Lunsj

(11-15:30)

Romanosalat med sitrondressing, parmesan, tomat, syltet løk og kokt egg

Romaine lettuce with lemon dressing, parmesan, tomato, pickled onion and boiled egg. With chicken or shrimps

E, GH, GR, M, SP, SS

Med kylling 185

Med reker 195

Sild og rakfisk med rømme, rødløk, rødbet, kokt egg og potet

Herring and fermented trout with sour cream, onion, beet root boiled egg and potato

E, F, M, SS

210

Kremet fiskesuppe med purreløk, fenikkel og gressløk

Creamy fish soup with leak, fennel and chives

E, GH, F, SS

205

Reinsdyrbuljong, med bog, gulrot, melboller og persilletoast

Reindeer bullion with shoulder and brisket, carrot, flour dumplings and parsley toast

E, F, GR, GH, M

195

 

Topp råvarer, røft tilberedt – og servert med signatur

Porchetta på rugbrød med rødkål, rosenkål, sennep og remulade

Porchetta on rye bread with red cabbage, brussel sprouts, mustard and tartar sauce

GH, GB, E, SS

225

Burger med cheddar, bløt og sprø løk, tomat, salat og øy-saus

Burger with cheddar, fried and crispy onion, tomato, salad and thousand island sauce

E, GH, M, SS

220

Pommes frites +30

VEGETAR:
Gratinert chevre på rugbrød med rødkål, rosenkål, sennep og remulade

Gratinated chevre on rye bread with red cabbage, brussel sprouts, mustard and tartar sauce

185

 

Dagens lunsj

Today’s lunch

210



Sitronkake med vaniljeis

Lemon cake with vanilla ice cream

95



Stilton med fikenkompott

Stilton with fig compote

95



2 biter søtt til kaffen

Petit four

45

 

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.