
Lunsj
(Mandag til fredag 11 til 15 / lørdag 12 til 15)
Caesar salad with chicken, bacon, parmesan, egg and garlic croutons
E, F, GH, M, SP, SS
185
—
Håndpillede reker på surdeigsbrød med dillemulsjon, fenikkel og eple
Hand pilled shrimps with sour dough bread, dill emulsion, fennel and apple
E, M, GH, S
195
—
Oksetarter – kapers, cornichons, rødbet, løk, sennep og pepperot
150 g. med pommes frittes og trøffelmajones
Beef tartar – capers, cornichons, beet root, onion, mustard and horse radish
E, M, SP, SS
195
Topp råvarer, røft tilberedt – og servert med signatur
Speilegg og mornay saus
Crouque madam, cheese sandwich with smoked ham, comte and Gruyère
Fried egg and mornay sauce
GH, E, M
185
—
Kremet fiskesuppe med hvit fisk, purreløk, fenikkel og gressløk
Creamy fish soup with white fish, leak, fennel and chives
F, M, SS
180
—
Burger av høyrygg og bringe med panchetta ragu og cheddar
Trøffelmajones, tomat, cornichons, salat og pommes frites
Burger with pancetta ragu, cheddar and brioche bun
Truffel mayonnaise, tomato, cornichons, salad and pommes frites
E, GH, M, SS
250
Today’s lunch
210
Dagens dessert
Today’s dessert
95
2 biter søtt til kaffen
Petit four
45
Allergener / Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.