Middag

(16-22)

Til å starte med

Starters


Østers, gigas
Oysters, gigas
B, SS
30 / stk
Blomkål og sprø jordskokk
med comtëveloute, sitrontapioka, rosenkål og løpstikke
Beef tartar with egg yolk cream, pickled onion, watercress emulsion and crispy potato
M, SS
160
Rørt oksetartar
med syrlig eggekrem, blomkarsemajones, syltet løk og sprø potet
Beef tartar with egg yolk cream, pickled onion, watercress emulsion and crispy potato
E, SS
170

Villaks, lettgrillet, med fermentert sitronsaus, purre, speket egg og rug krunsj
Wild salmon, grilled, with fermented lemon sauce, leek, cured egg yolk and rye crunch
GR, GH, F, M
180

Spisskål med fermentert sellerirotsmørsaus, sprø bygg, estragon og krabbesalat
Spring cabbage with fermented celeriac sauce, crispy barley, tarragon and king crab salad
E, M, S, SI
180

Piggvar- og sjøkrepsterrin med agurk, dill og strandkrabbesaus
Turbot- and langoustine terrine with cucumber, dill and beach crab sauce
F, M, S, SS
195

Stock’s «snack-tallerken»
Spekemat, ost, salte mandler og brød
Stock’s “snack-plate”
Cured meat, cheese, salted almonds and bread
M
215 liten
365 stor

  Ukens forrett
This week’s starter
180
 
Topp råvarer, røft tilberedt – og servert med signatur

Hovedretter

Mains


Makrell på beinet med røkt hollandaise
grillet purreløk, fritert jordskokk, brunet smør og Avruga kaviar
Machel on the bone with smoked hollandaise Grilled leek, deep fried jerusalem artichoke, brown butter and Avruga caviar
F, M, SS
280

Pannestekt lysing, med soppbuljong, kantarell og blåskjellskum
Potetpure og crudite på gulrot og fennikel
Hake, pan fried, with mushroom broth, chanterelles and mussel foam Potato puree and crudité of carrot and fennel
B, F, M, SI, SS
285

Kylling fra Hovelsrud gård med kylling sjy
Grillet maiskrem, stekt brokkoli og nepe, kålskudd og løpstikke
Chicken from Hovelsrud farm with chicken sauce
Grilled corn puree, fried broccoli and turnip, kale shoots and lovage
M, SI, SS
285

Lam fra Bjerkreim med hvitløk- lammesaus
Nykål, grønnkål og tomat potetpure med røkt smør og bakt hvitløk
Lamb from Bjerkreim with garlic- lamb sauce
Kale, tomato and potato puree with smoked butter and baked garlic
M, SI, SS
295

Entrecote med grønne bønner, tomat, bakt løk og persillepoteter 335 Rødvinsaus og røkt hollandaise
Rib eye steak with haricots verts, cabbage baked onion and parsley potatoes
Red wine sauce and smoked hollandaise
E, M, SI, SP
335

Ukens fisk
This week’s fish
295

Ukens kjøtt
This week’s meat
295
 

Dessert


Rabarbra posjert i bringebærjuice
Mynte, havrekrønsj og rømmeis
Rhubarb poached in raspberry juice
Mint, oat crumble and sour cream ice cream
M
130

Norske bær i sesong med Nyr-rømmekrem
Nougatine flak, tyttebærpulver og oxalis
Norwegian berry’s in season with wiped Nyr and sour cream
M
130

Brunet smøris med eplekaramell og melkesjokolade- og hasselnøttmousse
Brown butter ice cream with apple caramel and milk chocolate- hazelnut mousse
E, GH, M, H
130

Ukens dessert
This week’s dessert
130

3 petit fours
55

Ost – 3 slag
Serveres med nøttebrød og noe søtt
Cheese, ask about today’s assortments
Served with nut bread and something sweet
GH, M, MA, H
145

 

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.