Middag

(16:30-22)

Til å starte med

Starters



Østers nr.3 fra Bretagne, naturel, eller med epletapioka og ramsløkolje

Oysters no.3 from Bretagne, naturel, or with apple tapioca and ramson oil

B, SS

25 / stk



Ørretrogn med Nyr- og rømmekrem med puffet svor og potet-sellerirotchips

Trout caviar with fresh cheese cream, pork crackling and potato-celery root crisps

F, M, SI

160



Lettrøkt kveite med pepperrot, havsalat, østersemulsjon og tomatbuljong

Lightly smoked halibut with horseradish, oyster emulsion and tomato jus

B, GH, F, M, SI, SS

165



Kamskjell og råreker med yoghurt, syltet nepe, ramsløkkapers og

Scallops and raw shrimps with yogurt, pickled turnips, ramson capers and parsley

B, M, S, SS

195



Pannestekt sjøkreps med hasselnøtt-selleriroyale, estragon, sjøkrepsskum og stangselleri

Panfried langoustine with hazelnut-celeriac custard, tarragon and langoustine sauce

E, H, M, SI, SS

205



Hjortetartar med estragon, pepperot og syltede sennepsfrø, brønnkarse og sprø løk

Tartar of venison with tarragon, horseradish and pickled mustard seeds, water cress and crunchy onion

E, M, SS

175



Rosastekt andehjerte med syrlig savoykål og luftig jordskokk- løpstikkekrem

Panfried duck heart with savoy cabbage and cream of Jerusalem artichoke and lovage

E, M, SS

165



Dagens forrett

Today’s starter

165

 

Topp råvarer, røft tilberedt – og servert med signatur

Hovedretter

Mains



Skrei med bouillabaisse, blåskjell og potetpure. Safran-rouilleskum

Skrei,(seasonal Lofot cod) “Bouillabaisse” style

B, F, M, SI, SS

275



Ishavsrøye med salt selleri, syltet knutekål, hasselnøttsaus og ristede hasselnøtter

Arctic char with salted celery, pickled kohlrabi, hazelnut sauce and roasted hazelnuts

F, M, H, SS

285



Braisert kyllinglår med sprøtt skinn, småløk, purreløk, sellerirot og sherryjus 

Braised chicken leg with crispy skin, onions, leek and celery. Sherry sauce

GH, M, SI, SS

285



Kalveculotte med romanesco, syltet løk, sprø selleri og hvitløk-estragonsjy

Rump of  Veal with romanesco, pickled onions, crispy celery and garlic-tarragon sauce

M, SI, SS

295



Entrecote med rødbet- og svart hvitløkpure, grønne bønner, grillet løk og persillepoteter
Røkt hollandaise og rødvinsaus

Rib eye steak with beetroot-black garlic pure, haricots verts, grilled onion and parsley potatoes
Smoked hollandaise and red wine sauce

E, M, SP

330



Vi har også dagens anbefalinger – forrett, fisk, kjøtt og dessert. Bestill en eller flere retter. Her styrer du. Vi er også flinke på vegetarmat

Every day we offer a changing menu. Please ask for vegetarian options.


3 retter, forrett, fisk eller kjøtt og dessert (med ost i tillegg)                

3 courses

545 (645)



4 retter, forrett, fisk, kjøtt og dessert

4 courses

645



5 retter, forrett, fisk, kjøtt, dessert og ost

5 courses

735

 

Dessert



Sjokolademousse med mango, mynte og pasjonsfruktsorbet

Chocolate mousse with mango, mint and passion fruit sorbet

E, M

135



Brioche med klementingele, beurre noisette-iskrem og chips med salt lakris

Brioche with orange jelly, beurre noisette ice cream and salt lacorice

E, GH, M

135



Makron med blåbær og sitron, syrlig hylleblomstkrem og vaniljeiskrem

Macaron with blueberry and lemon, elderflower cream and vanilla ice cream

E, M, MA

135



Dagens dessert

Today’s dessert

130



3 petit four – pasjonsfrukt, hvit sjokolade og solbær

3 petit four – passionfruit, white chocolate and blackcurrant

75



Ost – 3 slag
Serveres med nøttebrød og noe søtt

Cheese, ask about today’s assortments
Served with nut bread and something sweet

GH, M, MA, H

145



Hel, lun Epoisses 250 g, rødkittost fra Burgund modnet hos MonS, affineur

Epoisses, 250g, Burgundy cheese from the affineur MonS

295

 

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.