Våre menyer
All mat vi serverer er laget fra bunnen
LUNSJ
LUNCH
Caprese med bøffelmozzarella og tomater fra Hanasand 165
Caprese with buffalo mozzarella and tomatoes from Hanasand
M, SP
“Moules Frites” med kokosmelk og sitrongress 295
Blåskjell med pommes frites, sitrusmajones og focaccia
Moules frites with coconut and lemongrass
Mussels with pommes frites, citrus mayonnaise and focaccia
B, E, GH, SS
Fritert kyllinglår fra Hovelsrud gård
Pesto, tomat og mozzarella, pommes frites og ramsløk majones
Enten som salat 265 eller på surdeigsbrød 275
Fried chiken thighs from Hovelsrud Farm
Pesto, tomato and mozzarella, fries and ramson mayonnaise
Either as salad 265 or on sourdough bread 275
GH, E, M,
Bouillabaisse med villreker og blåskjell 275
Hvit fisk, vårløk, safran og fennikel
Focaccia og safranaioli
Bouillabaisse with wild shrimps and mussel
White fish, spring onions, saffron and fennel
Focaccia and saffron mayonnaise
S, B, M, GH, SS
Oksetartar – kapers, rødbet, løk, sennep og pepperot
80 g. 175 – 160 g. med pommes frittes 255
Beef tartar – capers, beet root, onion, mustard and horse radish
E, M, SP, SS
Ramsløkrisotto med parmesan 255
Grillet brokkolini, pinjekjerner, ricotta og spinat
Ramson risotto with parmesan
Grilled broccolini, pine nuts, ricotta and spinach
M, SS
Ost – 3 slag 195
Serveres med nøttebrød og noe søtt
Cheeses, ask about today’s assortments
Served with nut bread and condiments
GH, M, MA, H, SS
Pavlova med sabayonne 160
Bringebærsorbet, friske bær og pistasj nøtter
Pavlova with sabayonne
Raspberry sorbet, Fresh berries and pistachios crumble
E, P, SS
Dagens dessert 120
Today’s dessert
2 biter søtt til kaffen/Petit four 85
11:00 – 14:45 (12:00 – 15:15)
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

FORRETT
STARTERS
Østers, Fine de Claire, No.3.pr stk 35 / ½ dusin 210
Oysters, Fine de Claire, No.3 piece 35 / ½ dozen 210
SS, B
Grillet makrell med soyavinaigrette 235
Tomat, hvitløksmajones, selleri-eplesalat og fritert kapers
Grilled mackerel with soy vinaigrette
Tomato, garlic emulsion, celery- apple salad and fried capers
M, E, SY, SI, F, GH, SP, SE, E
Stekte kamskjell fra Frøya og eplebuljong med hylleblomst 245
Kamskjellchips, sølmajones, grillet purreløk og blomkålcouscous
Pan fried scallops from Frøya and apple bouillon with elderflower
Crispy scallop chips, kelp emulsion, charred leek and cauliflower couscous
B, M, SI, SP, SS, E
Svineterrin med valnøtter, madeira og ramsløk 255
Syltet løk, granateple og honning
Pork terrine with walnuts, madeira and ramson
Pickled onion, pomegranate and honey
E, VA, SI, M, SS
Marinerte tomater fra Hanasand og bøffelmozzarella 220
basilikum, agurkgele og tomatbuljong med fermentert nepe
Marinated tomatoes from Hanasand and buffalo mozzarella
Basil, cucumber gel and tomato bullion with fermented turnip
M, SS
Tartar av okselår med eggeplomme, pepperrot, kapers, rødbet og løk 235
Tartar of beef with egg yolk, horseraddish, kapers, beetroot and onion
E, SS, SP
16:00 – 21:45 (16:30 – 21:45)
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

HOVEDRETT
MAIN COURSES
16:00 – 21:45 (16:30 – 21:45)
Asparges, nypotet og smørsaus med ramsløk 355
Ramsløk, rosenkål og nepe
Asparagus, potatoes and butter sauce with ramson
Ramson, brussels sprouts and turnip
M, SS
Legge til løyrom? 120
Add caviar?
Bakt ishavsrøye og blåskjellsaus med stekt kål 375
Smørstekt nykål, grønne asparges og karamellisert delikatesseløk
Baked arctic char and mussel sauce with roasted cabbage
Butter fried cabbage, green asparagus and caramelized onion
F, SS, M, B, SP, SI
Pannestekt breiflabb med grønn currysaus 385
Couscous med koriander, broccolini og granateple
Pan fried monkfish with green curry sauce
Couscous with coriander, broccolini and pomegranate
F, M, SS, SY, SE, SI, GH
Tørrhengt svinekam fra Annis med grønn peppersaus 395
Maispuré og grillet hjertesalat med rømme, sitron og vårløk
Dry aged pork from Annis with green pepper sauce
Corn puree, grilled heart salad with sour cream, lemon and spring onion
SS, SI, M
Dielam med timiansaus 415
Smørbakt selleri, gulrot, jordskokkchips og ferske erter med syltede sennepsfrø
Lamb with thyme sauce
Butter cooked celery root, carrots, jerusalem artichoke and petit pois with mustard
SS, M, SI, SP
Entrecote med aspargesbønner, tomat og glasert løk 420
Rødvinssaus, røkt hollandaise og persillepoteter
Rib eye steak with haricots verts, tomato and glazed onion
Red wine sauce, smoked hollandaise and parsley potatoes
E, M, SI, SS
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SE sesam/sesam SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

DESSERT
DESSERTS
16:00 – 21:45 (16:30 – 21:45)
Nýrmousse med bringebærsorbet 165
Pistasjnøtter, hylleblomstgele og norske jordbær
Norwegian creamcheese mousse and raspberry sorbet
Pistachio, elderflowergel and Norwegian strawberreies
M, P, E
Brownies med dulceykrem 165
Pasjonsfruktgele, pasjonsfruktmarengs, havresmuler og kaffeiskrem
Brownies with dulcey cream
Passionfruit gel, passionfruit meringue, oat crunch and coffee ice cream
GH, E, M
Norsk rabarbra og vaniljeiskrem 160
Yuzusjokolade cremaux, rabarbrakompott, marengs og karamellisert pekannøtter
Norwegian rhubarb and vanilla ice cream
Yuzuchocolate cremaux, rhubarb compote, meringue and caramelized pecans
M, E, PE
Fønix blåmuggost fra Stavanger ysteri 165
Karamellisert rugbrød og fikenkompott
Fønix blue cheese from Stavanger dairy
Caramelized rye bread and fig compote
GH, M, SS
Ost – 3 slag 195
Serveres med nøttebrød og noe søtt
Cheeses, ask about today’s assortments
Served with nut bread and condiments
GH, M, MA, H, SS
Petit fours – 3 slag 135
Ask about today’s assortments
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SE sesam/sesam SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

SELSKAP
PARTIES
Vi har svært gode forutsetninger til å gjøre selskapet ditt vellykket. Anledninger som- etter jobben, styremiddag, bryllup, jubileum, representasjon eller ganske enkelt vennegjengen- vi har lang og bred erfaring. Avtal direkte med kjøkkensjef Tord og restaurantsjef Stefan.
Er dere 8, eller flere, bestiller dere samme meny. Vi setter opp menyforslag og anbefaler drikke til, gjerne med flere retter. Vi er fleksible og gode i det meste. Allergier avtaler vi så langt det er mulig på forhånd, og vi tilpasser menyen til dem det eventuelt måtte gjelde.
Tord har alltid østers, modne oster og noe på luringa.
I TILLEGG TIL RESTAURANTEN KAN VI RESERVERE:
Chambre separee med 36 plasser og egen inngang med uteservering
Mesanin med 60 plasser
Kjøkkenlangbord med 20 plasser
«5 unna Oslo S og Operaen»
Hold your next successful party in Stocks pleasant surroundings. We have many years of experience with all types of occasions from weddings, anniversaries, board dinners and company representation to a night out with friends or an afterwork gathering. Book directly with head chef Tord or restaurant manager Stefan.
If you are 8 or more then we serve you all the same menu. We will come with menu suggestions and recommend a complementary drinks package. We are flexible and are knowledgeable on most foods. As much as possible, we ask that you inform us if any of your party has any allergies in advance and we can adapt that individual’s menu to their needs.
Tord always has oysters and mature cheeses available and a few surprises up his sleeve.
IN ADDITION TO THE RESTAURANT WE CAN ALSO OFFER:
‘Chambre separee’ with 36 seats its own entrance and outdoor terrace
Mesanin with 60 seats
«The Kitchen Table» with 20 seats
«5 minutes from Oslo S and the Opera»
MENYFORSLAG 1
Marinerte tomater fra Hanasand og bøelmozzarella
Basilikum, agurkgele og tomatbuljong med fermentert nepe
Marinated tomatoes from Hanasand and bualo mozzarella
Basil, cucumber gel and tomato bullion with fermented turnip
M, SS
Tørrhengt svinekam fra Annis med grønn peppersaus
Maispuré og grillet hjertesalat med rømme, sitron og vårløk
Dry aged pork from Annis with green pepper sauce
Corn puree, grilled heart salad with sour cream, lemon and spring onion
SS, SI, M
Norsk rabarbra og vaniljeiskremYuzusjokolade cremaux, rabarbrakompott, marengs og karamellisert
pekannøtter
Norwegian rhubarb and vanilla ice cream
Yuzuchocolate cremaux, rhubarb compote, meringue and caramelized pecans
M, E, PE
Pris per person 795
MENYFORSLAG 2
Svineterrin med valnøtter, madeira og ramsløk
Syltet løk, granateple og honning
Pork terrine with walnuts, madeira and ramson
Pickled onion, pomegranate and honey
E, VA, SI, M, SS
Pannestekt breiflabb med grønn currysaus
Couscous med koriander, broccolini og granateple
Pan fried monkfish with green curry sauce
Couscous with coriander, broccolini and pomegranate
F, M, SS, SY, SE, SI, GH
Brownies med dulceykrem
Pasjonsfruktgele, pasjonsfruktmarengs, havresmuler og kaffeiskrem
Brownies with dulcey cream
Passionfruit gel, passionfruit meringue, oat crunch and coffee ice cream
GH, E, M
Pris per person 845
MENYFORSLAG 3
Stekte kamskjell fra Frøya og eplebuljong med hylleblomst
Kamskjellchips, sølmajones, grillet purreløk og blomkålcouscous
Pan fried scallops from Frøya and apple bouillon with elderower
Crispy scallop chips, kelp emulsion, charred leek and cauliower couscous
B, M, SI, SP, SS, E
Lammelår med timiansaus
Smørbakt selleri, gulrot, jordskokkchips og ferske erter med syltede sennepsfrø
Lamb with thyme sauce
Butter cooked celery root, carrots, jerusalem artichoke and petit pois with mustard
SS, M, SI, SP
Nýrmousse med bringebærsorbet
Pistasjnøtter, hylleblomstgele og norske jordbær
Norwegian creamcheese mousse and raspberry sorbet
Pistachio, elderflowergel and Norwegian strawberreies
M, P
Pris per person 875
MENYFORSLAG VEGETAR
Marinerte tomater fra Hanasand og bøelmozzarella
Basilikum, agurkgele og tomatbuljong med fermentert nepe
Marinated tomatoes from Hanasand and bualo mozzarella
Basil, cucumber gel and tomato bullion with fermented turnip
M, SS
Asparges, nypotet og smørsaus med fermentert nepe
Ramsløk, rosenkål og nepe
Asparagus, potatoes and butter sauce with fermented turnip
Ramson, brussels sprouts and turnip
M, SS
Dessert
Samme som resten av selskapet
Same as the rest of the party
Pris per person 735
LEGGE TIL NOE?
Ønsker dere å legge til caviar?
30g Rossini Caviar med potetvaffel, rørosrømme og løk 795
Ønsker dere å legge til ost?
Tre typer ost med nøttebrød og søttt 110
Ønsker dere å legge til petit four?
3 slag petit four 110
INFORMASJON
Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny.
Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Garnityr til rettene kan variere grunnet sesong.
Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.
PS:
Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager før og siste justering på antall senest 24 timer før deres booking.
Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastes i sin helhet.
Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SE sesam/sesam SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA
