All mat vi serverer er laget fra bunnen og er inspirert av gamle kokekoner. Drikkeanbefalinger er inspirert av yngre koner.

«Fem om dagen» på Stock kan bety så mangt, siden vi både har et sunt kjøkken og en god bar. Poenget er at vi varierer rettene og dagens fristelser finner du på tavla.

Stock på dagen
11-15:30


Burger med kjøtt fra telemark, trøffelmajones, pecorino, ramsløk, salat og syltet kål
Homemade burger with meat from Telemark, truffle mayonnaise, pecorino, ramson, lettuce and pickled cabbage
GH,E,M
205,-
Fritert potet med parmesan og persille / Fried potatoes with parmesan and parsley
+30,-


Dampet blåskjell 2 veier, du velger! 600g
Kremet blåskjell med stangselleri, hvitvin, timian, hvitløk og chipotle eller
Dampet blåskjell med chili, koriander, ingefær og sitron
Steamed mussels with celery, white wine, thyme, garlic and chipotle or
Steamed mussels with chili, coriander, ginger and lemon

B,M,GH
149,-


Ukens salat, serveres med brød
Salad of the week, served with bread
160,-


Fiskesuppe med dagens fangst, jordskokk og chorizo og rugbrød
Fish soup with today’s catch, artichoke, chorizo and rye bread
F,B,M,GH,GR
175,-



Kyllingsalat med parmesan dressing, crispy bacon, tomat og syltet løk
Chicken salad with parmesan dressing, crispy bacon, tomato and pickled onions
E,M,GH
165,-


Ponzu salat med ørret, granateple, sesam, syltet ingefær og rettich
Ponzu salad with trout, pomegranate, sesame, pickled ginger and white radish
SY,F,GH
170,-


Posjert grønn asparges, hollandaise, posjert egg og toast
Poached green asparages with hollandaise, poached egg and toast

195,-
Norsk coppaskinke / Norwegian coppa ham
+30,-


Dagens 3-retter
Today’s 3 course
325,-


Dagens lunsj
Today’s lunch
160,-


Dagens dessert
Today’s dessert
85,-


Barmeny fra 16 til sent

(bestilles og spises i baren)


Østers B
19,-


Kokt Totenegg og saltkvern
(E)
15,-


Polsk agurk i eddik
(SS)
15,-


Røykasild på rugbrød med fennikel
Med rugbrød og sennep
(F/GR)
45,-


Akkepølsa
Krydra kokepølse med potetmos og sprø løk
(SP/E)
80,-


Mandler nesten som i Spania
(N/E)
45,-


Oliven
45,-


STOCK når det mørkner… 16:30-22

Til å starte med

Starters


Østers med sitron og sjalottløk i rødvins eddik
Oysters with shallots in red wine vinegar
B, SS
25,-/stk


Grønne soyabønner med havsalt og chilli
Green soy beans with sea salt and chili
SY
65,-


Nyrullet spaghetti med skrei bottargra, karse og myse burre blanc
Fresh rolled spaghetti with cod, cress and burre blanc
GH,F,E
165,-


Urfe tartar med syrlig sjarlottløk, søl emolusjon, estragon mayo, blomkarse og sprø potet
Oz tartar with shallots, Søl emulation, tarragon, mayonnaise, cress and crispy potatoes
E
175,-


Stekt kamskjell med hvit asparges, purreløk, syrlig løk, stekt gjær og fløyelsesmyk parmesansaus
Scallops with white asparagus, leek, sour onions, fried yeast and parmesan sauce
B, E, M
185,-


Rognkjeksrogn og nypotet med fermentert fennikel og dill olje
Roe crackers with potatoes, fermented fennel, green asparagus and dill
F
160,-


Tunfisk med misovinegrette, kompressert vannmelon, reddik, løpstikke og bitter sitronpure
Tuna fish with miso vinaigrette, watermelon, radish, lovage and bitter lemon pure
F, SY, E
175,-


Kongekrabbe med ramsløk, vanilje, mandel, rettish og engsyre
King crab with ramson, vanilla, almonds and rettish
GH, M, MA, S, E
190,-


Blomkålsuppe med Nyr ferskost, sprø villris og løpstikke- ramsløksmør
Cauliflower soup with Nyr cheese, crispy wild rice, lovage and ramson butter
M
130,-


Hovedretter

Mains


Posjert villkveite med grønn asparges, reddik, nypotet, løpstikke og myse burre blanc
Poached wild halibut with green asparagus, radish, potato, lovage and burre blanc
F, M
295,-


Grillet rødspette på bein med bete variasjon, kapers og salt bakt potet
Grilled plaice with a variation of beets, capers and baked potato
F/span>
265,-


Bakt sei med ferske favabønner, grønne erter, blomkål, purreløk emulsjon og pecorino fondue
Baked pollock with fresh fava beans, green peas, cauliflower, leek emulation and pecorino fondue
F, M, E
260,-


Vårkylling med mais pure, små gulrøtter, nepe og spinat, stekt hvitløk- og kylling sjy
Fresh spring chicken with corn pure, baby carrots, turnip, spinach, garlic and chicken broth

285,-


Dielam med grønnkål, kvedepure og syltet kvede, brent løk, ramsløk og lammesjy med einebær og furuskudd
Lamb with chant puree and pickled chant, grilled baby cabbage, ramson and lamb broth with juniper and pine
M
295,-


Urfe entrecote med tomat fra hansand gård, grillet løk, voksbønner og svart hvitløk. Røkt hollandaise og rødvinsaus, nypotet med persille

E, M
320,-


Dagens «gullkjøtt»
Today’s “Golden meat”
450,-


Dagens kjøtt
Today’s meat
290,-


Dagens fisk
Today’s fish
285,-


Dagens 3-retter
Today’s 3-course
545,-

Med ost/with cheese
625,-


Dessert


Grillet ananas med amber sjokolade fra summerbird og ristet kokos og ananas sorbet
Grilled pineapple with amber chocolate, ganash, toasted coconut and pineapple sorbet
M, E
120,-


Italiensk marengs, rabarbra “curd”, sprø rabarbra og pistasj iskrem
Italian merengue, rhubarb curd, crispy rhubarb and pistachio ice cream
E, M
115,-


Sjokolademousse, summerbird 71% med syltet kirsebær, ristede madler og kirsebær og amareto iskrem
Chocolate mousse with pickled cherries, toasted almonds and cherry-amaretto ice cream
E, M, MA
130,-


Dagens dessert


125,-


Dagens utvalgte ostetallerken. Serveres med nøttebrød og noe søtt
Cheese, ask about today’s assortments. Served with nut bread and something sweet
M, GH, H, GB
140,-


Petit fours
75,-


 

Allergener/Allergies

GB bygg/barly, GH hvete/wheat, GR rug/rye, S skalldyr/shellfish, E egg/eggs, F fisk/fish, SY soya/soy, M melk/milk, MA mandler/almonds

H hasselnøtter/hasselnuts, P pistasjnøtter/pistaghio, MD macadamianøtter/macadamianuts, PA peanøtter/peanuts, SI selleri/celleriac, SP sennep/mustard, SS svoveldioksid og sulfitter/Sulphur dioxide and sulphites, LU lupin/lupin, B bløtdyr/mollusks

Si fortsatt ifra om alle allergier ved bestilling.

Please tell us about all allergies.

 

Det koker på STOCK