Selskapsmeny Julen 2018

Fra 1. november

Menyforslag 1

 

Andelevermousse og syltet rødbet med tyttebær.
Sprø toast med sellerirotkrem og sort trompetsopp

Duck liver mousse in pickled beetroot with lingonberry powder
Toast with celeriac puree and black trumpet mushroom   

E, GH, M, SI, SS

Lange med kongekrabbe og estragon
gulrotkrem, syltet småløk og svartkålchips
hvitvinsaus

white ling with king crab and tarragon
carrot puree, pickled onion and kale crisp
white wine sauce   

F, M, S, SS

Smultring med kirsebærsorbet
salt karamell og hasselnøtter

Doughnut with cherries  
salted caramell and hazelnuts

E, GH, M, H

Pris per person 555

Menyforslag 2

 

Løyrom i pannekake med sprø jordskokk og Avdemrømme

Swedish caviar/löyrom in pancake with crispy jerusalem artichoke
and sour cream

E, GH, F,  M

Andebryst og hjerte fra Holte gård med steinsoppsaus,
karamelisert fløte, skorsonnerot og grønnkål

Duck breast and hart from Holte farm with porcini mushroom sauce
caramelized cream, salsify and kale

M, SI, SS

Sjokolade-bonnet, solbær i akevitt
solbærsorbet, einebær og eplegranite

Chocolate bonnet, black currant in aquavit
black current sorbet and apple granite

M

Pris per person 595

Menyforslag 3

 

Kongekrabbe fra Varanger med bakt sellerirot og karamellisert fløte
hasselnøtter, estragon og skalldyrbuljong

King crab from Varanger with baked celeriac and caramelized cream
hazelnuts, tarragon and shellfish bouillon

B, M, H, S, SI, SS

Reinsdyr entrecote fra Røros med bringebær og steinsoppsaus
bakt løk, sprø jordskokk, syrlig rødkål og potetpure

Reindeer from Røros with raspberry and porcini mushroom sauce
baked onion, crispy jerusalem artichoke, pickled red cabbage and potato puree

M, SI, SS

Finnmarksmulter, pisket krem og krumkake

Cloudberries from Finnmark, wiped cream
and “krumkake” traditional norwegian Christmas cake  

E, GH, M

Pris per person 645

Legg til

Stock’s «snack-tallerken»
Spekeskinke – coppa – fenikkelsalami – Store Velten og norsk cheddar

Stock’s “snack-plate”
Cured ham – coppa – fennel salami – Store Velten and Norwegian cheddar

M

+ 95 per person

 

3 typer ost med nøttebrød og søtt

+ 95 per person

PS: Vi må ha meny og antall på selskapet 3 dager før og siste justering på antall senest 24 timer før deres booking. Justeringer etter dette tidspunktet vil bli belastet i sin helhet.

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.