Selskapsmeny

Si fra om dere ønsker færre eller flere retter, så ordner vi noe sammen.
Vi har også mulighet til å ha mingelfester med håndholdt mat.

Menyforslag 1

 

Hval med søl emulsjon, speket egg, brønnkarse og pepperot

Whale with emulsion, drycurred egg, watercress and horseradish

E, F, GR, GH

Svineskank med sitron, sennep og sprøtt skinn

sellerirotpure, sellerirot, rosettkål, løk og stekte småpoteter

estragonsjy

Glazed pork neck with lemon, mustard and crispy skinn

Celleriac puree, kale, onion and roasted potato, tarragon souse

GH, M, SP, SS

Sjokolade bonnet med appelsingele, sjokoladesmuler, svamp, gulrotgranite og

syrlig yoghurtsorbet

Chocolate bonnet with orange gel, chocolate crumble, sponge, carrot granite and savory yoghurt sorbet

E, GH, M

Pris per person 545

 

Menyforslag 2

 

Hjortetartar med estragon, pepperot og syltet sennepsfrø. Brønnkarse og sprø løk

Tartar of venison with tarragon, horse radish and pickled mustard seeds. Cress and crunchy onion

E, M, SP, SS

 

Torsk med jordskokkpure og spøtt skinn, persilleolje og

skummene blåskjellsaus

Cod with Jerusalem artichoke puree and crispy skin, parsley oil and foamy mussel souse

B, E, F,  M, SS

Svele med hasselnøtter, salt karamell, kardemommeiskrem og brunost

Norwegian svele with hazelnuts, salted caramel, cardamom ice cream and goat cheese

E, GH, H, M

Pris per person 575

 

Menyforslag 3

 

Kongekrabbe med skorsonnerotpure, fritert skorsonnerot, estragon og skalldyrsaus

King crab with salsify puree, crispy salsify, tarragon and shellfish souse

B, M, S, SS

Hjort med vinter reddik, rosenkål, små løk og potetpure

Kremet steinsoppsaus med gressløk og solbær

Venison with winter radish, brussels sprouts, small oninons and potato puree

Creamy mushroom souse with chives and black current

M, SS

Bringebærmousse med hvit sjokolade, pistasj og tindved- og honningsorbet

Raspberry mousse with white chocolate, pistachio and sea buckthorn- honey sorbet

E, GH, P

Pris per person 630

Legg til

Juleost, hjemmelaget pepperkake og stilton + 75
Osterett, pistasj-praline, bitter salat og stilton + 85

Eller

3 typer ost med nøttebrød og søtt + 110

PS: Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager før og siste justering på antall senest 24 timer før deres booking. Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.