Våre menyer

All mat vi serverer er laget fra bunnen

LUNSJ

LUNCH

Caprese med bøffelmozzarella og tomater fra Hanasand 165

Caprese with buffalo mozzarella and tomatoes from Hanasand

M, SP

 

“Moules Frites” med kokosmelk og sitrongress 295
Blåskjell med pommes frites, sitrusmajones og focaccia

Moules frites with coconut and lemongrass
Mussels with pommes frites, citrus mayonnaise and focaccia

B, E, GH, SS

 

Fritert kyllinglår fra Hovelsrud gård
Pesto, tomat og mozzarella, pommes frites og ramsløk majones
Enten som salat 265 eller på surdeigsbrød 275

Fried chiken thighs from Hovelsrud Farm
Pesto, tomato and mozzarella, fries and ramson mayonnaise
Either as salad 265 or on sourdough bread 275

GH, E, M,

 

Bouillabaisse med villreker og blåskjell 275
Hvit fisk, vårløk, safran og fennikel
Focaccia og safranaioli

Bouillabaisse with wild shrimps and mussel
White fish, spring onions, saffron and fennel
Focaccia and saffron mayonnaise

S, B, M, GH, SS

 

Oksetartar – kapers, rødbet, løk, sennep og pepperot
80 g. 175 – 160 g. med pommes frittes 255

Beef tartar – capers, beet root, onion, mustard and horse radish

E, M, SP, SS

 

Ramsløkrisotto med parmesan 255
Grillet brokkolini, pinjekjerner, ricotta og spinat

Ramson risotto with parmesan
Grilled broccolini, pine nuts, ricotta and spinach

M, SS

 

Ost – 3 slag 195
Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheeses, ask about today’s assortments
Served with nut bread and condiments

GH, M, MA, H, SS

 

Pavlova med sabayonne 160
Bringebærsorbet, friske bær og pistasj nøtter

Pavlova with sabayonne
Raspberry sorbet, Fresh berries and pistachios crumble

E, P, SS

 

Dagens dessert 120

Today’s dessert

 

2 biter søtt til kaffen/Petit four 85

11:00 – 14:45 (12:00 – 15:15)

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

FORRETT

STARTERS

Østers, Fine de Claire, No.3.pr stk 35 / ½ dusin 210

Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210

SS, B

 

Grillet makrell med soyavinaigrette 235

Tomat, hvitløksmajones, selleri-eplesalat og fritert kapers

Grilled mackerel with soy vinaigrette
Tomato, garlic emulsion, celery- apple salad and fried capers

M, E, SY, SI, F, GH, SP, SE, E

 

Stekte kamskjell fra Frøya og eplebuljong med hylleblomst 245

Kamskjellchips, sølmajones, grillet purreløk og blomkålcouscous

Pan fried scallops from Frøya and apple bouillon with elderflower
Crispy scallop chips, kelp emulsion, charred leek and cauliflower couscous

B, M, SI, SP, SS, E

 

Svineterrin med valnøtter, madeira og ramsløk 255

Syltet løk, granateple og honning

Pork terrine with walnuts, madeira and ramson
Pickled onion, pomegranate and honey

E, VA, SI, M, SS

 

Marinerte tomater fra Hanasand og bøffelmozzarella 220

basilikum, agurkgele og tomatbuljong med fermentert nepe

Marinated tomatoes from Hanasand and buffalo mozzarella
Basil, cucumber gel and tomato bullion with fermented turnip

M, SS

 

Tartar av okselår med eggeplomme, pepperrot, kapers, rødbet og løk 235

Tartar of beef with egg yolk, horseraddish, kapers, beetroot and onion

E, SS, SP

16:00 – 21:45 (16:30 – 21:45)

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

HOVEDRETT

MAIN COURSES

16:00 – 21:45 (16:30 – 21:45)

Asparges, nypotet og smørsaus med ramsløk 355

Ramsløk, rosenkål og nepe

Asparagus, potatoes and butter sauce with ramson
Ramson, brussels sprouts and turnip

M, SS

Legge til løyrom? 120

Add caviar?

Bakt ishavsrøye og blåskjellsaus med stekt kål 375

Smørstekt nykål, grønne asparges og karamellisert delikatesseløk

Baked arctic char and mussel sauce with roasted cabbage
Butter fried cabbage, green asparagus and caramelized onion

F, SS, M, B, SP, SI

 

Pannestekt breiflabb med grønn currysaus 385

Couscous med koriander, broccolini og granateple

Pan fried monkfish with green curry sauce
Couscous with coriander, broccolini and pomegranate

F, M, SS, SY, SE, SI, GH

 

Tørrhengt svinekam fra Annis med grønn peppersaus 395

Maispuré og grillet hjertesalat med rømme, sitron og vårløk

Dry aged pork from Annis with green pepper sauce
Corn puree, grilled heart salad with sour cream, lemon and spring onion

SS, SI, M

 

Dielam med timiansaus 415

Smørbakt selleri, gulrot, jordskokkchips og ferske erter med syltede sennepsfrø

Lamb with thyme sauce
Butter cooked celery root, carrots, jerusalem artichoke and petit pois with mustard

SS, M, SI, SP

 

Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 420

Rødvinssaus, røkt hollandaise og persillepoteter

Rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion
Red wine sauce, smoked hollandaise and parsley potatoes

E, M, SI, SS

 Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SE sesam/sesam SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

DESSERT

DESSERTS

16:00 – 21:45 (16:30 – 21:45)

Nýrmousse med bringebærsorbet 165

Pistasjnøtter, hylleblomstgele og norske jordbær

Norwegian creamcheese mousse and raspberry sorbet
Pistachio, elderflowergel and Norwegian strawberreies

M, P, E

 

Brownies med dulceykrem 165

Pasjonsfruktgele, pasjonsfruktmarengs, havresmuler og kaffeiskrem

Brownies with dulcey cream
Passionfruit gel, passionfruit meringue, oat crunch and coffee ice cream

GH, E, M

 

Norsk rabarbra og vaniljeiskrem 160

Yuzusjokolade cremaux, rabarbrakompott, marengs og karamellisert pekannøtter

Norwegian rhubarb and vanilla ice cream
Yuzuchocolate cremaux, rhubarb compote, meringue and caramelized pecans

M, E, PE

 

Fønix blåmuggost fra Stavanger ysteri 165

Karamellisert rugbrød og fikenkompott

Fønix blue cheese from Stavanger dairy
Caramelized rye bread and fig compote

GH, M, SS

 

Ost – 3 slag 195
Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheeses, ask about today’s assortments
Served with nut bread and condiments

GH, M, MA, H, SS

 

Petit fours – 3 slag 135

Ask about today’s assortments

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SE sesam/sesam SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

SELSKAP

PARTIES

Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.

Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.

Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.

I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser

«5 unna Oslo S og Operaen»

Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.

If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.

Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.

IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats

«5 minutes from Oslo S and the Opera»

MENYFORSLAG 1

Marinerte tomater fra Hanasand og bø􀊰elmozzarella
Basilikum, agurkgele og tomatbuljong med fermentert nepe

Marinated tomatoes from Hanasand and bu􀊰alo mozzarella
Basil, cucumber gel and tomato bullion with fermented turnip

M, SS

 

Tørrhengt svinekam fra Annis med grønn peppersaus
Maispuré og grillet hjertesalat med rømme, sitron og vårløk

Dry aged pork from Annis with green pepper sauce
Corn puree, grilled heart salad with sour cream, lemon and spring onion

SS, SI, M

 

Norsk rabarbra og vaniljeiskremYuzusjokolade cremaux, rabarbrakompott, marengs og karamellisert
pekannøtter

Norwegian rhubarb and vanilla ice cream
Yuzuchocolate cremaux, rhubarb compote, meringue and caramelized pecans

M, E, PE

Pris per person 795

MENYFORSLAG 2

Svineterrin med valnøtter, madeira og ramsløk
Syltet løk, granateple og honning

Pork terrine with walnuts, madeira and ramson
Pickled onion, pomegranate and honey

E, VA, SI, M, SS

 

Pannestekt breiflabb med grønn currysaus
Couscous med koriander, broccolini og granateple

Pan fried monkfish with green curry sauce
Couscous with coriander, broccolini and pomegranate

F, M, SS, SY, SE, SI, GH

 

Brownies med dulceykrem
Pasjonsfruktgele, pasjonsfruktmarengs, havresmuler og kaffeiskrem

Brownies with dulcey cream
Passionfruit gel, passionfruit meringue, oat crunch and coffee ice cream

GH, E, M

Pris per person 845

MENYFORSLAG 3

Stekte kamskjell fra Frøya og eplebuljong med hylleblomst
Kamskjellchips, sølmajones, grillet purreløk og blomkålcouscous

Pan fried scallops from Frøya and apple bouillon with elder􀋀ower
Crispy scallop chips, kelp emulsion, charred leek and cauli􀋀ower couscous

B, M, SI, SP, SS, E

 

Lammelår med timiansaus
Smørbakt selleri, gulrot, jordskokkchips og ferske erter med syltede sennepsfrø

Lamb with thyme sauce
Butter cooked celery root, carrots, jerusalem artichoke and petit pois with mustard

SS, M, SI, SP

 

Nýrmousse med bringebærsorbet
Pistasjnøtter, hylleblomstgele og norske jordbær

Norwegian creamcheese mousse and raspberry sorbet
Pistachio, elderflowergel and Norwegian strawberreies

M, P

Pris per person 875

MENYFORSLAG VEGETAR

Marinerte tomater fra Hanasand og bø􀊰elmozzarella
Basilikum, agurkgele og tomatbuljong med fermentert nepe

Marinated tomatoes from Hanasand and bu􀊰alo mozzarella
Basil, cucumber gel and tomato bullion with fermented turnip

M, SS

 

Asparges, nypotet og smørsaus med fermentert nepe
Ramsløk, rosenkål og nepe

Asparagus, potatoes and butter sauce with fermented turnip
Ramson, brussels sprouts and turnip

M, SS

 

Dessert
Samme som resten av selskapet

Same as the rest of the party

Pris per person 735

LEGGE TIL NOE?

Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795

Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110

Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 110

INFORMASJON

Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.

Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.

Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.

PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager før og siste justering på antall senest 24 timer før deres booking.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastes i sin helhet.

 Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SE sesam/sesam SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no