Lunsj

(Mandag til fredag 11 til 15 / lørdag 12 til 15)

Cæsar salat med kylling, bacon, parmesan,
egg og hvitløkskrutonger

Caesar salad with chicken, bacon, parmesan,
egg and garlic croutons

E, F, GH, M, SP, SS

185

Skagen toast – reker og kreps i dillmajones
toppet med løyrom

Toast Skagen – shrimps and crayfish in dill mayonnaise
topped with Swedish caviar “løyrom”

GH, F, M, S

205

Egg Benedict med spinat og hollandaise
Velg mellom røkt laks fra Vippetangen eller bacon

Egg Benedict with smoked salmon from Vippetangen

E, F, GR, M

165

Kremet fiskesuppe med hvit fisk,
purreløk, fenikkel og gressløk

Creamy fish soup with white fish, leak, fennel and chives
F, M, SS

180

 

Topp råvarer, røft tilberedt – og servert med signatur

Oksetartar – kapers, cornichons, rødbet, løk, sennep og pepperot

Beef tartar – capers, cornichons, beet root, onion, mustard and horse radish

E, M, SP, SS

80 g. 135
160 g. med parmesan pommes frites 195

Burger av høyrygg og bringe med cheddar og briochebrød
Tomat, cornichons, salat, chipotle majones og pommes frites

Burger with cheddar and brioche bun
Tomato, cornichons, salad and chipotle mayonnaise. Comes with pommes frites

E, GH, M, SS

250

 

Dagens lunsj

Today’s lunch

220


 
Dagens dessert

Today’s dessert

95


 
2 biter søtt til kaffen

Petit four

45

 

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.