Middag

(16:30-22)

Til å starte med

Starters



Østers, gigas

Oysters, gigas

B, SS

30 / stk



Løyrom i pannekake med frittert jordskokk og rømme

Löyrom in pancake with deep fried Jerusalem artichoke and sour cream

E, F, GH, M

175



Taskekrabbe med favabønner, syltet nepe, toast melba, dill og syrlig smørsaus

Crab with fava beans, pickled turnip, toast melba, dill and fresh butter sauce

GH, M, S, SS

185



Pannestekt sjøkreps og kamskjellpølse med sellerirot, tomat og sjøkrepssaus

Pan fried langoustine and scallop sausage with celeriac, tomato and langoustine sauce

B, E, M, S, SI, SS

205



Nypoteter med speket and, karamellisert fløte, tyttebær og kyllingsjy

Small potatoes with cured duck, caramelized cream, lingonberry and chicken broth

M, SS

165



Stock’s «snack-tallerken»
Spekeskinke – coppa – fenikkelsalami – Brillat Savarin, Store Velten og norsk cheddar  

Stock’s “snack-plate”
Cured ham – coppa – fennel salami – Brillat Savarin – Store Velten and Norwegian cheddar

M

205 liten
350 stor


 

Ukens forrett

This week’s starter

170

 

Topp råvarer, røft tilberedt – og servert med signatur

Hovedretter

Mains



Pannestekt lysing med syrlig gulrotpure, kålrabi, rettish og eple beurre blanc

Pan fried hake with savory carrot pure, kohlrabi, reddish and apple beurre blanc

F, M, SS

285



Posjert fjellørrett med blomkålpure, hasselnøtter og reddik. Stekt blomkål og kyllingsjy        

Poached mountain trout with cauliflower pure, hazelnuts and radish. Roasted cauliflower and chicken broth

F, M, H, SY, SI, SS

295



Lam fra Bjerkreim med potetpure, bakt sjalottløk, moreller og kål. Lammesjy med hvitløk    

Lamb from Bjerkreim with potato pure, baked charlotte onion, cherry’s and kale. Lamb broth with garlic

M, SI, SS

295



Svin fra Røysland gård med voksbønner, potetpure og sort trøffel. Svin og sjampiongsaus

Pork from Røysland farm with vax beans, potato pure and black truffle. Pork and champion sauce

M, SI, SS

285



Entrecote med svart hvitløkpure, nykål, grønne bønner og poteter. 
Hollandaise med brunet smør og rødvinsaus

Rib eye steak with black garlic pure, haricots verts and parsley potatoes. Hollandaise with beurre noisettes and red wine sauce

E, M, SP

330



Ukens fisk

This week’s fish

290



Ukens kjøtt

This week’s meat

290

 

Dessert



“eplekake” med salt karamell , steinsoppulver og geiteyohurtsorbet

“apple cake” with salty caramel, porcini mushroom powder and goat yoghurt sorbet

E, GH, M

135



Plomme og stikkelsbær kompott med sprø marengs, sitronkrem og stikkelsbærsorbet

Plum and gooseberry compote with crunchy meringue, lemon curd and gooseberry sorbet

E, M

135



Bringebær, økologisk rømme, krunsj og vaniljeiskrem

Raspberry, ecological sour cream, crunch and vanilla ice cream

E, M

135



Ukens dessert

This week’s dessert

130



3 petit fours

75



Ost – 3 slag
Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheese, ask about today’s assortments
Served with nut bread and something sweet

GH, M, MA, H

145



Hel / halv Brillant Savarin, 500 g. med lunt brød og aprikos. Passer for 4-6 / 2-3 personer

Whole / half Brillant Savarin, 250 g. with bread and apricot. For 4-6 people

GH, M, SS

295 / 195

 

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.