørretrogn og selleri

Freshly cooked crab from Hitra

Lemon emulsion, crispy butter toast, trout roe and celery

F, B, M, E, GH, SI, S

 

Kalv ytrefilet og brisselkrokett

Kantareller, tørket sortkål og eple

Steinsoppskum med Vin jaune

Veal sirloin and sweetbread croquette

Chantarelles, dried black cabbage and apple

Porcini foam with Vin jaune

SS, SI, GH, M

 

Mørk sjokolademousse med kaffeis

Solbær, varm hasselnøttkake og eplekaramell

Dark chocolate mousse with coffee ice cream

Blackcurrant, warm hazelnut cake and apple caramel

M, E, H

 

Pris per person 935

MENYFORSLAG VEGETAR

Bakt purreløk med hollandaise

Røkte mandler, ostekrem, sprøtt libabrød og squash

Baked leek with hollandaise

Smoked almonds, cheese cream, crispy liba bread and squash

M, SI, SS, MA, GH, E

 

Variasjon på skogsopp med gnocchi og hasselnøtter

Jordskokk og steinsoppskum med Vin jaune

Forest mushrooms with gnocchi and hazelnuts

Jerusalem artichoke and porcini foam with Vin jaune

M, GH, E, SS, SI, SY, H

 

Dessert

Samme som resten av selskapet

Same as the rest of the party

Pris per person 825

LEGGE TIL NOE?

Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795

Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110

Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 110

 

INFORMASJON

Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.

Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.

Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.

PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager i forveien. Siste justering på antall senest 24 timer i forveien. Avbestilling minimum 7 dager i forveien.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.

 

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no

Chefs Dinner

HANK NGAI

Hong Kong

med Hong Kong-chefen
Hank Ngai

12. oktober 2024 - 18:00
Påmelding innen 5. oktober