17. mai

Forrett
Varmrøkt Sirdalsørret
Agurk, eple, rugsmuler og pepperrot rømmesaus med persille

Mellomrett
Hvit asparges fra Lenhardt i Tyskland
Comte- og blåskjellveloute

Hovedrett
velg mellom fisk eller kjøtt

Fisk
Villkveite med beurre blanc
Grønne Hvasser asparges, reddik og små neper

Kjøtt
Andebryst fra Holte gård med kremet steinsopp- og morkelsaus
Grønne Hvasser asparges, reddik og små neper

Dessert
Snøfriskkrem med sitron og havrekjeks
Syltet rabarbra og rømmeis

Mat: 595
Vinpakke: 495

Hipp, hipp hurra!
 
Reserver her eller på stock@stockoslo.no
Si fra om allergier ved bestilling.
Please, tell us about any allergies.
 

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE


 

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.