Middag

(16-22)

Til å starte med

Starters


Østers, gigas
Oysters, gigas
B, SS
30 / stk
Oksetartar med rødbet, sylteagurk, pepperrot og eggeplomme
Margbein med estragon
Beef tartar with beetroot, cornichons, horse radish and egg yolk Bone marrow with tarragon
E, M, SS
195
Hylleblomst syltet makrell med agurk, rug, avruga kaviar og pepperrotrømme
Elder flower pickled mackerel with horse radish cream, cucumber, rye and avruga caviar
F, GH, GR, M, SS
185

Grønn asparges, purre og jordskokk i rug pannekake med løyromrømme og hasselnøtter
Green asparagus, leek and Jerusalem artichoke in rye pancake with løyrom sour cream and hazelnuts
E, F, GH, GR, M, H, SS POSSIBLE FOR VEGETARIAN
195

Hvit asparges med kremet blåskjell- og comtesaus, agurk og dill
White asparagus with creamy mussel- and comte sauce, cucumber and dill
B, M, SP
195

Spisskål med fermentert sellerirotsmørsaus, sprø bygg, estragon og kongekrabbesalat
Spring cabbage with fermented celeriac sauce, crispy barley, tarragon and king crab salad
E, M, S, SI POSSIBLE FOR VEGETARIAN
215

Stock’s «snack-tallerken»
Utvalg av spekemat og oster
Stock’s “snack-plate”
Selection of cured meat and cheese
M
215 liten
365 stor

  Ukens forrett
This week’s starter
180
 
Topp råvarer, røft tilberedt – og servert med signatur

Hovedretter

Mains


Ishavsrøye fra Vesterålen
Variasjon på blomkål, hasselnøtter og kylling sjy med brunet smør
Arctic char from Vesterålen with cauliflower, hazelnuts and chicken sauce with brown butter
F, M, H, SI
290

Pannestekt villkveite med beurre blanc, hvit asparges og grillet hjertesalat
Pan fried halibut with sauce beurre blanc, white asparagus and grilled salad
GH, F, M, SS POSSIBLE FOR VEGETARIAN
295

Svin fra Ryfylke med bakt sellerirot, smørdampet gulrot og ramsløk
Potetpure og hvitløksjy
Pork from vest of Norway with baked celeriac, butter poached carrot and ramson
Potato puree and garlic sauce
M, S, SS
290

And fra Holte gård med morkelkremsaus
Nepe, reddik, vårløk og grønn asparges
Duck from Holte gård with morel sauce
Turnip, radish, spring onion and green asparagus
M, SI, SS
325

Entrecote med grønne bønner, nykål, bakt løk og persillepoteter
Rødvinsaus og røkt hollandaise
Rib eye steak with haricots verts, cabbage baked onion and parsley potatoes
Red wine sauce and smoked hollandaise
E, M, SI, SP
335

Ukens fisk
This week’s fish
295

Ukens kjøtt
This week’s meat
295
 

Dessert


Honni-kornis, grillet mango, rug, sitronkake og verbena
Honey-corn ice cream, grilled mango, rye, lemon and verbena
E, GH, GR, M
130

Snøfriskkrem med syltet rabarbra, havrekjeks og rømmeis
Goat cream cheese cream with pickled rhubarb, oatcakes and sour cream ice
GH, M
145

Bringebær, vaniljekrem, sjokoladekake og bringebæriskrem
Raspberry, vanilla cream, chocolate cake and raspberry ice cream
E, GH, M
145

Ukens dessert
This week’s dessert
135

3 petit fours
75

Ost – 3 slag
Serveres med nøttebrød og noe søtt
Cheese, ask about today’s assortments
Served with nut bread and something sweet
GH, M, MA, H
145

 

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.