Barmeny
fra 16 til sent
(bestilles og spises i baren)
Kokt Toten egg og salt
Cooked Toten egg and salt
15
Polsk agurk
Polish cucumber
20
Saltet mandler fra Valencia
Salted almonds fom Valenzia
45
Oliven, Castelvetrano
Olives, Castelvetrano
45
Topp råvarer, røft tilberedt – og servert med signatur
Røkt bøkkling med knekkebrød og sennep
Smoked kipper with norwegian knekkebrød and mustard
45
Kokt akke-pølse med potetsalat
Cooked “akkevit” sausage with potato salad
70
Ask spekepølse, Slegge eller Pablo
Ask cured sausage, Slegge and Pablo
35
Sardiner i olje, picante
Sardines in oil, picante
55
Blåskjell escabeche
Mussels in escabeche
65
Sardiner grand cru
Sardines grand cru
95
Horngjell I olivenolje
Needle fish in olive oilu
60
Østers fra Bretagne
Oysters from Bretagne
30
Allergener / Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.