Selskapsmeny Høst-Jul 2019
20. oktober – 21. desember
Menyforslag 1
Snack ved ankomstSurdeigsbrød, knekkebrød og pisket brunet smør
Snack when you arrive
Bread, crispbread and whipped butter
—
Forrett
Ishavsrøye med sitronsmørsaus
Speket egg, rug og pepperrot
Arctic char with lemon beurre blanc
Cured egg yolk, rye and horse radish
—
Hovedrett
Villkveite
Ertepure, fennikel og rosettkål
Skummende skalldyrsaus og småpoteter
Wild halibut
With green peace, fennel and flower sprouts
Shellfish sauce and small potato
—
Dessert
Multer med «krumkake» og yoghurtmousse
Cloud berries with «krumkake” and yoghurt mousse
—
Pris per person 585
Menyforslag 2
Snack ved ankomstSurdeigsbrød, knekkebrød og pisket brunet smør
Snack when you arrive
Bread, crispbread and whipped butter
—
Forrett
Taskekrabbe med bakt sellerirot
Estragon, sprø bygg og fermentert sellerismørsaus
Brown crab on baked celeriac
Tarragon, crispy barley and fermented celeriac sauce
—
Hovedrett
Reinsdyr fra Røros
Bakt rødbet med syrlig rødkål, purreløk og grønnkarse
Reinsdyrsaus og småpoteter
Reindeer from Røros
Baked beet root with pickled cabbage, leek and cress
Reindeer sauce and small potato
—
Dessert
Norske epler på kefirbunn med sprø nøtter, eplesirup og vaniljeis
Norwegian apple on sourmilk bottom, crispy hazelnuts, applesirup and vanilla ice cream
—
Pris per person 625
Menyforslag 3
Snack ved ankomstSurdeigsbrød, knekkebrød og pisket brunet smør
Snack when you arrive
Bread, crispbread and whipped butter
—
Forrett
Torsk – og sjøkrepsterrin
Rug, agurk og dill
Strandkrabbe- og sjøkrepssuppe
Cod- and langustine terrine
Rye, cucumber and dill
Beach crab- and langustine sauce
—
Hovedrett
Andebryst fra Holte gård stekt på skrog
Sellerirot, syltet plomme og steinsoppsaus
Potetpure
Duck breast from Holte farm cooked on the bone
Celeriac, pickled plum and porcini mushroom sauce
Potato puree
—
Dessert
Melkesjokolade- og hasselnøtt mousse
Kirsebær syltet i Rødtopp fra det norske brenneri
syrlig rømmeis
Milk chocolate- and hazelnut mousse
Cherry pickled in Rødtopp liquor from Det Norske Brenneri
Fresh sour cream ice cream
—
Pris per person 645
+105 per person
PS: Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny. Eksempelsvis er det ikke mulig at noen velger meny 1 og noen meny 3. Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen. Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.
PS: Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager før og siste justering på antall senest 24 timer før deres booking. Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.
Allergener / Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.