
Selskapsmeny – lunsj
Fra 20. oktober – 21. desember
Hele selskapet må velge samme meny
Meny 1
Forrett
Reinsdyr «roastbiff»
Med pepperot rømme, syrlig løk og rosenkål
—
Hovedrett
Villkveite
Ertepure, fennikel og rosettkål
Skalldyrsaus og småpoteter
—
Dessert
Yoghurt- og hvit sjokoladepannacotta med syltet kirsebær og havresmuler
—
Pris per person
2 retter (hovedrett – dessert) – 295
3 retter – 385
Meny 2
Forrett
Skummende sjøkreps og strandkrabbesuppe med bakt torsk og sprø rugsmuler
—
Hovedrett
Confit av andelår med rødvinsaus
Variasjon på sellerirot, rosenkål, syrlig løk og småpoteter
—
Dessert
Yoghurt- og hvit sjokoladepannacotta med syltet kirsebær og havresmuler
—
Pris per person
2 retter (hovedrett – dessert) – 295
3 typer ost med nøttebrød og søtt + 110
PS: Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager før og siste justering på antall senest 24 timer før deres booking. Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.
Allergener / Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.