Middag

(16-22)

Til å starte med

Starters


Østers, gigas
Oysters, gigas
B, SS
30 / stk
Oksetartar med rødbet, sylteagurk, pepperrot og eggeplomme
Margbein med estragon
Beef tartar with beetroot, cornichons, horse radish and egg yolk Bone marrow with tarragon
E, M, SS
195
Ishavsrøye fra Vesterålen med pepperrotrømme
Syrlig agurk, soya tapioka, gravet eggeplomme og sprø rug
Arctic char from Vesterålen with horseradish cream
Pickled cucumber, soy tapioca, cured egg yolk and crispy rye
GH, GR, F, M, SY
190

Potet og bakt purreløk med røkt løyrom- og rømmesaus
Potato and baked leek with smoked Løyrom- and sour cream sauce
F, M
205

Pannestekt kamskjell, posjert skrei, oksekjake ragu og luftig potetkrem
Pan fried scallop, poached cod, ox cheek ragout and fluffy potato cream
E, B, F, M, SI, SS
210

Sjøkreps bisque med pannestekt sjøkreps, agurk, dill og krutonger
Langoustine bisque with pan fried langoustine, cucumber, dill and croutons
GH, M, S, SI, SS
230

Stock’s «snack-tallerken»
Utvalg av spekemat og oster
Stock’s “snack-plate”
Selection of cured meat and cheese
M
205 liten
350 stor

  Ukens forrett
This week’s starter
180
 
Topp råvarer, røft tilberedt – og servert med signatur

Hovedretter

Mains


Skrei fra Lofoten med gressløk beurre blanc
Stekt skorsonnerot, løk og mørk blomkålpure
Cod from Lofoten with chives beurre blanc
Pan fried salsify, onion and roasted cauliflower puree
F, M, SS
290

Pannestekt kveite med blanquette saus
Selleri- og fennikelpure, syltet fennikel og savoykål
Pan fried halibut with sauce blanquette
Celeriac and fennel puree, pickled fennel and savoy cabbage
E, M, SI, SS
295

Farsert kyllingbryst fra Holte gård
Sprø potet, nepe og bakt sjalottløk
Trøffelsaus
Chicken breast with farce
Crispy potato, turnip and baked shallot onion
Truffle sauce
E, M, SI, SS
285

Reinsdyrentrecote fra Røros med variasjon på sellerirot, puffet byggryn og reinsdyrsjy med hint av bringebær
Reindeer from Røros with variations of celeriac, crispy barley and reindeer sauce with a hint of raspberry
GB, M, SI, SS
325

Entrecote med grønne bønner, karamellisert løk og persillepoteter
Rødvinsaus og røkt hollandaise
Rib eye steak with haricots verts, caramelized onion and parsley potatoes
Red wine sauce and smoked hollandaise
E, M, SI, SP
335

Ukens fisk
This week’s fish
295

Ukens kjøtt
This week’s meat
295
 

Dessert


Ananas med tonkabønnekrem og hvit sjokoladebunn
Yoghurtsorbet og honning tuiles
Pineapple with tonka beans cream and white chocolate cake
Yoghurt sorbet and honey tuiles
E, GH, M
135

“Berlinerboller” fylt med tindved og aprikos
Tindved yoghurt og pistasjeis
«doughnut» filled with sea buckthorn and apricot
Sea buckthorn yoghurt and pistachio ice cream
E, GH, M, P, SS
135

Nemesis sjokoladekake med luftig Caramelia sjokolade
Solbærsorbet og krokan
Nemesis chocolate cake with airy Caramelia chocolate
Black current sorbet and crunchy nuts
E, M, PA
145

Ukens dessert
This week’s dessert
135

3 petit fours
75

Ost – 3 slag
Serveres med nøttebrød og noe søtt
Cheese, ask about today’s assortments
Served with nut bread and something sweet
GH, M, MA, H
145

Hel / halv Brillant Savarin, 500 g. med lunt brød og aprikos. Passer for 4-6 / 2-3 personer Whole / half Brillant Savarin, 250 g. with bread and apricot. For 4-6 people
GH, M, SS
295 / 195
 

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.