All mat vi serverer er laget fra bunnen og er inspirert av gamle kokekoner. Drikkeanbefalinger er inspirert av yngre koner.

«Fem om dagen» på Stock kan bety så mangt, siden vi både har et sunt kjøkken og en god bar. Poenget er at vi varierer rettene og dagens fristelser finner du på tavla.

Stock på dagen
11-15:30


Burger med kjøtt fra telemark, trøffelmajones, pecorino, ramsløk, salat og syltet kål


205,-
Fritert potet med parmesan og persille +30,-


Dampet blåskjell 2 veier, du velger! 600g
Kremet blåskjell med stangselleri, hvitvin, timian, hvitløk og chipotle eller
Dampet blåskejll med chili, koriander, ingefær og sitron


149,-


Ukens salat, serveres med brød
Salad of the week, served with bread
160,-


Fiskesuppe med dagens fangst, jordskokk og chorizo og rugbrød
– 

175,-



Kyllingsalat med parmesan dressing, crispy bacon, tomat og syltet løk

GR, SP, SS
165,-


Ponzu salat med ørret, granateple, sesam, syltet ingefær og rettich



170,-


Posjert grønn asparges, hollandaise, posjert egg og toast



195,-


Dagens 3-retter
Today’s 3 course
325,-


Dagens lunsj
Today’s lunch
160,-


Dagens dessert
Today’s dessert
85,-


Barmeny fra 16 til sent

(bestilles og spises i baren)


Østers B
19,-


Kokt Totenegg og saltkvern
(E)
15,-


Polsk agurk i eddik
(SS)
15,-


Røykasild på rugbrød med fennikel
Med rugbrød og sennep
(F/GR)
45,-


Akkepølsa
Krydra kokepølse med potetmos og sprø løk
(SP/E)
80,-


Mandler nesten som i Spania
(N/E)
45,-


Oliven
45,-


STOCK når det mørkner… 16:30-22

Til å starte med

Starters


Nyrullet spaghetti med skrei bottargra, karse og myse burreblanc

GH, E
165,-


Urfe tartar med syrlig sjarlottløk, søl emolusjon, estragon mayo, blomkarse og sprø potet

F, E, M
175,-


Stekt kamskjell med hvit asparges, purreløk, syrlig løk, stekt gjær og fløyelsesmyk parmesansaus
– 
E, GR, GH, MD
195,-


Rognkjeksrogn og nypotet med fermentert fennikel og dill olje

F, E, M
165,-


Tunfisk carpaccio med fermentert miso glace, kompressert vannmelon og bitter sitronpure

E, GR, GH, MD
175,-


Spør pannekake à la Stian med kongekrabbe

S, E, M
190,-


Blomkåsuppe, nyr og løpstikkesmør à la Stian
– 
E, F, GH, M
175,-


Hovedretter

Mains


Posjert villkveite med grønn asparges, reddik, nypotet, løpstikke og myse burre blanc
– 

295,-


Grillet rødspette på bein med bete variasjon, kapers og salt bakt potet


265,-


Bakt regnbueørret med ferske feves og petit pois, blomkål, purreløk emolusjon og pecorino fondue
– 

270,-


Svinekam fra Gjulem gård “gla gris”  med mais pure, små gulrøtter, nepe, grillet sjarløttløk, ramsløk olje, stekt hvitløk- og oksesjy


270,-


Dielam med grønnkål, kvedepure og syltet kvede, brent løk, ramsløk og lammesjy me einebær og furu


295,-


Urfe entrecote med tomat fra hansand gård, grillet løk, voksbønner og svart hvitløk. Røkt hollandaise og rødvinsaus, nypotet med persille


320,-


Fugel av noe slag?


275,-

Dagens «gullkjøtt»
Today’s “Golden meat”
450,-


Dagens kjøtt
Today’s meat
290,-


Dagens fisk
Today’s fish
285,-


Dagens 3-retter
Today’s 3-course
545,-

Med ost/with cheese
625,-


Dessert


Grillet ananas med amber sjokolade fra summerbird og ristet kokos og ananas sorbet


120,-


Italiensk marengs, rabarbra “curd”, sprø rabarbra og pistasj iskrem


115,-


Sjokolademousse, summerbird 71% med syltet kirsebær, ristede madler og kirsebær og amareto iskrem


130,-


Dagens dessert


125,-


Dagens utvalgte ostetallerken. Serveres med nøttebrød og noe søtt
Cheese, ask about today’s assortments. Served with nut bread and something sweet
M, GH, H, GB
140,-


Petit fours
75,-


 

Allergener/Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds

H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.

Please tell us about all allergies.

 

Det koker på STOCK