17. mai

4-retters festmeny


Kamskjell og rå reker med yoghurt, syltet nepe og persille

Hvit asparges med smørsaus, västerbotten, dill og rognkjeksrogn

Ishavsrøye med selleri, nykål, syltet knutekål og hasselnøtter


Eller



Kalv med nepe, løpstikkekrem, purreløk, syltet sennepsfrø og sherrysjy

Rabarbra, hibiskus, syre og melkesjokolademousse


 

595 per person

Østers 25 kr. per stk

Pølse og is til barna!

Hipp, hipp hurra!

 

Reserver her eller på stock@stockoslo.no

Si fra om allergier ved bestilling.

Please, tell us about any allergies.

 

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE

 

Allergener / Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.