Middag

(16-22)

Til å starte med

Starters



Ishavsrøye med sitronsmørsaus.
Speket egg, rug og pepperrot


Arctic char with lemon beurre blanc, cured egg yolk, rye and horseradish

E, GH, GR, F, M

170



Rakfisk fra Haadem med ringerikspotet, løk og rømme fra Avdem

Fermented trout from Valdres, with Ringeriks-potato, onion and sour cream

F, M

180



Taskekrabbe med bakt sellerirot
Estragon, sprø bygg og fermentert sellerismørsaus

Brown crab with baked celeriac, tarragon, crispy barley and fermented celeriac sauce

E, GB, M, S, SI, SS

195



Torsk- og sjøkrepsterrin
Rug, agurk og dill. Strandkrabbe- og sjøkrepssuppe

Cod- and langustine terrine, rye, cucumber and dill, beach crab- and langustine sauce

GH, GB, F, M, S, SS

210



Tartar av okselår med eggeplomme, pepperrot, kapers, rødbet og løk

Tartar of beef with egg yolk, horseradish, capers, beetroot and onion

E, M, SS

175



Stock’s «snack-tallerken»
Spekemat, ost, salte mandler og brød


Stock’s “snack-plate”
Cured meat, cheese, salted almonds and bread

M

215 liten
365 stor



  Dagens forrett

Today’s starter

180

 
Topp råvarer, røft tilberedt – og servert med signatur

Hovedretter

Mains



Pannestekt brosme med løk og eple confitert potet, sitrontimian og beurre blanc

Pan fried cusk with onion and apple, potato confit, lemon thyme and beurre blanc

F, M, SS

280



Villkveite med ertepure, fennikel og rosettkål skummende skalldyrsaus og småpoteter

Wild halibut with green peas, fennel and flower sprouts, shellfish sauce and small potatoes

B, F, M, S, SI, SS

295



Andebryst fra Holte gård sellerirot, syltet plomme og steinsoppsaus, potetpure

Duck breast from Holte farm, celeriac, pickled plum and porcini mushroom sauce, potato puree

M, SI, SS

315



Reinsdyr fra Røros bakt rødbet med syrlig rødkål, purreløk og grønnkarse. Reinsdyrsaus og småpoteter

Reindeer from Røros Baked beetroot with pickled cabbage, leek and cress, reindeer sauce and small potatoes

M, SI, SS

335



Entrecote med grønne bønner, tomat og bakt løk rødvinsaus, røkt hollandaise og persillepoteter

Rib eye steak with haricots verts, tomato and baked onion Red wine sauce, smoked hollandaise and parsley potatoes

E, M, SI, SS

335



Dagens fisk
Today’s fish

295



Dagens kjøtt

Today’s meat

295

 

Dessert



Colston Bassett Stilton – Neal’s Yard Dairy med pepperkake og fiken

with crispy gingerbread and figs

E, GH, M, SS

115



Ost – 3 slag Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheeses – ask about today’s assortment. Served with fruit and nut bread and condiments

GH, M, MA, H

145



Norske epler med kefirkake, sprø nøtter, eplesirup og vaniljeis

Norwegian apples with sourmilk cake, crispy hazelnuts, apple syrup and vanilla ice cream

E, GH, H, M

135



Hvit sjokolade og yoghurtmousse med multer og «krumkake»

White chocolate- and yoghurt mousse with cloudberries and “krumkake”

E, GH, M

145



Melkesjokolade- og hasselnøttmousse kirsebær syltet i Rødtopp fra Det Norske Brenneri, syrlig rømmeis

Milk chocolate- and hazelnut mousse, cherries pickled in Rødtopp liquor from Det Norske Brenneri, fresh sour cream ice cream

M, H

145



Dagens dessert

Today’s dessert

130



3 petit fours

55

 

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.