
17. mai
Varmrøkt Sirdalsørret
Agurk, eple, rugsmuler og pepperrot rømmesaus med persille
Mellomrett
Hvit asparges fra Lenhardt i Tyskland
Comte- og blåskjellveloute
Hovedrett
velg mellom fisk eller kjøtt
Fisk
Villkveite med beurre blanc
Grønne Hvasser asparges, reddik og små neper
—
Kjøtt
Andebryst fra Holte gård med kremet steinsopp- og morkelsaus
Grønne Hvasser asparges, reddik og små neper
Dessert
Snøfriskkrem med sitron og havrekjeks
Syltet rabarbra og rømmeis
Mat: 595
Vinpakke: 495
Hipp, hipp hurra!
Reserver her eller på stock@stockoslo.no
Si fra om allergier ved bestilling.
Please, tell us about any allergies.
VELKOMMEN SKAL DU VÆRE
Allergener / Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks
Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling. Please tell us about all allergies.