Selskapsmeny

1. august – 19. oktober

Menyforslag 1

3 retter

 

Villaks, lettgrillet, med fermentert sitronsaus, purre, speket egg og rug krunsj

Wild salmon, grilled, with fermented lemon sauce, leek, cured egg yolk and rye crunch

GR, GH, F, M

Kylling fra Hovelsrud gård med kylling sjy
Grillet maiskrem, stekt brokkoli og nepe, kålskudd og løpstikke

Chicken from Hovelsrud farm with chicken sauce
Grilled corn puree, fried broccoli and turnip, kale shoots and lovage

M, SI, SS

Norske bær i sesong med Nyr-rømmekrem
Nougatine flak, tyttebærpulver og oxalis

Norwegian berry’s in season with wiped Nyr and sour cream

M

Pris per person 565

Menyforslag 2

3 retter

 

Spisskål med fermentert sellerirotsmørsaus, sprø bygg, estragon og krabbesalat

Spring cabbage with fermented celeriac sauce, crispy barley, tarragon and king crab salad

E, M, S, SI

Kveite med røkt hollandaise
grillet purreløk, jordskokk, brunet smør og Avruga kaviar

Halibut with smoked hollandaise
Grilled leek, deep fried jerusalem artichoke, brown butter and Avruga caviar

F, M, SS

Rabarbra posjert i bringebærjuice
Mynte, havrekrønsj og rømmeis

Rhubarb poached in raspberry juice
Mint, oat crumble and sour cream ice cream

Pris per person 595

Menyforslag 3

3 retter

 
Piggvar- og kamskjellterrin med agurk, dill og strandkrabbesaus

Turbot- and scallop terrine with cucumber, dill and beach crab sauce

F, M, S, SS

Lam fra Bjerkreim med hvitløk- lammesaus
Nykål, grønnkål og syltet morell,
potetpure med røkt smør og bakt hvitløk

Lamb from Bjerkreim with garlic- lamb sauce
Kale, pickled cherry and potato puree with smoked butter and baked garlic

M, SI, SS

Is med smak av brunet smør med eplekaramell og melkesjokolade- og hasselnøtt mousse

Brown butter ice cream with apple caramel and milk chocolate- hazelnut mousse

E, GH, M, H

Pris per person 630

Menyforslag 4

4 retter

 

Spisskål med fermentert sellerirotsmørsaus, sprø bygg, estragon og krabbesalat

Spring cabbage with fermented celeriac sauce, crispy barley, tarragon and king crab salad

E, M, S, SI

Kveite med røkt hollandaise
grillet purreløk, jordskokk, brunet smør og Avruga kaviar

Halibut with smoked hollandaise
Grilled leek, deep fried jerusalem artichoke, brown butter and Avruga caviar

F, M, SS

Kylling fra Hovelsrud gård med kylling sjy
Grillet maiskrem, stekt brokkoli og nepe, kålskudd og løpstikke

Chicken from Hovelsrud farm with chicken sauce
Grilled corn puree, fried broccoli and turnip, kale shoots and lovage

M, SI, SS

Is med smak av brunet smør med eplekaramell og melkesjokolade- og hasselnøtt mousse

Brown butter ice cream with apple caramel and milk chocolate- hazelnut mousse

E, GH, M, H

Pris per person 715

Menyforslag 5

4 retter

 

Villaks, lettgrillet, med fermentert sitronsaus, purre, speket egg og rug krunsj

Wild salmon, grilled, with fermented lemon sauce, leek, cured egg yolk and rye crunch

GR, GH, F, M

Piggvar- og kamskjellterrin med agurk, dill og strandkrabbesaus
Turbot- and scallop terrine with cucumber, dill and beach crab sauce

Lam fra Bjerkreim med hvitløk- lammesaus
Nykål, grønnkål og syltet morell, potetpure med røkt smør og bakt hvitløk

Lamb from Bjerkreim with garlic- lamb sauce
Kale, pickled cherry and potato puree with smoked butter and baked garlic

M, SI, SS

Is med smak av brunet smør med eplekaramell og melkesjokolade- og hasselnøtt mousse

Brown butter ice cream with apple caramel and milk chocolate- hazelnut mousse

E, GH, M, H

Pris per person 715

Ønsker dere å legge til ost?

3 typer ost med nøttebrød og søtt

+105 per person

PS: Vi ønsker igjen å minne om at hele selskapet må bestille samme meny. Eksempelsvis er det ikke mulig at noen velger meny 1 og noen meny 3.
Si fra om dere ønsker flere eller færre retter, så ordner vi noe sammen.
Vi har også mulighet til å ha minglefester med håndholdt mat.

PS: Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager før og siste justering på antall senest 24 timer før deres booking. Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.