All mat vi serverer er laget fra bunnen og er inspirert av gamle kokekoner. Drikkeanbefalinger er inspirert av yngre koner.

«Fem om dagen» på Stock kan bety så mangt, siden vi både har et sunt kjøkken og en god bar. Poenget er at vi varierer rettene og dagens fristelser finner du på tavla.

Lunsj
Lunch
11-15:30


Jordskokksuppe med sprøtt jordskokkskinn, persillekrem og skrei botarga
Soup of Jerusalem artichoke with parsley cream and “skrei” botarga
E, F, M
160,-


Kyllingsalat med parmesan dressing, bacon, avokado, tomat og syltet løk
Chicken salad with parmesan dressing, bacon, avocado, tomato and pickled onion
E, GH, GR, M, SP, SS
175,-


Tagliatelle pasta med sopp og kremet kyllingsaus, andelår og karse
Tagliatelle pasta med sopp og kremet kyllingsaus, andelår og karse
E, GH, M
185,-


Burger med briochbrød, ramsløkmajones, pepperot-creme fraiche og røkt ost, syltet kål og sjampinjong
Fritert potet med parmesan og persille (+30,-)
Burger with brioche bread, ramson mayonnaise, horse reddish-crème fraiche, smoked cheese, pickled cabbage
E, GH, M, SS
205,-



Skalldyrrisotto med pannestekt makrell, syltet knutekål og blåskjell-safran saus
Shellfish risotto with mackerel, pickled kohlrabi and mussels-saffron sous
B, F, M
210,-


Hjortepølse, med potetpure, nepe og spisskål, saus med grov sennep og estragon
Sausage made with venison, potato puree, turnip, kale and sous with mustard and tarragon
E, M, SP
225,-


Hver dag har vi også en treretters lunsj bestående av en forrett, hovedrett og dessert. Her tilpasser vi meny hver dag for å kunne tilby de beste råvarer våre leverandører har tilgang på. Ønsker du kun hovedrett eller dessert er det også mulig.
Every day we also have a three course lunch menu, starter, main course and dessert. Here we adapt the menu after the best groceries our supplier’s must have to offer. If you only want the main or dessert this is also possible.


Dagens 3-retter
Today’s 3 course
295,-


Dagens lunsj
Today’s lunch
185,-


Dagens dessert
Today’s dessert
85,-


Dagens hjemmelagde kake
Today’s homemade cake
65,-


Barmeny fra 16 til sent

(bestilles og spises i baren)


Kokt Toten egg og salt
Cooked Toten egg and salt
15,-


Polsk agurk
Polish cucumber
20,-


Saltet mandler fra Valencia
Salted almonds fom Valenzia
45,-


Oliven, Castelvetrano
Olives, Castelvetrano
45,-


Røkt bøkkling med knekkebrød og sennep
Smoked kipper with norwegian knekkebrød and mustard
45,-


Kokt akke-pølse med potetsalat
Cooked “akkevit” sausage with potato salad
70,-


Ask spekepølse, Slegge eller Pablo
Ask cured sausage, Slegge and Pablo
35,-


Sardiner i olje, picante
Sardines in oil, picante
55,-


Blåskjell escabeche
Mussels in escabeche
65,-


Sardiner grand cru
Sardines grand cru
95,-


Horngjell I olivenolje
Needel fish in olive oilu
60,-


Østers fra Bretagne
Oysters from Bretagne
25,-


STOCK når det mørkner… 16:30-22

Til å starte med

Starters


Østers nr.3 fra Bretagne, tradisjonell eller toppet med epletapioka og ramsløkolje
Oysters no.3 from Bretagne, traditional or topped with apple tapioca and ramson oil
B, SS
25,-/stk


Kværnet gulrot 80° med økologisk rømme, sprø gjær, feldt salat og syltet ramsløk
Carrot tartar with crunchy yeast, ecological sour cream, mash salad and pickled ramson
E, M
140,-


Jordskokksuppe med sprøtt jordskokkskinn, persillekrem og skrei botarga
Soup of Jerusalem artichoke with parsley cream and “skrei” botarga
E, F, M
145,-


Dillpannekake med konservert asparges, røkt rognkjeksrogn, hasselnøtt, dillmajones og pepperot
Dill pancake with preserved asparagus, smoked lumpfish roe, hazelnuts, dill mayonnaise and horseradish
E, F, GH, M, H
160,-


Lettrøkt Hardanger ørret med agurk, rettish, rugbrød og eggekrem
Carefully smoked mountain trout with cucumber, reddish, rye bread and egg
E, F, GR, GH
160,-


Urfe tartar med syrlig sjarlottløk, söl emulsjon, estragon majones, blomkarse og sprø potet
Oxtartar with pickled shallot, sõl emulsion, tarragon mayonnaise, cress and crispy potato
E
175,-


Dagens forrett
Today’s starter
165,-


Hovedretter

Mains


Pannestekt makrell med frittert jordskokkskinn estragon, syltet knutekål og smørsaus med rogn
Pan fried mackerel with deep fried jerusalem artichoke, tarragon, pickled kohlrabi and butter sous with fish roe
E, GH, F, M
255,-


Villkveite med smørstekt brokkoli, nepe, potetpure og røkt saus med ramsløkolje
Wild halibut with butter fried broccoli, turnip, potato puree and smoked sous with ramson oil
F, M
290,-


Glassert svinekjake med sellerirotpure, spisskål og gulbete, stekte småpoteter og bresseringssjy
Glazed pork cheek with root celery puree, cabbage and yellow beet root, roasted potato and braising juice
M, SI
265,-


And, bryst og lår med «kornotto», mais og skummende steinsoppsaus
Duck, breast and leg with “grain-otto”, corn and foamy mushroom sous
M
295,-


Entrecote med tomat fra hansand gård, grillet løk, voksbønner og svart hvitløk. Røkt hollandaise og rødvinsaus, nypotet med persilleRib eye steak with green beans, assorted tomatoes, black garlic, parsley potatoes and smoked hollandaise sous
Rib eye steak with green beans, assorted tomatoes, black garlic, parsley potatoes and smoked hollandaise sous
E, M, SP

320,-


Hver dag har vi også en treretters bestående av en forrett, hovedrett og dessert. Her tilpasser vi meny hver dag for å kunne tilby de beste råvarer våre leverandører har tilgang på. Ønsker du kun en av rettene er det også mulig.
Every day we also have a three course menu, starter, main course and dessert. Here we adapt the menu after the best groceries our supplier’s must have to offer. If you only want one of them this is also possible.


Dagens kjøtt
Today’s meat
285,-


Dagens fisk
Today’s fish
290,-


Dagens 3-retter
Today’s 3-course
545,-

Med ost/with cheese
625,-


Dessert


Norske bær og rabarbra med syrlig hylleblomstkrem og champagne-yuzu sabayone
Norwegian berries and rhubarb with champagne- and yuzu-sabayon
E, GH, M, SS
125,-


Gresskarterte med nyr ferskost, italiensk marengs, krystallisert pistasj og pistasjiskrem
Pumpkin tarte with nyr fresh cheese, Italian merengue, crystalized pistachio and pistachio ice cream
E, GH, M, P
135,-


Iskrem laget på surkirsebær med sjokoladeganasj, finansier og hasselnøtter
Ice cream with amarena cherry’s, chocolate ganache, financier and hazelnuts
E, GH, M, H
130,-


Dagens dessert


120,-


Dagens utvalgte ostetallerken. Serveres med nøttebrød og noe søtt
Cheese, ask about today’s assortments. Served with nut bread and something sweet
M, GH, H, GB
140,-


Osterett – pistasje praline, bitter salat og fryst blåmuggost
Cheese dish – pistachio praline, bitter salad and frozen blue cheese
F, M
115,-


Petit fours
65,-


 

Allergener/Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds

H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.

Please tell us about all allergies.

 

Det koker på STOCK