Middag

(16:30-22)

Til å starte med

Starters



Østers, gigas

Oysters, gigas

B, SS

30 / stk



Kalvetartar med sprø surdeig, gressløkmajones og grønn asparges

Tartar of veal with crispy sour dough, chives-mayonnaise and green asparagus

E, GH, SP

180



Hvit asparges med västerbotten, smørsaus, dill, reddik og ørretrogn

White asparagus with Västerbotten cheese, beurre blanc, dill, radish and trout roe

F, M, SS

185



Kamskjell og råreker med yoghurt, syltet nepe, ramsløk og persille

Scallops and raw shrimps with yogurt, pickled turnips, ramson and parsley

B, M, S, SS

195



Sjøkreps «butterfly» med brunet smør, sitron og estragon. Lunt surdeig brød

Langoustine “butterfly” with beurre noisettes, lemon and tarragon. Warm sourdough bread

E, M, SS

245



Grillet hjertesalat med gressløkmajones, hasselnøtter, frittert kapers og pepperot

Grilled salad with chives-mayonnaise, hazelnuts, fried capers and horseradish

E, H, SS

145

Legg til fenikkelsalami + 60


 

Ukens forrett

This week’s starter

170

 

Topp råvarer, røft tilberedt – og servert med signatur

Hovedretter

Mains



Pannestekt lysing med bønne-cassoulet, chorizo, asparges bønner og tomat

Pan fried hake with bean-cassoulet, chorizo, green beans and tomato

F, M, S, SI, SS

285



Kveite med nykål, hvit asparges, reddik, dill og pepperot – beurre blanc

Halibut with fresh cabbage, white asparagus, radish and dill. horseradish – beurre blanc

F, M, SS

295



Svinekam med nepe, løpstikkekrem og gulrot. Sherrysjy

Pork back with turnip, lovage cream and carrot. Sherry sauce

E, M, SS, SI

275



Lam med feve bønner, erter, hvitløkskrem og potetpure. Lammesjy med fersk hvitløk

Lamb with fava beans, petit pois, garlic cream and potato puree. Lamb sauce with fresh garlic

M, SI, SS

295



Entrecote med rødbet- og svart hvitløkpure, nykål, grønne bønner og løpstikkepoteter. 
Hollandaise med brunet smør og rødvinsaus

Rib eye steak with beetroot-black garlic pure, haricots verts and lovage potatoes. Hollandaise with beurre noisettes and red wine sauce

E, M, SP

330



Ukens fisk

This week’s fish

290



Ukens kjøtt

This week’s meat

290

 

Dessert



Luftig sitronkrem, melkesjokolade og bær

Airy lemon curd, milk chocolate and berries

GH, E, M

135



Hvit sjokolademousse med jordbær i hibiskus og lakris

Airy white chocolate mousse with strawberries in hibiscus and liquorish

E, M

135



Rabarbrakake og syltet rabarbra med syrlig fløte, smuler og hylleblomstsorbet

Rhubarbcake and pickled rhubarb, savory cream, crumble and elder flower sorbet

E, GH, M

135



Ukens dessert

This week’s dessert

130



3 petit fours

75



Ost – 3 slag
Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheese, ask about today’s assortments
Served with nut bread and something sweet

GH, M, MA, H

145



Hel Brillant Savarin, 500 g. med lunt brød og aprikos. Passer for 4-6 personer

Whole Brillant Savarin, 250 g. with bread and apricot. For 4-6 people

GH, M, SS

295

 

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.