Menyer
All mat vi serverer er laget fra bunnen
HØSTFERIEMENY
16:00 - 17:30
Kremet suppe fra sommerens fermenterte asparges
Persilleolje og skogsopp
**
Pannestekt lysing med blåskjellsaus
Smørstekt kål, delikatesseløk og brunet blomkål
Eller
Langtidsbakt okseculotte med grønnpeppersaus
Fersk mais, hjertesalat og søtpotet
**
Norske plommer med pisket nyr
Pris
3 retter fisk 635
3 retter kjøtt 655
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.
LUNSJ
LUNCH
SMÅRETTER
SMALL COURSES
Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210
Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210
Sopptoast 195
Kremet skogsopp på focaccia med grønn salat
Creamy mushrooms on focaccia with green salad
GH, M, SS
Oksetartar – 80 g. 195
Kapers, cornichons, rødbet, løk, sennep og pepperrot
Beef tartar – capers, cornichons, beetroot, onion, mustard and horseradish
E, M, SP, SS
Kremet suppe fra sommerens fermenterte asparges 185
Persilleolje og skogsopp
Creamy asparagus soup with parsley and mushrooms
SS, M
Stocks «snack-tallerken»
Spekemat, ost, salte mandler og brød
235 liten | 375 stor
Stock´s “snack-plate”
Cured meat, cheese, salted almonds and bread
M, MA, SS
HOVEDRETTER
MAIN COURSES
Konfitert kylling salat, parmesan, egg og romanosalat 295
Sylta gulbete, tørka tomat, sitronmajones og hvitløkskrutonger
Confit of chicken, parmesan, eggs, romano salad, pickled beets,
lemon mayonnaise and croutons
E, GH, M, SS
Steak sandwich på hjemmelagd surdeigsbrød 320
Grilla hjertesalat, tomatsalsa, sennepsfrø, estragonmajones og
pommes frittes
Steak sandwich on homemade sourdough bread
Grilled heart lettuce, tomatosalsa, mustard seeds, tarragon
mayonnaise and pommes frittes
GH, SS, E, SP
Kremet fiskesuppe med hvit fisk 310
Selleri, fennikel og stangselleri
Creamy fish soup with white fish
Celery, fennel and celeriac
F, M, SS, SI
Bakt lange med blåskjellsaus 325
Blomkålkrem, spisskål og fennikel
Baked ling with musselsauce
Cauliflower cream, pointed cabbage and fennel
F, M, SS, B
Oksetarter – 160 g. med pommes frittes 295
Kapers, cornichons, rødbet, løk, sennep og pepperrot
Beef tartar – 160 g. with fries
Capers, cornichons, beetroot, onion, mustard and horseradish
E, M, SP, SS
Sopptoast 310
Kremet skogsopp på focaccia med grønn salat
Creamy mushrooms on focaccia with green salad
GH, M, SS
DESSERT
DESSERTS
Norske jordbær og nyrkrem 165
Rabarbrasorbet, rabarbramarengs og havrecrunch
Norwegian strawberries with "Nyr" fresh cheese cream
Rhubarb sorbet, meringue and oat crunch
SS, M, E, GH
Melkesjokoladekrem med pasjonsfruktsorbet 165
Pasjonsfruktgele og pistasjkake
Milk chocolate cream with passionfruit sorbet
Passionfruit gel and pistachio cake
GH, E, M, P
Petit fours – 3 slag 110
Ask about today’s assortments
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.
FORRETT
STARTERS
Østers, Fine de Claire, No.3 pr stk 35 / ½ dusin 210
Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210
Grillet makrell med soya og brunet smør 225
Norsk tomat og sprø kapers
Mackrell with soy and brown butter
Norwegian tomatoes and crispy capers
F, SY, SS, GH, E, M
Bakt purreløk med hollandaise 215
Røkte mandler, ostekrem, sprøtt libabrød og squash
Baked leek with hollandaise
Smoked almonds, cheese cream, crispy liba bread and squash
M, SI, SS, MA, GH, E
Nykokt krabbe fra Hitra 245
Sitronmajones, sprø smørtoast, ørretrogn og selleri
Freshly cooked crab from Hitra
Lemon emulsion, crispy butter toast, trout roe and celery
F, B, M, E, GH, SI, S
Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus 245
Potetlompe, selleri, gressløk og sitron
Grilled ox tongue with bone marrow sauce
Potato pancake, celery, chives and lemon
SS, M, GH, SI
Oksetartar med majones, Tabasco, pepperrot, kapers, rødbet og løk 265
Beef tartare with mayonnaise, tabasco, horseradish, capers, beetroot
and onion
E, SS, SP
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.
HOVEDRETT
MAIN COURSES
Variasjon på skogsopp med gnocchi og hasselnøtter 375
Jordskokk og steinsoppskum med Vin jaune
Forest mushrooms with gnocchi and hazelnuts
Jerusalem artichoke and porcini foam with Vin jaune
M, GH, E, SS, SI, SY, H
Pannestekt lysing med blåskjellsaus 395
Smørstekt kål, delikatesseløk og brunet blomkål
Pan fried hake with mussel sauce
Cabbage, small onion and browned cauliflower
F, M, B, SS, SI
Breiflabb med kyllingsjy og hvitløkskum 480
Fregola tostada med paprika, spinat og squash
Monkfish with chicken jus and garlic foam
Fregola tostada with red pepper, spinach and zucchini
F, M, GH, SS, B, S
Langtidsbakt okseculotte med grønnpeppersaus 420
Fersk mais, hjertesalat og søtpotet
Slow cooked top sirloin cap with green pepper sauce
Fresh corn, heart salad and sweet potato
SI, SS, M, SP
Kalv ytrefilet og kalvebrisselkrokett 485
Kantareller, tørket sortkål og eple
Steinsoppskum med Vin jaune
Veal sirloin and sweetbread croquette
Chantarelles, dried black cabbage and apple
Porcini foam with Vin jaune
SS, SI, GH, M
Norsk entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 455
Beinmargsaus, røkt hollandaise og poteter
Norwegian rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion
Bone marrow sauce, smoked hollandaise and potatoes
E, M, SI, SS
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.
DESSERT
DESSERTS
Norske plommer med pisket nyr 165
Karamellisert havre og moreller
Norwegian plums with fresh cheese
Caramelized oats and morels
M, E, GH
Baskisk ostekake med bringebærsorbet 160
Basque cheesecake with raspberry sorbet
M, E
Mørk sjokolademousse med kaffeis 170
Solbær, varm hasselnøttkake og eplekaramell
Dark chocolate mousse with coffee ice cream
Blackcurrant, warm hazelnut cake and apple caramel
M, E, H
Ost – 3 slag 195
Serveres med nøttebrød og noe søtt
Cheeses, ask about today’s assortments
Served with nut bread and condiments
GH, M, MA, H, SS
Petit fours – 3 slag 110
Ask about today’s assortments
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac
SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.
SELSKAP
PARTIES
Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.
Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.
Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.
I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser
«5 unna Oslo S og Operaen»
Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.
If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.
Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.
IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats
«5 minutes from Oslo S and the Opera»
Grillet makrell med soya og brunet smør
Norsk tomat og sprø kapers
Mackrell with soy and brown butter
Norwegian tomatoes and crispy capers
F, SY, SS, GH, E, M
Langtidsbakt okseculotte med grønnpeppersaus
Fersk mais, hjertesalat og søtpotet
Slow cooked top sirloin cap with green pepper sauce
Fresh corn, heart salad and sweet potato
SI, SS, M, SP
Baskisk ostekake med bringebærsorbet
Basque cheesecake with raspberry sorbet
M, E
Pris per person 835
Grillet oksetunge på spyd med beinmargsaus
Potetlompe, selleri, gressløk og sitron
Grilled ox tongue with bone marrow sauce
Potato pancake, celery, chives and lemon
SS, M, GH, SI
Breiflabb med kyllingsjy og hvitløkskum
Fregola tostada med paprika, spinat og squash
Monkfish with chicken jus and garlic foam
Fregola tostada with red pepper, spinach and zucchini
F, M, GH, SS, B, S
Norske plommer med pisket nyr
Karamellisert havre og moreller
Norwegian plums with fresh cheese
Caramelized oats and morels
M, E, GH
Pris per person 885
Nykokt krabbe fra Hitra
Sitronmajones, sprø smørtoast, ørretrogn og selleri
Freshly cooked crab from Hitra
Lemon emulsion, crispy butter toast, trout roe and celery
F, B, M, E, GH, SI, S
Kalv ytrefilet og brisselkrokett
Kantareller, tørket sortkål og eple
Steinsoppskum med Vin jaune
Veal sirloin and sweetbread croquette
Chantarelles, dried black cabbage and apple
Porcini foam with Vin jaune
SS, SI, GH, M
Mørk sjokolademousse med kaffeis
Solbær, varm hasselnøttkake og eplekaramell
Dark chocolate mousse with coffee ice cream
Blackcurrant, warm hazelnut cake and apple caramel
M, E, H
Pris per person 935
Bakt purreløk med hollandaise
Røkte mandler, ostekrem, sprøtt libabrød og squash
Baked leek with hollandaise
Smoked almonds, cheese cream, crispy liba bread and squash
M, SI, SS, MA, GH, E
Variasjon på skogsopp med gnocchi og hasselnøtter
Jordskokk og steinsoppskum med Vin jaune
Forest mushrooms with gnocchi and hazelnuts
Jerusalem artichoke and porcini foam with Vin jaune
M, GH, E, SS, SI, SY, H
Dessert
Samme som resten av selskapet
Same as the rest of the party
Pris per person 825
LEGGE TIL NOE?
Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795
Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110
Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 110
INFORMASJON
Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.
Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.
Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.
PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager i forveien. Siste justering på antall senest 24 timer i forveien. Avbestilling minimum 7 dager i forveien.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.