Middag

(16:30-22)

Til å starte med

Starters



Østers, gigas

Oysters, gigas

B, SS

30 / stk



Bakt sellerirot og purreløk med røkt rømme, persille, pepperot og hasselnøtter

Baked celleriac and leak with smoked sour cream, parsley and hazelnuts

SI, M, H VEGETAR

160



Andelevermousse og syltet rødbet med tyttebær. 
Sprø toast med sellerirotkrem og sort trompetsopp

Duck liver mousse in pickled beetroot with lingonberry powder. Toast with celeriac puree and black trumpet mushroom

E, GH, M, SI, SS

175



Purreløksrøsti med rakfisk fra Haadem, dill og løk

Leak and potato cake with fermented trout, dill and onion

E, F, M

175



Løyrom i pannekake med sprø jordskokk, løk og Avdemrømme

Swedish caviar/löyrom in pancake with crispy jerusalem artichoke and sour cream

E, GH, F,  M

185



Kongekrabbe fra Varanger med bakt sellerirot og karamellisert fløte, hasselnøtter, estragon og skalldyrbuljong

King crab from Varanger with baked celeriac and caramelized cream, hazelnuts, tarragon and shellfish bouillon

B, M, H, S, SI, SS

210



Stock’s «snack-tallerken»
Spekeskinke – coppa – fenikkelsalami – Brillat Savarin, Store Velten og norsk cheddar  

Stock’s “snack-plate”
Cured ham – coppa – fennel salami – Brillat Savarin – Store Velten and Norwegian cheddar

M

205 liten
350 stor


 

Ukens forrett

This week’s starter

180

 

Topp råvarer, røft tilberedt – og servert med signatur

Hovedretter

Mains



Kveite med bakt purreløk, rosettkål, eplegel og blåskjellsaus

Halibut with leak, flower sprouts, apple gel and mussel sauce

F, M, SS

295



Lange og estragon, gulrot- ingefærpure, syltet småløk og svartkålchips med hvitvinsaus med kongekrabbe        

white ling with king crab and tarragon carrot puree, pickled onion and kale crisp white wine sauce

F, M, S, SS

285



Andebryst og hjerte fra Holte gård med steinsoppsaus, karamelisert fløte, skorsonnerot og grønnkål

Duck breast and hart from Holte farm with porcini mushroom sauce, caramelized cream, salsify and kale

M, SI, SS

290



Reinsdyr entrecote fra Røros med bringebær og steinsoppsaus, bakt løk, sprø jordskokk, syrlig rødkål og potetpure

Reindeer from Røros with raspberry and porcini mushroom sauce, baked onion, crispy jerusalem artichoke, pickled red cabbage and potato puree

M, SI, SS

315



Entrecote med grønne bønner, grillet løk og persillepoteter. Hollandaise med brunet smør og rødvinsaus  

Rib eye steak with black garlic pure, haricots verts and parsley potatoes. Hollandaise with beurre noisette and red wine sauce

E, M, SP

330



Ukens fisk

This week’s fish

290



Ukens kjøtt

This week’s meat

290

 

Dessert



Smultring med kirsebærsorbet 
salt karamell og hasselnøtter

Doughnut with cherries salted caramell and hazelnuts

E, GH, M, H

134



Sjokolade-bonnet, solbær i akevitt 
solbærsorbet, einebær og eplegranite

Chocolate bonnet, black currant in aquavit black current sorbet and apple granite

M

140



Finnmarksmulter, pisket krem og krumkake

Cloudberries from Finnmark, wiped cream and “krumkake” traditional norwegian Christmas cake

E, GH, M

140



Ukens dessert

This week’s dessert

135



3 petit fours

75



Ost – 3 slag
Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheese, ask about today’s assortments
Served with nut bread and something sweet

GH, M, MA, H

145



Hel / halv Brillant Savarin, 500 g. med lunt brød og aprikos. Passer for 4-6 / 2-3 personer

Whole / half Brillant Savarin, 250 g. with bread and apricot. For 4-6 people

GH, M, SS

295 / 195

 

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.