17. mai meny

Nasjonaldagen på Stock

17. Mai

Østers naturell, fine de claire 35 per stk

Snacks

Løyrom på blinis med rømme 270

(M, GH, F, E)

 

Tartar på toast med sennep og bakt hvitløk 155

(GH, SP, E)

 

3 retter eller a la carte

Hvit asparges med sitron og smørsaus 285

+ Løyrom. 20g 125

M, SS, E (F)

 

Sterling kveite med blåskjellsaus 410

Selleri, eple, reddik og nepe

F, B, M, SS

 

Eller

Ytrefilet av kalv med rødvinssaus 435

Selleri, broccolini og nepe

SS, M

 

Rabarbra og friske bær med sabayonne 140

og havrekrunsj. Vaniljeiskrem

E, SS, GH

 

 

3 retter fisk 820
3 retter kjøtt 845

Allergener/Allergies
GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, Fisk/Fish, SY soya/soy, M melk/milk
MA mandler/almonds, H hasselnøtter/hazelnuts, P pistasjnøtter/pistachio, MD macadamianøtter/macadamianuts
PA peanøtter/peanuts, PE pekanmøtter/pecan, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.
Anyhow, tell us about all allergies.

Buljonggruppen AS
Orgnr. 815 590 872 MVA

21 09 03 09
stock@stockoslo.no