Selskapsmeny Høst-Jul 2019

20. oktober – 21. desember

Menyforslag 1

Snack ved ankomst
Surdeigsbrød, knekkebrød og pisket brunet smør

Snack when you arrive
Bread, crispbread and whipped butter



Forrett
Ishavsrøye med sitronsmørsaus
Speket egg, rug og pepperrot

Arctic char with lemon beurre blanc
Cured egg yolk, rye and horse radish



Hovedrett
Villkveite
Ertepure, fennikel og rosettkål
Skummende skalldyrsaus og småpoteter


Wild halibut
With green peace, fennel and flower sprouts
Shellfish sauce and small potato



Dessert
Multer med «krumkake» og yoghurtmousse

Cloud berries with «krumkake” and yoghurt mousse



Pris per person 585

Menyforslag 2

Snack ved ankomst
Surdeigsbrød, knekkebrød og pisket brunet smør

Snack when you arrive
Bread, crispbread and whipped butter




Forrett
Taskekrabbe med bakt sellerirot
Estragon, sprø bygg og fermentert sellerismørsaus

Brown crab on baked celeriac
Tarragon, crispy barley and fermented celeriac sauce




Hovedrett
Reinsdyr fra Røros
Bakt rødbet med syrlig rødkål, purreløk og grønnkarse
Reinsdyrsaus og småpoteter

Reindeer from Røros
Baked beet root with pickled cabbage, leek and cress
Reindeer sauce and small potato




Dessert
Norske epler på kefirbunn med sprø nøtter, eplesirup og vaniljeis

Norwegian apple on sourmilk bottom, crispy hazelnuts, applesirup and vanilla ice cream



Pris per person 625

Menyforslag 3

Snack ved ankomst
Surdeigsbrød, knekkebrød og pisket brunet smør

Snack when you arrive
Bread, crispbread and whipped butter



Forrett
Torsk – og sjøkrepsterrin
Rug, agurk og dill
Strandkrabbe- og sjøkrepssuppe

Cod- and langustine terrine
Rye, cucumber and dill
Beach crab- and langustine sauce



Hovedrett
Andebryst fra Holte gård stekt på skrog
Sellerirot, syltet plomme og steinsoppsaus
Potetpure

Duck breast from Holte farm cooked on the bone
Celeriac, pickled plum and porcini mushroom sauce
Potato puree



Dessert
Melkesjokolade- og hasselnøtt mousse
Kirsebær syltet i Rødtopp fra det norske brenneri
syrlig rømmeis

Milk chocolate- and hazelnut mousse
Cherry pickled in Rødtopp liquor from Det Norske Brenneri
Fresh sour cream ice cream



Pris per person 645

Ønsker dere å legge til ost? 3 typer ost med nøttebrød og søtt

+105 per person

PS: Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny. Eksempelsvis er det ikke mulig at noen velger meny 1 og noen meny 3. Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.

PS: Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager før og siste justering på antall senest 24 timer før deres booking. Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.