Selskapsmeny Vinter 2020
20. januar – 23. mars
Menyforslag 1
Snack ved ankomstSurdeigsbrød, knekkebrød og pisket brunet smør
Snack when you arrive
Bread, crispbread and whipped butter
—
Forrett
Lett røkt ishavsrøye fra Sigerfjorden
Sylttet blomkål, stangselleri og dill
Pepperrotrømme med grillet sitron
Smoked and baked Arctic char from Sigerfjorden
Pickled cauliflower, celery and dill
Sour cream with horse radish and grilled lemon
—
Hovedrett
Kalveculotte med rødvinsaus
Skorsonnerot, sjalottløk og hasselnøtter
Potetpure og persille
Veal culotte with red wine sauce
Salsify, onion and hazelnuts
Potato puree and parsley
—
Dessert
Nyr-ostekake med smak av tonka bønner
Kirsebær, sitron og salte mandler
Kirsebær sorbet
Nyr-cheese cake with taste of tonka beans
Cherry’s, lemon and salted almonds
Cherry sorbet
—
Pris per person 585
Menyforslag 2
Snack ved ankomstSurdeigsbrød, knekkebrød og pisket brunet smør
Snack when you arrive
Bread, crispbread and whipped butter
—
Forrett
Jordskokk royale med andehjerter fra Holte gård
Syltede jordskokkskiver, persille og tyttebær
Royale of jerusalem artichoke with duck hearts
Pickled Jerusalem artichoke, parsley and lingonberry
—
Hovedrett
Skrei med blomkål i variasjon
Blåskjellsaus og dill
Fritert brandade med skrei og potet
Skrei with variation of cauliflower
Mussel sauce, dill and brandade with skrei and potato
—
Dessert
Karamell mousse
Med pasjonsfrukt, ananas og syrlig rømmeis
Caramel mousse
With passionfruit, pineapple and sour cream ice
—
Pris per person 610
Menyforslag 3
Snack ved ankomstSurdeigsbrød, knekkebrød og pisket brunet smør
Snack when you arrive
Bread, crispbread and whipped butter
—
Forrett
Kamskjell fra Frøya
Med fennikel- sellerirotkrem, brunet smør og grønne erter
Kamskjell bottarga og kylling buljong
Scallop from Frøya
With fennel and celeriac puree, brown butter and green peas
Scallop bottarga and chicken bullion
—
Hovedrett
Andebryst fra Holte gård
Gulrot- ingefærpure, rosenkål og delikatesseløk
Andesaus med appelsin
Duck breast from Holte farm
Carrot and ginger puree, brussel sprouts and small onion
Duck sauce with orange
—
Dessert
Sjokoladekake Nemesis
Med bringebærsorbet og havrekrunsj
Appelsinsabayonne med Rødtopp fra Det Norske Brenneri
Chocolate cake Nemesis
With raspberry sorbet and oat crumble
Orange sabayonne with Rødtop from Det Norske Brenneri
—
Pris per person 645
+105 per person
Petit four +40PS: Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny. Eksempelsvis er det ikke mulig at noen velger meny 1 og noen meny 3. Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.
PS: Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager før og siste justering på antall senest 24 timer før deres booking. Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.
Allergener / Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.