Lunsj

(Mandag til fredag 11 til 15 / lørdag 12 til 15)

Cæsar salat med kylling, bacon, parmesan, egg og hvitløkskrutonger
Caesar salad with chicken, bacon, parmesan, egg and garlic croutons
E, F, GH, M, SP, SS
185

Håndpillede reker på surdeigsbrød med dillemulsjon, fenikkel og eple
Hand pilled shrimps with sour dough bread, dill emulsion, fennel and apple
E, M, GH, S
195

Oksetarter – kapers, cornichons, rødbet, løk, sennep og pepperot
150 g. med pommes frittes og trøffelmajones

Beef tartar – capers, cornichons, beet root, onion, mustard and horse radish
E, M, SP, SS
195
 
Topp råvarer, røft tilberedt – og servert med signatur

Croque madame, ostesmørbrød med skinke fra Idsø, comte og Gruyère
Speilegg og mornay saus

Crouque madam, cheese sandwich with smoked ham, comte and Gruyère
Fried egg and mornay sauce
GH, E, M
185

Kremet fiskesuppe med hvit fisk, purreløk, fenikkel og gressløk
Creamy fish soup with white fish, leak, fennel and chives
F, M, SS
180

Burger av høyrygg og bringe med panchetta ragu og cheddar
Trøffelmajones, tomat, cornichons, salat og pommes frites
Burger with pancetta ragu, cheddar and brioche bun
Truffel mayonnaise, tomato, cornichons, salad and pommes frites
E, GH, M, SS
250
 
Dagens lunsj

Today’s lunch

210




  Dagens dessert

Today’s dessert

95




  2 biter søtt til kaffen

Petit four

45

 

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.