Barmeny

fra 16 til sent

(bestilles og spises i baren)

Kokt Toten egg og salt 

Cooked Toten egg and salt

15



Polsk agurk 

Polish cucumber

20



Saltet mandler fra Valencia

Salted almonds fom Valenzia

45



Oliven, Castelvetrano

Olives, Castelvetrano

45

 

Topp råvarer, røft tilberedt – og servert med signatur

Røkt bøkkling med knekkebrød og sennep

Smoked kipper with norwegian knekkebrød and mustard

45



Kokt akke-pølse med potetsalat 

Cooked “akkevit” sausage with potato salad

70



Ask spekepølse, Slegge eller Pablo

Ask cured sausage, Slegge and Pablo

35



Sardiner i olje, picante

Sardines in oil, picante

55

 

Blåskjell escabeche

Mussels in escabeche

65



Sardiner grand cru

Sardines grand cru

95



Horngjell I olivenolje

Needle fish in olive oilu

60



Østers fra Bretagne 

Oysters from Bretagne

25

 

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.