Selskapsmeny – lunsj

Fra 20. oktober – 21. desember

Hele selskapet må velge samme meny

 

 

Meny 1

 

Forrett
Reinsdyr «roastbiff»
Med pepperot rømme, syrlig løk og rosenkål

Hovedrett
Villkveite
Ertepure, fennikel og rosettkål
Skalldyrsaus og småpoteter

Dessert
Yoghurt- og hvit sjokoladepannacotta med syltet kirsebær og havresmuler

Pris per person
2 retter (hovedrett – dessert) – 295
3 retter – 385
 

 

Meny 2

 

Forrett
Skummende sjøkreps og strandkrabbesuppe med bakt torsk og sprø rugsmuler

Hovedrett
Confit av andelår med rødvinsaus
Variasjon på sellerirot, rosenkål, syrlig løk og småpoteter

Dessert
Yoghurt- og hvit sjokoladepannacotta med syltet kirsebær og havresmuler

Pris per person
2 retter (hovedrett – dessert) – 295
 

 

3 typer ost med nøttebrød og søtt + 110

PS: Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager før og siste justering på antall senest 24 timer før deres booking. Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.